ppetr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Μόλις τώρα μπήκα και μάλιστα παλιά το έλεγαν preapproved ενώ τώρα automatic payments όπως το έχω γράψει. Σκεφτείτε λίγο βρε παιδιά, εάν το καταργούσε θα είχε νομικά μπλεξίματα για αθέμητο ανταγωνισμό. Αυτο λες? και μετα?
Hapatingo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, ppetr said: Αυτο λες? και μετα? Spoiler Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από Hapatingo 3
RVgtr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλα ολα αυτα αλλα τα γράφετε σε λαθος θέμα, ετσι και να τα ψαχνει κάποιος δεν πρόκειται να τα βρει ποτε
ppetr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 37 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Απόκρυψη περιεχομένων Αυτο ειναι οι συνδρομες σου, μιλαμε για αγορες 1
Hapatingo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 4 minutes ago, ppetr said: Αυτο ειναι οι συνδρομες σου, μιλαμε για αγορες Στο πρώτο μήνυμα το γράφω, κατά την ώρα της αγοράς.
kariolikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, RVgtr είπε Καλα ολα αυτα αλλα τα γράφετε σε λαθος θέμα, ετσι και να τα ψαχνει κάποιος δεν πρόκειται να τα βρει ποτε οκ σωστό,απλά εμπίπτει και στα δύο θέματα
AndVal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Γεια σας. Πέτυχα στο ίντερνετ ότι μπορούμε να πληρώνουμε λογαριασμούς πχ ΔΕΗ με πάγια εντολή μέσω revolute. Έψαξα αλλά δεν βρήκα πως ακριβώς γίνετε αυτό. Έχει κανείς κάνα λινκ ή καμιά πληροφορία να μου δώσει?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, AndVal είπε Γεια σας. Πέτυχα στο ίντερνετ ότι μπορούμε να πληρώνουμε λογαριασμούς πχ ΔΕΗ με πάγια εντολή μέσω revolute. Έψαξα αλλά δεν βρήκα πως ακριβώς γίνετε αυτό. Έχει κανείς κάνα λινκ ή καμιά πληροφορία να μου δώσει? Aυτό διάβασες; https://www.epixeiro.gr/article/80385 Γιατί δεν το κάνεις απο ελληνικό λογαριασμό ώστε να περνάνε και στο αφορολόγητο;
AndVal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Ναι κάτι πολύ κοντά σε αυτό το αρθρο. Δεν με πιάνει το αφορολόγητο. Διάβασα αρκετές σελίδες αυτού του νήματος προς τα πίσω αλλά δεν είδα κάτι. Πώς γίνετε να έχουμε πάγιες εντολές λογαριασμών με την revolute?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, AndVal είπε Ναι κάτι πολύ κοντά σε αυτό το αρθρο. Δεν με πιάνει το αφορολόγητο. Διάβασα αρκετές σελίδες αυτού του νήματος προς τα πίσω αλλά δεν είδα κάτι. Πώς γίνετε να έχουμε πάγιες εντολές λογαριασμών με την revolute? Είσαι Ελλάδα ή εξωτερικό; https://www.revolut.com/help/exploring-revolut/sending-money/paying-via-direct-debit/setting-up-a-direct-debit 1
Hapatingo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 5 minutes ago, AndVal said: Ναι κάτι πολύ κοντά σε αυτό το αρθρο. Δεν με πιάνει το αφορολόγητο. Διάβασα αρκετές σελίδες αυτού του νήματος προς τα πίσω αλλά δεν είδα κάτι. Πώς γίνετε να έχουμε πάγιες εντολές λογαριασμών με την revolute? Δεν είναι ρύθμιση που γίνεται απο revolut. Θα πας στην δεη και θα κάνεις εκεί αίτηση για direct debit. 1
vagstef Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Δεν είναι ρύθμιση που γίνεται απο revolut. Θα πας στην δεη και θα κάνεις εκεί αίτηση για direct debit. Να συμπληρώσω ότι το λέει ξεκάθαρα στο site.
ababapanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Θα ήθελα μια βοήθεια για το πως να παραγγείλω μια φυσική κάρτα δωρεάν. Πάω μέσα από την εφαρμογή αλλά όταν επιλέγω την κάρτα μου γράφει ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε premium με 4.99 τον μήνα η 13,99 τον μήνα.
spartak1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, ababapanos είπε Θα ήθελα μια βοήθεια για το πως να παραγγείλω μια φυσική κάρτα δωρεάν. Πάω μέσα από την εφαρμογή αλλά όταν επιλέγω την κάρτα μου γράφει ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε premium με 4.99 τον μήνα η 13,99 τον μήνα. Εχεις ήδη φυσική κάρτα ή όχι;
Dellapple Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα... Έκανα λογαριασμό και εγώ στην τράπεζα αυτή.. μένω Γερμανία κατέβασα κανονικά το google pay .. προσπάθησα να συνδέσω το PayPal... Αλλά ενώ με πετάει στο Chrome του κινητού για να κάνει add αλλά στο τέλος βγάζει δεν μπορεί να προστεθεί ... Έχει ιδέα κάποιος τι μπορεί να φταίει... Ούτε λόγο βγάζει τίποτα με το PayPal έχω συνδεμένη πιστωτική.... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Dellapple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα