Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω το έχω κανει και όλα καλά.Nομίζω  βάζεις την εφαρμογή πρώτα  και πρέπει απο το κινητό να πατήσεις authenticate στο μέιλ που έρχεται. Just one more step to authenticate your identity. Simply tap the 'Authenticate' button below, from the phone where your app is installed (not a laptop or desktop application).

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και εγω το έχω κανει και όλα καλά.Nομίζω  βάζεις την εφαρμογή πρώτα  και πρέπει απο το κινητό να πατήσεις authenticate στο μέιλ που έρχεται. Just one more step to authenticate your identity. Simply tap the 'Authenticate' button below, from the phone where your app is installed (not a laptop or desktop application).

Δεν ερχεται email, αυτο ειναι το ζητημα....

Δημοσ.
8 ώρες πριν, elmajiko είπε

Αλλαξα συσκευη τηλεφωνου και θελω να εγκαταστησω στη νεα συσκευη με το ιδιο αριθμό τηλεφώνου το Revolut.

Ενω κανω τη διαδικασία και μου λεει οτι εχει σταλεί email, αυτο δεν εμφανίζεται ουτε στα εισερχόμενα ουτε στα ανεπιθύμητα ,

με συνεπεια να μην ολοκληρωνεται η διαδικασία και να μην εγκαθίσταται το app στη νεα (note10 plus) συσκευη..

Εχει καποιος παρομοιο ζητημα ή ενδεχομενη λυση?

Σε πόσες συσκευές έχεις συνολικά εγκατεστημένη την εφαρμογή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Σε πόσες συσκευές έχεις συνολικά εγκατεστημένη την εφαρμογή;

Σε 2 συσκευές , θεωρεις δεν ειναι εφικτο?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, elmajiko είπε

Σε 2 συσκευές , θεωρεις δεν ειναι εφικτο?

Βγαλε την απο τη μια και μετα δοκιμασε να την εγκαταστησεις στη νεα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Τι ΔΕ θα μπορώ να κάνω αν ΔΕ στείλω έγγραφο ταυτοποίησης; Στέλνω ταυτότητα αλλά δε την δέχεται (χειρόγραφη)

Να σου κλείσουν τον λογαριασμό.

Δημοσ.
Στις 20/8/2020 στις 11:51 ΜΜ, dimosit είπε

Προσπαθώ να κάνω top up τον λογαριασμο μου στην revolut με χρεωστικες καρτες(mastercard & visa) της Πειραιως άλλα κάθε φορά μου εμφανίζει το παρακάτω error. Παρομοιο error λαμβάνω  και όταν προσπαθώ και με την Visa.

Τα στοιχεία ειναι σωστά  και εχω πραγματοποιησει αγορές online και με τις δυο καρτες ακομη και σημερα. Την τελευταια φορα που ειχα κανει top up  την revolut με την mastercard  ήταν τελη Ιουνιου.

Οι καρτες ειναι στο ονομα μου.

Πριν μπλέξω με  το support της revolut η της Πειραιώς.Ηθελα να ρωτησω εδω το community αν εχει πραγματοποιήσει καποιος απο εσας top up με debit της Πειραιως τις τελευταιες μερες;

Screenshot_2020-08-12-18-44-00-887_com.revolut.revolut.jpg

Ρε παιδιά, εγώ έχω την εφαρμογή της Πειραιώς (Winbank) εγκατεστημένη στο κινητό, δύο φορές που έχω κάνει Top Up μέσω της Visa χρεωστικής της Πειραιώς στη Revolut, τα χρήματα μπήκαν αέρα κατευθείαν, δεν μου έχει ζητήσει ουτε verification ούτε με πέταξε στο winbank app για έγκριση. 

Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καποιο feature ασφαλείας ενεργοποιημενο στην winbank;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SkiLopSaRo είπε

Ρε παιδιά, εγώ έχω την εφαρμογή της Πειραιώς (Winbank) εγκατεστημένη στο κινητό, δύο φορές που έχω κάνει Top Up μέσω της Visa χρεωστικής της Πειραιώς στη Revolut, τα χρήματα μπήκαν αέρα κατευθείαν, δεν μου έχει ζητήσει ουτε verification ούτε με πέταξε στο winbank app για έγκριση. 

Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καποιο feature ασφαλείας ενεργοποιημενο στην winbank;

μετά γίνεται απευθείας, όποιας τράπεζας και αν είναι

Δημοσ.

Ξερει κανενας αν εχει απομεινει καποια τραπεζα που να μην εχει χρεωση στα ATM της για αναληψη απο ρεβολουτ?
Πριν απο κανα 2 χρονια το εκανα στην αλφα αλλα πλεον δεν ισχυει.
Δεν εχω κοντα καποιο της HSBC που εχει αναφερθει καπου στο νημα για να δοκιμασω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Ξερει κανενας αν εχει απομεινει καποια τραπεζα που να μην εχει χρεωση στα ATM της για αναληψη απο ρεβολουτ?
Δεν εχω κοντα καποιο της HSBC που εχει αναφερθει καπου στο νημα για να δοκιμασω.

Για ποιο λόγο να κανεις αναληψη απο τη Revolut?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TasosPk είπε

Και η HSBC χρεωνει πλέον

Δημοσ.
10 ώρες πριν, alfeios είπε

Για ποιο λόγο να κανεις αναληψη απο τη Revolut?

Για τον οποιοδηποτε λογο. Εχει καποια σημασια?

8 ώρες πριν, spartak1 είπε

Και η HSBC χρεωνει πλέον

Δεν το ηξερα αυτο.
Πάντως καπου στο νήμα αναφέρθηκε νομίζω η optima bank.
Επιβεβαιωνω οτι στα ατμ της δεν υπάρχει χρεωση αναληψης.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...