Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Και εγω το έχω κανει και όλα καλά.Nομίζω βάζεις την εφαρμογή πρώτα και πρέπει απο το κινητό να πατήσεις authenticate στο μέιλ που έρχεται. Just one more step to authenticate your identity. Simply tap the 'Authenticate' button below, from the phone where your app is installed (not a laptop or desktop application).
elmajiko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και εγω το έχω κανει και όλα καλά.Nομίζω βάζεις την εφαρμογή πρώτα και πρέπει απο το κινητό να πατήσεις authenticate στο μέιλ που έρχεται. Just one more step to authenticate your identity. Simply tap the 'Authenticate' button below, from the phone where your app is installed (not a laptop or desktop application). Δεν ερχεται email, αυτο ειναι το ζητημα....
spartak1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, elmajiko είπε Αλλαξα συσκευη τηλεφωνου και θελω να εγκαταστησω στη νεα συσκευη με το ιδιο αριθμό τηλεφώνου το Revolut. Ενω κανω τη διαδικασία και μου λεει οτι εχει σταλεί email, αυτο δεν εμφανίζεται ουτε στα εισερχόμενα ουτε στα ανεπιθύμητα , με συνεπεια να μην ολοκληρωνεται η διαδικασία και να μην εγκαθίσταται το app στη νεα (note10 plus) συσκευη.. Εχει καποιος παρομοιο ζητημα ή ενδεχομενη λυση? Σε πόσες συσκευές έχεις συνολικά εγκατεστημένη την εφαρμογή;
elmajiko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Σε πόσες συσκευές έχεις συνολικά εγκατεστημένη την εφαρμογή; Σε 2 συσκευές , θεωρεις δεν ειναι εφικτο?
spartak1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, elmajiko είπε Σε 2 συσκευές , θεωρεις δεν ειναι εφικτο? Βγαλε την απο τη μια και μετα δοκιμασε να την εγκαταστησεις στη νεα.
stavagg31 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) (ακυρο) Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από stavagg31
d_gkal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Τι ΔΕ θα μπορώ να κάνω αν ΔΕ στείλω έγγραφο ταυτοποίησης; Στέλνω ταυτότητα αλλά δε την δέχεται (χειρόγραφη)
asdfnikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, d_gkal είπε Τι ΔΕ θα μπορώ να κάνω αν ΔΕ στείλω έγγραφο ταυτοποίησης; Στέλνω ταυτότητα αλλά δε την δέχεται (χειρόγραφη) Να σου κλείσουν τον λογαριασμό.
d_gkal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Just now, asdfnikos said: Να σου κλείσουν τον λογαριασμό. Σε πόσο διάστημα;
SkiLopSaRo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 20/8/2020 στις 11:51 ΜΜ, dimosit είπε Προσπαθώ να κάνω top up τον λογαριασμο μου στην revolut με χρεωστικες καρτες(mastercard & visa) της Πειραιως άλλα κάθε φορά μου εμφανίζει το παρακάτω error. Παρομοιο error λαμβάνω και όταν προσπαθώ και με την Visa. Τα στοιχεία ειναι σωστά και εχω πραγματοποιησει αγορές online και με τις δυο καρτες ακομη και σημερα. Την τελευταια φορα που ειχα κανει top up την revolut με την mastercard ήταν τελη Ιουνιου. Οι καρτες ειναι στο ονομα μου. Πριν μπλέξω με το support της revolut η της Πειραιώς.Ηθελα να ρωτησω εδω το community αν εχει πραγματοποιήσει καποιος απο εσας top up με debit της Πειραιως τις τελευταιες μερες; Ρε παιδιά, εγώ έχω την εφαρμογή της Πειραιώς (Winbank) εγκατεστημένη στο κινητό, δύο φορές που έχω κάνει Top Up μέσω της Visa χρεωστικής της Πειραιώς στη Revolut, τα χρήματα μπήκαν αέρα κατευθείαν, δεν μου έχει ζητήσει ουτε verification ούτε με πέταξε στο winbank app για έγκριση. Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καποιο feature ασφαλείας ενεργοποιημενο στην winbank;
vagstef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, SkiLopSaRo είπε Ρε παιδιά, εγώ έχω την εφαρμογή της Πειραιώς (Winbank) εγκατεστημένη στο κινητό, δύο φορές που έχω κάνει Top Up μέσω της Visa χρεωστικής της Πειραιώς στη Revolut, τα χρήματα μπήκαν αέρα κατευθείαν, δεν μου έχει ζητήσει ουτε verification ούτε με πέταξε στο winbank app για έγκριση. Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καποιο feature ασφαλείας ενεργοποιημενο στην winbank; μετά γίνεται απευθείας, όποιας τράπεζας και αν είναι
TasosPk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Ξερει κανενας αν εχει απομεινει καποια τραπεζα που να μην εχει χρεωση στα ATM της για αναληψη απο ρεβολουτ? Πριν απο κανα 2 χρονια το εκανα στην αλφα αλλα πλεον δεν ισχυει. Δεν εχω κοντα καποιο της HSBC που εχει αναφερθει καπου στο νημα για να δοκιμασω.
alfeios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, TasosPk είπε Ξερει κανενας αν εχει απομεινει καποια τραπεζα που να μην εχει χρεωση στα ATM της για αναληψη απο ρεβολουτ? Πριν απο κανα 2 χρονια το εκανα στην αλφα αλλα πλεον δεν ισχυει. Δεν εχω κοντα καποιο της HSBC που εχει αναφερθει καπου στο νημα για να δοκιμασω. Για ποιο λόγο να κανεις αναληψη απο τη Revolut? 1
spartak1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, TasosPk είπε Ξερει κανενας αν εχει απομεινει καποια τραπεζα που να μην εχει χρεωση στα ATM της για αναληψη απο ρεβολουτ? Πριν απο κανα 2 χρονια το εκανα στην αλφα αλλα πλεον δεν ισχυει. Δεν εχω κοντα καποιο της HSBC που εχει αναφερθει καπου στο νημα για να δοκιμασω. Και η HSBC χρεωνει πλέον
TasosPk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, alfeios είπε Για ποιο λόγο να κανεις αναληψη απο τη Revolut? Για τον οποιοδηποτε λογο. Εχει καποια σημασια? 8 ώρες πριν, spartak1 είπε Και η HSBC χρεωνει πλέον Δεν το ηξερα αυτο. Πάντως καπου στο νήμα αναφέρθηκε νομίζω η optima bank. Επιβεβαιωνω οτι στα ατμ της δεν υπάρχει χρεωση αναληψης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα