Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Όχι δεν μπορεί να τα πάρει πίσω! Είναι σαν να καταθέτει χρήματα σε λογαριασμό απλά αντί του iban δίνεις το username.

Απλά δεν πρέπει να έχω καθόλου iban γιατί δεν έχω φτιάξει τραπεζικό λογαριασμό σαν αυτόν που πέταγε ειδοποίηση κάθε τρεις και λίγο.

Επεξ/σία από George!
  • Confused 1
Δημοσ.
7 minutes ago, George! said:

Απλά δεν πρέπει να έχω καθόλου iban γιατί δεν έχω φτιάξει τραπεζικό λογαριασμό σαν αυτόν που πέταγε ειδοποίηση κάθε τρεις και λίγο.

Μην τα μπερδεύουμε. Εφόσον έχεις revolut έχεις και iban, το αν έχεις γραφτεί στην τράπεζα της revolut είναι άλλο δεν μας ενδιαφέρει. Η παρομοίωση iban- username έγινε καθαρά για σύγκριση. Όπως λοιπόν στέλνεις τραπεζικό έμβασμα σε κάποιον με την χρήση του iban και τα χρήματα δεν επιστρέφονται, έτσι γίνεται και με το username.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, George! είπε

Aν πας στις λεπτομέρειες λογαριασμού θα βρεις το ΙΒΑΝ.

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω δωρεάν χρήματα στην N26 ή να κάνω δωρεάν ανάληψη από atm στην Ελλάδα;

Δημοσ.
14 minutes ago, George! said:

Κάτι τελευταίο, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω δωρεάν χρήματα στην N26 ή να κάνω δωρεάν ανάληψη από atm στην Ελλάδα;

Θα στείλεις έμβασμα από την revolut στην n26 και μετά δωρεάν ανάληψη από τα supermarket bazaar.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, George! είπε

υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω δωρεάν χρήματα στην N26

Μεταφορά από ΙΒΑΝ σε ΙΒΑΝ, δωρεάν είναι.

Η Ρέβολουτ έχει και το "άμεσο" έμβασμα δωρεάν, η Ν26 δεν ξέρω αν το έχει εφαρμόσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σας μεταφέρουμε στη Revolut Bank

Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2022 και θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι Όροι και Προϋποθέσεις μας

Μόλις ήρθε mail, ξέρει κανείς τι αλλαγές θα έχουμε;

Επεξ/σία από jpil
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, greekboy είπε

πολυ φοβαμαι οτι το ΑΦΜ θα γινει αναγκαστικό αλλιως bye bye Revolut account

Υπάρχει τράπεζα που διατηρεις λογαριασμό χωρις ΑΦΜ ?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alfeios είπε

Υπάρχει τράπεζα που διατηρεις λογαριασμό χωρις ΑΦΜ ?

Έλα ντε δεν μπορώ να καταλάβω τον φόβο με το ΑΦΜ. Μάλλον ολοι εδώ μέσα ξεπλένουν λεφτά μέσω Revolut (η οποία μπλοκάρει λογαριασμούς με σχετική ευκολία)  

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν θελουν να δωσουν αφμ γιατί ολοι οι χρηστες του ινσομνια ως γνωστον εχουν μαύρες καταθέσεις εκατομμύριων στα νησιά Κέιμαν

Τοτε εγω τι κανω εδω ?

(Γιατι εγω τις εχω σε αλλα νησια)

Δημοσ.

Τι ενναλακτικες έχετε δοκιμάσει αντί για revolut? N26, icard κτλ? Μετά την αλλαγή σε τράπεζα (με ότι αυτό σημαίνει) πολλοί θα ψαχτούμε για να αλλάξουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...