Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επί τη ευκαιρία, μόλις τσέκαρα τον κατάλογο χρεώσεων της Eurobank. Έβγαλαν καινούργιο, με ημερομηνία ισχύος σημερινή. Το έμβασμα ΕΟΧ από e-banking τσίμπησε ένα 20λεπτάκι προς τα πάνω. Χωρίς να ελέγξω τις υπόλοιπες τράπεζες, κάτι μου λέει ότι όλως τυχαίως 😛 θα έχουν κάνει ή πρόκειται σύντομα να κάνουν το ίδιο.

• Sad 1
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, parsifal είπε

Επί τη ευκαιρία, μόλις τσέκαρα τον κατάλογο χρεώσεων της Eurobank. Έβγαλαν καινούργιο, με ημερομηνία ισχύος σημερινή. Το έμβασμα ΕΟΧ από e-banking τσίμπησε ένα 20λεπτάκι προς τα πάνω. Καλώς τα δεχτήκαμε.

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/upiresies/pliromes-sunallages/embasmata/eksoterikou

Δημοσ.

Καλησπέρα. Απλώς για την ιστορία, επέστρεψα από Κωνσταντινούπολη όπου έκανα αρκετές αναλήψεις από ΑΤΜ και συναλλαγές σε POS με άνεση και χωρίς κανένα πρόβλημα. Προφανώς δεν εντυπωσιάστηκα, έχω αναφέρει ήδη σε πόσες χώρες έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα ως τώρα, ωστόσο επειδή το νήμα έχει "διπλασιαστεί" (μέρος 2ον) και αρκετοί συμφορουμίτες πνίγονται μερικές φορές σε μία κουταλιά νερό, κάνω καταγραφή της εμπειρίας χρήσης στο νήμα, για τυχόν μελλοντική χρήση της πληροφορίας από άλλους.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, spartak1 είπε

Θα πρέπει στον τρόπο εκτέλεσης εμβάσματος να επιλέξεις το: Με χρήση διμηνιαιου ορίου 4000 και όχι με χρήση ελευθθερων κεφαλαίων που επέλεξες.

Σε ευχαριστώ αυτό ήταν , πήγα να κάνω την μεταφορα από το app και δεν μου είχε αυτήν την επιλογή τον έκανα απο υπολογιστή και όλα καλά!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/11/2018 στις 10:07 ΠΜ, molot12 είπε

H τωρινή κάρτα λήγει αυτό τον μήνα (Νοέμβριο) και έχω ήδη παραγγείλει κάρτα αντικατάστασης.  Βλέπω τα στοιχεία της νέας κάρτας.......

Την παρήγγειλες εσύ ή έρχεται αυτόματα από αυτούς;  Και σε μένα λήγει τέλος Νοεμβρίου αλλά τίποτα ακόμη. 

Πες μας τον τρόπο της παραγγελίας...

Edit: Εδώ είναι: 

Επεξ/σία από dimigar
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimigar είπε

Την παρήγγειλες εσύ ή έρχεται αυτόματα από αυτούς;  Και σε μένα λήγει τέλος Νοεμβρίου αλλά τίποτα ακόμη. 

Πες μας τον τρόπο της παραγγελίας...

Οταν φτάνει στη λήξη της, σου βγάζει ένα κουμπάκι μέσα στην εφαρμογή, το πατάς και την παραγγέλνεις. Η λήξη της είναι στο τέλος του μήνα

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα

Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί (δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τόσα posts) αλλά θα ήθελα να ρωτήσω για το νόμισμα σε revolut και paypal.

Έχω στην Paypal EURO και USD με κύριο το USD. Και για να μεταφέρω λεφτά στην revolut έβαλα το λογαριασμό σε EURO. Τι θα γίνει με τις μετατροπές; Είναι καλύτερα στο paypal να βάλω ως κύριο νόμισμα το euro; Το δύσκολο είναι ότι κάνω αγορές και σε ευρώ και δολάρια και λίρες. Έχω επιλέξει ήδη τη μετατροπή να την κάνει η τράπεζα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kanarinaki είπε

Το δύσκολο είναι ότι κάνω αγορές και σε ευρώ και δολάρια και λίρες

Ποιός ο λόγος να έχεις λεφτά στο pp και όχι στη ρεβολουτ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβα τίποτα

Να αγοράσεις θελεις ή να μεταφέρεις χρήματα;

33 λεπτά πριν, kanarinaki είπε

Καλημέρα

Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί (δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τόσα posts) αλλά θα ήθελα να ρωτήσω για το νόμισμα σε revolut και paypal.

Έχω στην Paypal EURO και USD με κύριο το USD. Και για να μεταφέρω λεφτά στην revolut έβαλα το λογαριασμό σε EURO. Τι θα γίνει με τις μετατροπές; Είναι καλύτερα στο paypal να βάλω ως κύριο νόμισμα το euro; Το δύσκολο είναι ότι κάνω αγορές και σε ευρώ και δολάρια και λίρες. Έχω επιλέξει ήδη τη μετατροπή να την κάνει η τράπεζα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην paypal μου βάζουν χρήματα σε usd. Εγώ θέλω να τα μεταφέρω στη revolut σε euro. Ποιο νόμισμα είναι καλύτερα να ορίσω στη paypal; 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητή.

Επεξ/σία από kanarinaki
Δημοσ.

Το έχουμε ξανά πει. Ελληνικό PayPal στέλνει μόνο σε ευρώ. Συνεπώς και δολάρια να έχεις το PayPal με την δικιά του ακριβή ισοτιμία θα τα μετατρέψει σε ευρώ, κατά το έμβασμα.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιούσα τη Leupay γι αυτό το λόγο...έστελνα ατελώς έμβασμα από δολάρια/λίρες σε αντίστοιχο λογαριασμό εκεί και χρησιμοποιούσα τη χρεωστική της Leupay για άμεσο topup της Revolut

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Εγώ χρησιμοποιούσα τη Leupay γι αυτό το λόγο...έστελνα ατελώς έμβασμα από δολάρια/λίρες σε αντίστοιχο λογαριασμό εκεί και χρησιμοποιούσα τη χρεωστική της Leupay για άμεσο topup της Revolut

Εδω και πολύ καιρό δε γίνεται να στείλεις δολάρια στη leupay....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...