Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πέρυσι τέτοια εποχή κοντά έχω να στείλω έμβασμα στη leupay>leopay, θυμάμαι είχα λάβει καποια ειδοποίηση στο mail για ένα θέμα με τα δολάρια, τώρα με την ευκαιρία μπήκα στον λογαριασμό κι επιβεβαίωσα τον περιορισμό.

Μού έστειλαν και νέες κάρτες δωρεάν μόνοι τους, τσάμπα λοιπόν η κάρτα σε δολα΄ρια πλέον;

Δεν μπορεί κάποιος να ανοίξει νέο λογαριασμό Paypal με διεύθυνση USA και να στέλνει μετά δολάρια στη Revolut;

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 minutes ago, vgiozo said:

Από πέρυσι τέτοια εποχή κοντά έχω να στείλω έμβασμα στη leupay>leopay, θυμάμαι είχα λάβει καποια ειδοποίηση στο mail για ένα θέμα με τα δολάρια, τώρα με την ευκαιρία μπήκα στον λογαριασμό κι επιβεβαίωσα τον περιορισμό.

Μού έστειλαν και νέες κάρτες δωρεάν μόνοι τους, τσάμπα λοιπόν η κάρτα σε δολα΄ρια πλέον;

Δεν μπορεί κάποιος να ανοίξει νέο λογαριασμό Paypal με διεύθυνση USA και να στέλνει μετά δολάρια στη Revolut;

Η revolut δεν έχει αμερικάνικο λογαριασμό, αλλά έχει έναν iban λογαριασμό σε νόμισμα δολαρίου, τίποτα δηλαδή όπως τίποτα ήταν και αυτό της leupay.

Αυτό που λες μπορείς να το κάνεις με το paypal, αλλά θα ανοίξεις και TW που σου δίνει αμερικάνικο λογαριασμό και έτσι θα στέλνεις τα δολάρια σε δολάρια. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Η revolut δεν έχει αμερικάνικο λογαριασμό, αλλά έχει έναν iban λογαριασμό σε νόμισμα δολαρίου, τίποτα δηλαδή όπως τίποτα ήταν και αυτό της leupay.

Αυτό που λες μπορείς να το κάνεις με το paypal, αλλά θα ανοίξεις και TW που σου δίνει αμερικάνικο λογαριασμό και έτσι θα στέλνεις τα δολάρια σε δολάρια. 

Τί είναι το TW?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Μπορώ να στείλω δωρεάν έμβασμα (χωρίς πρόσθετα τέλη) σε TRansferWise από Paypal, και να ξανά-στείλω δωρεάν τα χρήματα στη Revolut;; Για δουλάρια λέμε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vgiozo είπε

Μπορώ να στείλω δωρεάν έμβασμα (χωρίς πρόσθετα τέλη) σε TRansferWise από Paypal, και να ξανά-στείλω δωρεάν τα χρήματα στη Revolut;; Για δουλάρια λέμε...

Έχω λογαριασμό TW (ανενεργό) αλλά δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

topup απο paypal σε revolut να φανταστώ οτι δεν εχει προμήθεια; 

1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Φυσικα και όχι.

Kαλά πως θα κάνει top up την Revolut απο το Paypal σε δολλάρια;   Το Paypal δεν είναι κάρτα εξωτερικού σε δολλάρια όπως ήταν η κάρτα της leupay - leopay  (που αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα).  Μήπως εννοείς  withdraw των δολλαρίων απο το paypal σε λογαριασμό δολλαρίου στη Revolut ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vgiozo είπε

Οταν έχεις χρήματα στο balance του Paypal και ανάλογα με την χώρα που έχεις δηλώσει, πχ Ελλάδα είναι ευρώ, σε αφήνει να κάνεις ανάληψη μόνο στο νόμισμα της χώρας σου. Αν έχεις στο balance των USD 100$ και πας να τα κάνεις ανάληψη θα τα μετατρέψει σε ευρώ αυτόματα πριν την αποστολή. 

Από εκεί και πέρα μπορείς να στα στείλεις σε έναν από τους λογαριασμούς σου. 

Αν έχεις paypal με διεύθυνση αμερική μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω TransferWise σε αμερικανικό λογαριασμό που σου δίνει χωρίς να χρεωθείς κάτι. Από την TransferWise μπορείς να τα στείλεις σε όποιο λογαριασμό θες σε ευρώ και μη. Το μόνο που πληρώνεις είναι λίγο χειρότερη ισοτιμία από την revolut, η οποία όμως είναι πολύ καλή συγκριτικά με άλλες υπηρεσίες πλην της revolut. Γενικά η διαφορά είναι πολύ μικρή, ανάλογα και το ποσό πάντα. 

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε email πως ξεκλείδωσαν τα cryptocurrencies στον λογαριασμό μου.

Ενημερωτικά το λέω επειδή δεν έχω δει να έχει αναφερθεί στις τελευταίες σελίδες κάτι τέτοιο

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Μόλις μου ήρθε email πως ξεκλείδωσαν τα cryptocurrencies στον λογαριασμό μου.

Ενημερωτικά το λέω επειδή δεν έχω δει να έχει αναφερθεί στις τελευταίες σελίδες κάτι τέτοιο

Νομίζω έχουν ξεκλειδωθεί πριν μήνες  στους απλούς χρήστες.

Βέβαια θεωρώ ότι τώρα έχει τελειώσει το πάρτυ στα crypto

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...