NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, minotavros είπε Επειδή και εμένα λήγει σύντομα, σου ήρθε μήνυμα από τη revolut να την ανανεώσεις ή πληρωσες τα €6? Ευχαριστώ! Η virtual δεν ειχε ποτε χρεωσει, αλλα ουτε η φυσικη εχει χρέωση οταν λήγει Κανε τον κοπο να διαβάσεις μερικές σελίδες πίσω
minotavros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η virtual δεν ειχε ποτε χρεωσει, αλλα ουτε η φυσικη εχει χρέωση οταν λήγει Κανε τον κοπο να διαβάσεις μερικές σελίδες πίσω Το ξέρω απλά ρωτάω αν ήρθε με κάποιο τρόπο ειδοποίηση του φίλου
KonstasK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου κάτι, είχα Revolut από αρχή cc τελευταία που την ξανά χρησιμοποίησα την πέρασα στο Google Pay και έκανα ανέπαφες συναλλαγές με επιτυχία, τώρα όμως λήγει 31 Ιανουαρίου, η νέα κάρτα που ήρθε δωρεάν είναι Mastercard όμως δεν περνάει στο google pay για ανέπαφες συναλλαγές ξέρει κάποιος γιατί; έχει αλλάξει κάτι στις νέες κάρτες που εκδίδει η Revolut?
Konstantinos_kol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Τελικά έχω την κάρτα στα χέρια μου και όπως ειπα θα πάω Ρουμανία. Αν για παράδειγμα βάλω 200€ να τα αφήσω σε € η να τα κάνω μετατροπή στο νόμισμα της Ρουμανία? Ή είναι το ίδιο πράμα? Καλησπέρα @ThanosR92, θα σου πρότεινα πριν την Παρασκευή να κάνεις τα "€" σου σε "Lei" διότι από Παρασκευή βράδυ και ΣΚ η ισοτιμία θα πέσει πρπ 0,50-0,60Lei από την σημερινή ισοτιμία. 1
Doubt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Konstantinos_kol είπε Καλησπέρα @ThanosR92, θα σου πρότεινα πριν την Παρασκευή να κάνεις τα "€" σου σε "Lei" διότι από Παρασκευή βράδυ και ΣΚ η ισοτιμία θα πέσει πρπ 0,50-0,60Lei από την σημερινή ισοτιμία. Από που προκύπτει αυτό;
ThanosR92 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Konstantinos_kol είπε Καλησπέρα @ThanosR92, θα σου πρότεινα πριν την Παρασκευή να κάνεις τα "€" σου σε "Lei" διότι από Παρασκευή βράδυ και ΣΚ η ισοτιμία θα πέσει πρπ 0,50-0,60Lei από την σημερινή ισοτιμία. Καλησπέρα φίλε μου! Όντως αυτό πως το ξέρουμε ?
Konstantinos_kol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Doubt είπε Από που προκύπτει αυτό; Λάθος μου για 0,06 με 0,10 Lei ήθελα γράψω...(Μηδαμινό το χάσιμο)
elpaso1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 7 hours ago, minotavros said: Το ξέρω απλά ρωτάω αν ήρθε με κάποιο τρόπο ειδοποίηση του φίλου Ειδοποιηση στην εφαρμογη. Για την virtual μιλαω. Ηδη εχω κανει καινουρια και εχω και την παλια μεχρι να ληξει. Εξαλλου ολες οι καρτες μοιραζονται τα ιδια λεφτα! 1
ThanosR92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Αν στείλω ένα ποσό τώρα στον λογαριασμό μου θα φανεί αύριο πιστεύεται ?
ThanosR92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Penthesilea είπε Ναι, Θάνο. Ευχαριστώ πολύ! 1
turbat0s Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Αν στείλω ένα ποσό τώρα στον λογαριασμό μου θα φανεί αύριο πιστεύεται ? Εκτιμώ θα φανεί μεθαύριο.
spartak1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Αν στείλω ένα ποσό τώρα στον λογαριασμό μου θα φανεί αύριο πιστεύεται ? Με απλή αποστολή Παρασκευή . Πάντα για τις 4 μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες, μια και δε γράφεις με ποια τράπεζα
ThanosR92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, turbat0s είπε Εκτιμώ θα φανεί μεθαύριο. 25 λεπτά πριν, spartak1 είπε Με απλή αποστολή Παρασκευή . Πάντα για τις 4 μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες, μια και δε γράφεις με ποια τράπεζα Εννοώ από την Πειραιώς να στείλω στην Revolut! Προχτές έστειλα τα 10 ΕΥΡΩ από την Revolut στην Πειραιώς και μπήκαν την ίδια μέρα μέσα! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από ThanosR92
elpaso1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, ThanosR92 said: Εννοώ από την Πειραιώς να στείλω στην Revolut! Προχτές έστειλα τα 10 ΕΥΡΩ από την Revolut στην Πειραιώς και μπήκαν την ίδια μέρα μέσα! Ποτε δεν μου εχει γινει αυτο το πραγμα! Αφου μια ημερα θελει μονο για να γινει το εμβασμα, την ιδια ημερα λιγο δυσκολο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα