Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Υπαρχει όριο 12,000€ τον χρόνο μετά ζητάει εξηγήσεις!

Δηλαδή εσύ το ξεπέρασες πρόσφατα και έσκασε τώρα το μήνυμα?

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και από εμένα τέλη του μηνός τελειώνει η πρώτη κάρτα που είχα πως γίνεται να ζητήσω την μεταλλική της Revolut και να μην δίνω συνδρομή ύστερα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, MeRo είπε

πως γίνεται να ζητήσω την μεταλλική της Revolut και να μην δίνω συνδρομή ύστερα 

Εννοείς να τους κοροϊδέψεις?

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, MeRo είπε

Καλησπέρα σας και από εμένα τέλη του μηνός τελειώνει η πρώτη κάρτα που είχα πως γίνεται να ζητήσω την μεταλλική της Revolut και να μην δίνω συνδρομή ύστερα 

Η μεταλλική έχει και την συνδρομή.χωρίς την συνδρομή έχει την απλή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MeRo είπε

Τι τη θες τη μεταλλικη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppetr είπε

Τι τη θες τη μεταλλικη?

Τίποτα το ιδιαίτερο απλά για την εμφάνιση και μόνο .. άμα πληρώσω την πρώτη συνδρομή γίνεται να γίνει διακοπή ? Μήπως ακυρώθηκε και η κάρτα μετά ?

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MeRo είπε

Τίποτα το ιδιαίτερο απλά για την εμφάνιση και μόνο .. άμα πληρώσω την πρώτη συνδρομή γίνεται να γίνει διακοπή ? Μήπως ακυρώθηκε και η κάρτα μετά ?

Έχει ελάχιστη παραμονή στην υπηρεσία 12 μήνες...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Έχει ελάχιστη παραμονή στην υπηρεσία 12 μήνες...

Μπορείς να ακυρώσεις μέσα σε 14 μέρες αλλά υπάρχει fee για την κάρτα ~60€

Δημοσ.

Επίσης, κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Ξέρω ότι δεν γίνεται να φορτίσεις με ελληνική κάρτα, αλλά κάτι είδα που μπορέσαν κάποιοι μέσω ενός ενδιάμεσου wallet, τύπου Leopay ή icard αν θυμάμαι καλά. Όπου σε αυτά μπορείς να κάνεις topup με οποιαδήποτε ελληνική κάρτα με 0.5% προμήθεια??

Με ενδιαφέρει η αμεσότητα, δλδ τον πιο γρήγορο τρόπο να βάλω λεφτά στη revo, ακόμα και αν είναι με τη χρήση κάποιου ενδιαμέσου. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει??

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SerMark είπε

Με ενδιαφέρει η αμεσότητα, δλδ τον πιο γρήγορο τρόπο να βάλω λεφτά στη revo, ακόμα και αν είναι με τη χρήση κάποιου ενδιαμέσου. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει?? 

Εκτιμώ ότι σε συμφέρει να στείλεις ένα έμβασμα μια φορά και μετά να τη χρησιμοποιείς απερίσπαστος χωρίς ενδιάμεσους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου ήρθε email και έκανα παραγγελία φυσική κάρτα δωρεάν.

Simply head on over to the cards tab in the app to order your free Revolut card. Hurry though, this offer ends on the 2019-02-16. 

Please note: You can only receive your first card for free if you have not ordered a physical card before. For verification purposes, we require customers to top up their account with £10 (or equivalent) before ordering a card. This is not a fee for the card and can be immediately spent with your Revolut card or transferred back to your original bank account. This offer ends on the 2019-02-16.

Επεξ/σία από esertas
more info
Δημοσ.
1 ώρα πριν, esertas είπε

You can only receive your first card for free if you have not ordered a physical card before

Δηλαδή είχες ανοίξει λογαριασμό revolut χωρίς να έχεις ήδη φυσική κάρτα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Δηλαδή είχες ανοίξει λογαριασμό revolut χωρίς να έχεις ήδη φυσική κάρτα?

Ναι και δεν είχα πάρει κάρτα λόγο του 6ευρου που ήθελε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...