zoranb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Έχω βαρεθεί να αγοράζω φρέσκα φασολάκια κ όταν τα τρώω να ανακλύπτω αυτές τις ίνες στην ένωση κατα μήκος που έχουν! Δεν έχει να κάνει με το είδος, κ τα μπαρμπούνια και τα τσαουλιά μπορεί να έχουν το ίδιο θέμα! Επίσης και όταν καθαρίζονται δεν βγαίνουν οι ίνες αυτές. Μου έχουν τρύχει περιπτώσεις αλλά πολύ λίγες, που όταν κόβεις κάποιο άκρο και το τραβάς να βγαίνει κ η ίνα... όμως τα περιοσσότερα που έχουν ίνες, κατά το καθάρισμα δεν δίνουν τέτοια σημάδια! Ξέρει κανείς κανά τρόπο να καταλαβαίνει κατά την αγορά εάν θα έχουν ίνες ή όχι;
mylo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα τα φασολάκια έχουν. Οπότε όλα θέλουν καθάρισμα, εκτός αν πάρεις τίποτα κατεψυγμένα καθαρισμενα Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από mylo 2
zoranb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Πώς το εννοείς το καθάρισμα, ένα ένα δηλαδή να το σκίζεις εκεί που είναι η ίνα, και από τη μία και από την άλλη;
mylo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Πώς το εννοείς το καθάρισμα, ένα ένα δηλαδή να το σκίζεις εκεί που είναι η ίνα, και από τη μία και από την άλλη; Ναι. Δεν σκίζεις, ξεφλουδιζεις 1 λεπτό πριν, *nenya* είπε Σας εχω λυση: ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ Γιατί βρε, με ψωμάκι και φέτα είναι μια χαρά Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από mylo 7 1
zoranb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, mylo είπε Ναι. Δεν σκίζεις, ξεφλουδιζεις Σκίζεις στη μέση εννοείς; Δεν καταλαβαίνω
mylo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Οχι. Ξεφλουδιζεις - κόβεις τα άκρα και τα πλαϊνά όπου υπάρχει η ίνα σε κάθε φασολακι ξεχωριστά. Δε χρειάζεται να το σκισεις στη μέση 1 1
zoranb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Τα κατεψυγμένα είναι κομμένα στα πλαινά; Υπάρχει μηχάνημα γιαυτό ή έχει γίνει από εργατικό δυναμικό η δουλειά αυτή;
Lakou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Για τα φασολάκια υπάρχει ένα πραγματακι που τα καθαρίζει είναι βασικά αυτό που καθαρίζει και τις πατάτες τα περνάς και από τις δυο πλευρές και ξεμπερδεύεις άλλιως παραδοσιακά σπας την μια άκρη και τραβάς προς τη αντίστοιχη πλευρά και μετά ξανά από τη άλλη άκρη..... ( δεν περίμενα σε αυτό το φόρουμ να δίνουμε τέτοιες συμβουλές χαχαχα) 5
Whargoul Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι υπάρχει ένα εργαλείο χεριού με μια τρύπα, που σε δυο αντίθετες πλευρές της έχει από μια λεπίδα. Περνάς το φασολάκι μέσα (σαν την κλωστή στο βελόνι) με τις ίνες προς τις λεπίδες, το τραβάς και τις ξεφλουδίζει. Μάλλον μπορείς να κάνει το ίδιο με ένα ξεφλουδιστή πατατών με το χέρι. Edit. Σαν κι αυτό Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Whargoul 1
Thulogur Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω τα κανω με ξεφλουδιστηρι και δεν μου εχει τυχει τιποτα μεχρι στιγμης Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από Thulogur 1
antemore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 σπανακι και φασολακια ειναι πιο ωραια τα κατεψυγμενα don't @ me 1 2
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, antemore είπε σπανακι και φασολακια ειναι πιο ωραια τα κατεψυγμενα don't @ me Καλησπέρα σας κύριε μπαρμπά Στάθη
Highlander Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Αυτά που ψωνίζω από τη Λαϊκή δεν έχουν "νεύρα". Απλά κόβω τις δύο άκρες που και πάλι νομίζω πως δεν χρειάζεται.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, mylo είπε Γιατί βρε, με ψωμάκι και φέτα είναι μια χαρά Με ψωμάκι και φέτα είναι μουρλια. Ειδικά αν δεν φας τα φασολάκια και φας μόνο την φέτα με το ψωμί. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα