Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giannis2429 είπε

Καλησπέρα. Δεν έχω πρόβλημα με τον πάροχο αρκεί να μπορώ να έχω 8-10gb τον μήνα. Budget μεχρι 20ευρω/month.

Τι λύσεις υπάρχουν;

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελλάδα τσου δυστυχώς, ας με διορθώσει κάποιος αν κανω λάθος, αλλα καλα τα λεει ο φίλος πιο πανω

Επεξ/σία από merkon
Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχουν δυστυχώς. Μόνο με κάρτες αν παίζεις και αυτό με πολλές αλχημείες να πάρεις 3-4 με πολύ κόπο και ιδρώτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ξεφτίλλα είναι αυτή...;

Ιρλανδία, με 3πλάσιους μισθούς, έχω καρτοσυμβόλαιο (πληρώνω πάγιο, αλλά το σταματάω όποτε θέλω), δίνω 25€ κι έχω 1500 sms, 500 ομιλία και 15GB, όπου δε μετράνε στο traffic τα Facebook, Twitter, Instagram & Snapchat.

Επεξ/σία από Zaytsev
  • Like 4
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ούτε σε συμβόλαια;

Σε αυτό το κομμάτι τα συμβόλαια μπορεί να είναι και χειρότερα...

Ts, η wind αυτή τη στιγμή έχει ένα πακέτο που δίνει 6,5gb με 17,5€ αν σε καλύπτει. Συν κάποιο μπόνους που θα πάρεις με online ανανέωση θα πας γύρω στα 7 - 7,5.

• Like 1
Δημοσ.

Αγγλια και με μισθό που δε θα έβλεπα ποτε στην Ελλάδα, δινω 10£ και εχω unlimited calls και texts και 6gb, τα οποία δε καταναλώνονται για χρήση social media. Στην ουσία unlimited social media και 6gb για κατανάλωση σε οτιδήποτε αλλο.

Δημοσ.

Η Frog έχει 8,5 ευρώ τα 5giga οπότε με 17 ευρώ είσαι ΟΚ. Και είναι και δίκτυο cosmote που σημαίνει η καλύτερη κάλυψη στην χώρα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Σε αυτό το κομμάτι τα συμβόλαια μπορεί να είναι και χειρότερα...

Ts, η wind αυτή τη στιγμή έχει ένα πακέτο που δίνει 6,5gb με 17,5€ αν σε καλύπτει. Συν κάποιο μπόνους που θα πάρεις με online ανανέωση θα πας γύρω στα 7 - 7,5.

+ Τα log win αλλα 600mb :)  6,5 gb απο το πακετο + 1gb απο της ανανεώσεις + τα 600mb  πας 8,1gb :) τωρα εχει και κατι 10gb με 10 ευρω αλλα πρεπει να ειναι καλοκαιρινά πακετα  ;)

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Τι ξεφτίλλα είναι αυτή...;

Ιρλανδία, με 3πλάσιους μισθούς, έχω καρτοσυμβόλαιο (πληρώνω πάγιο, αλλά το σταματάω όποτε θέλω), δίνω 25€ κι έχω 1500 sms, 500 ομιλία και 15GB, όπου δε μετράνε στο traffic τα Facebook, Twitter, Instagram & Snapchat.

Αγγλικο κινητο με 0 ερευνα αγορας, 20 στερλινες (πες 23 ευρω χοντρικα) το μηνα, απεριοριστες κλησεις/sms και 10 giga το μηνα

Ελληνικο κινητο (cosmote) με 10 διαφορετικες εκπτωσεις 2000 λεπτα/sms και 5 giga 46 ευρω

σφαζουν στην Ελλαδα, και data με το σταγονομετρο

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Η Frog έχει 8,5 ευρώ τα 5giga οπότε με 17 ευρώ είσαι ΟΚ. Και είναι και δίκτυο cosmote που σημαίνει η καλύτερη κάλυψη στην χώρα. 

Είτε αυτό το πακέτο είτε το άλλο της wind που λέει ο φίλος, υπάρχουν καιρό η είναι φωτοβολιδες; Θέλω να πω παίζει σε κάνα δύο μήνες να μην υπάρχουν και να κάνω την αλλαγή τζάμπα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...