Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Σκέφτομαι να βάλω σε ένα παλιό Corsa τους υαλοκαθαριστήρες που έχουν σε έκπτωση τα πρατήρια της Shell (Wurth, εδώ η είδηση από ένα τοπικό σάιτ: https://www.tinostoday.gr/2017/10/shell_25.html). Τους έχει δοκιμάσει κανείς;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να αντικαταστήσω άμεσα τους υαλοκαθαριστήρες γιατί έφτασαν στο τέλος.

Έχω ένα renault twingo 2 με υαλοκαθαριστήρες 40cm και 60cm.

Θέλω να τους αντικαταστήσω με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Είναι όλοι οι υαλοκαθαριστήρες συμβατοί ή υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν σε κάποια μοντέλα; Ρωτάω γιατί οι περισσότεροι πωλούνται στο ίντερνετ χωρίς περιγραφή.

Έχω ακούσει ότι μπορώ να αλλάξω μόνο το λάστιχο. Ότι λάστιχο να είναι κάνει; Αν είναι μεγαλύτερο μπορώ να το κόψω;

Οι προηγούμενοι ήταν valeo που τους είχα πληρώσει από κατάστημα ανταλλακτικών 25€ περίπου αλλά δεν θέλω να δώσω πάλι τόσα.

Επεξ/σία από thant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες για τους aeroeco της bosch, πολύ καλοί και οικονομικοί. Συμβατοί θα είναι αρκεί να πάρεις στις ίδιες διαστάσεις με τους παλιούς σου. 

Επεξ/σία από kikos7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιά έβαζα Bosch από τους οποίους δεν είχα παράπονο.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια βάζω από Lidl (που είσαι παππού :)) οι οποίοι είναι επίσης μια χαρά. Καλό καθάρισμα και χωρίς τριξίματα, ασχέτως βροχής. Δεν τους έχω δοκιμάσει βέβαια σε ταχύτητες πάνω από 130 γιατί πολύ απλά το αμάξι δεν.... :(

Αυτούς (από το Lidl) τους αλλάζω κάθε χρόνο πριν το χειμώνα, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, απλά και μόνο γιατί κάνουν 6-7 ευρώ κι έτσι τους έχω καινούργιους συνέχεια.

Politacally incorrect question: Τί θα γίνει με αυτές τις "μάχες" που πρέπει να δίνουμε συνέχεια σε μεγάλα parking με ρομα (politically correct ονομασία) που θέλουν σώνει και καλά να σου αλλάξουν υαλοκαθαριστήρα; Όσο καινούργιος (και όποιο brandt) και να είναι ο δικός σου, πάντα "θέλει άλλαγμα γιατί είναι παλιός ή ξεραμένος". Και βέβαια μόλις πατήσεις λίγο τη φωνή στον ένα που πιεστικά και με το ζόρι πιάνει να στον αλλάξει, αμέσως χτυπάει συναγερμός και μαζεύεται όλος ο καταυλισμός.

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kikos7 είπε

Δες για τους aeroeco της bosch, πολύ καλοί και οικονομικοί. Συμβατοί θα είναι αρκεί να πάρεις στις ίδιες διαστάσεις με τους παλιούς σου. 

Θα τους έχω υπόψιν μου, ευχαριστώ.

9 ώρες πριν, haris_216 είπε

Παλιά έβαζα Bosch από τους οποίους δεν είχα παράπονο.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια βάζω από Lidl (που είσαι παππού :)) οι οποίοι είναι επίσης μια χαρά. Καλό καθάρισμα και χωρίς τριξίματα, ασχέτως βροχής. Δεν τους έχω δοκιμάσει βέβαια σε ταχύτητες πάνω από 130 γιατί πολύ απλά το αμάξι δεν.... :(

Αυτούς (από το Lidl) τους αλλάζω κάθε χρόνο πριν το χειμώνα, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, απλά και μόνο γιατί κάνουν 6-7 ευρώ κι έτσι τους έχω καινούργιους συνέχεια.

Politacally incorrect question: Τί θα γίνει με αυτές τις "μάχες" που πρέπει να δίνουμε συνέχεια σε μεγάλα parking με ρομα (politically correct ονομασία) που θέλουν σώνει και καλά να σου αλλάξουν υαλοκαθαριστήρα; Όσο καινούργιος (και όποιο brandt) και να είναι ο δικός σου, πάντα "θέλει άλλαγμα γιατί είναι παλιός ή ξεραμένος". Και βέβαια μόλις πατήσεις λίγο τη φωνή στον ένα που πιεστικά και με το ζόρι πιάνει να στον αλλάξει, αμέσως χτυπάει συναγερμός και μαζεύεται όλος ο καταυλισμός.

Δεν μπορώ να περιμένω πότε θα φέρουν τα λιντλ γιατί θα καλοκαιριάσει.

Εντωμεταξυ πήγα να την βγαλω στο τζαμπα παίρνοντας λάστιχο απο τα τζαμπο, (κυρίως για τον πισω υαλοκαθαριστήρα) και δεν εμπαινε γιατι ηταν χοντρό. Καλά να πάθω.:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/1/2019 στις 9:16 ΜΜ, thant είπε

Θα τους έχω υπόψιν μου, ευχαριστώ.

Δεν μπορώ να περιμένω πότε θα φέρουν τα λιντλ γιατί θα καλοκαιριάσει.

Εντωμεταξυ πήγα να την βγαλω στο τζαμπα παίρνοντας λάστιχο απο τα τζαμπο, (κυρίως για τον πισω υαλοκαθαριστήρα) και δεν εμπαινε γιατι ηταν χοντρό. Καλά να πάθω.:P

Γιατί δεν ψάχνεις σε κάποιο ανταλλακτικάδικο online?

π.χ. https://www.getparts.gr/renault-twingo-1200cc-16valves-75ps/antallaktika/antallaktika-service/maktro-katharistira-lasticha-33486-11011

Υπάρχουν κι άλλα παρόμοια σε διάφορες περιοχές και μάλλον χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή αναζήτησης (και βγάζουν και τα ίδια λάθη).

Προσοχή μόνο γιατί πέρα από τα λάθη στη συμβατότητα και οι διαθεσιμότητες μπορεί να είναι άκυρες. Πριν πας κάνε ένα τηλέφωνο καλού κακού (μου έχει τύχει).

Οι τιμές πάντως είναι σούπερ!

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ βάζω bosch aerotwin. Πολύ καλοί και έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο χωρίς να κάνουν θόρυβο.  Είναι βέβαια ακριβοί αλλά κάνουν και απόσβεση των χρημάτων.

Αυτοί του lidl δεν κάνουν θόρυβο;

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω βαζω Wurth συνηθως

τον 2ο ή το πολυ 3ο χειμωνα ναι κανουν θορυβο οποτε τους αλλαζω

Επεξ/σία από georgeγ
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και Χριστος ανέστη...

Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω και καινούργιο χωρίς λόγο.... Επειδή θέλω να αλλάξω υαλοκαθαριστήρες  βλέπω στην αγορά οικονομικούς είτε της wurth είτε της bosch αλλά και τους aerotwin της bosch επίσης που βγαίνουν κοντά το ζευγάρι ένα 30αρι ....έχουν όντως διάφορα η απλά είναι για να λέμε :)

αν τους έχεις κάποιος να μας πει...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, modechristo_13 είπε

Παιδιά καλησπέρα και Χριστος ανέστη...

Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω και καινούργιο χωρίς λόγο.... Επειδή θέλω να αλλάξω υαλοκαθαριστήρες  βλέπω στην αγορά οικονομικούς είτε της wurth είτε της bosch αλλά και τους aerotwin της bosch επίσης που βγαίνουν κοντά το ζευγάρι ένα 30αρι ....έχουν όντως διάφορα η απλά είναι για να λέμε :)

αν τους έχεις κάποιος να μας πει...

Καλημέρα. Οι aerotwin της Bosch είναι όντως πολύ καλοί και σε βάθος χρόνου κάνεις απόσβεση των χρημάτων σου. Εγώ τους προτιμώ σε ford focus του 2007 και είμαι ευχαριστημένος. Προτείνω αν αντέχεις να βγάλεις το καλοκαίρι με τους παλαιούς να τοποθετήσεις τους Bosch το φθινόπωρο. Αγόρασε τους όμως από τώρα αν τους έχεις βρει σε καλή τιμή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...