Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ScorpioX777 said:

Μαλλον δεν εχεις αδικο αλλα απο τοσα που εχω ακουσει στην πιατσα για κατσαβιδακηδες που εχουν καταστρεψει αυτοκινητα και μετα δεν παραδεχονται τιποτα, προτιμω την σιγουρια της επισημης αντιπροσωπειας που οτι και να γινει θα ειμαι καλυμμενος.

Μια βόλτα από τα σχόλια σε σελίδες ανεπίσημων επισκευαστικών κέντρων για συσκευές της Apple, θα σας πείσουν σχετικά με την αξιοπιστία τους... :) 

• Like 1
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Τα υπόλοιπα 98 σχόλια όμως είναι καθαρά "θεωρητικά" και "επαναστατικά" και ζήτημα αν το 4-5% όμως αυτών, έχουν κάποια εμπειρία από τα προϊόντα της Apple! 

Μα μιλάμε αποκλειστικά για το θέμα όχι για την εμπειρία που θα μου δώσει το software. Χαλάει το Mac ή θέλω ρε παιδί μου να βάλω μεγαλύτερο ssd Ram οτιδήποτε. Γιατί να δώσω 100% πάνω τιμή στην επίσημη αντιπροσωπεία? Γιατί για τέτοια νούμερα μιλάμε. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, discoboyminimal said:

επειδη ειναι οι αποψεις σου δεν σημαινει  οτι ειναι και σωστες.βγαινεις δημοσια και παραθετης την αποψη σου , να εισαι ετοιμος να δεχτεις τις αναλογες κριτικες :)

Και εσύ αντίστοιχα να είσαι προετοιμασμένος πως θα συναντήσεις και απόψεις αντίθετες από τις δικές σου. Το θέμα είναι να συζητάμε όμως σοβαρά και με επιχειρήματα... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Αυτό είναι κάτι που συμπέρανες πρόσφατα ή πριν από καιρό?

Η Apple το πήγε 10 βήματα παραπέρα. Άλλες εταιρείες είναι πολύ πιο τίμιες. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Η Apple το πήγε 10 βήματα παραπέρα. Άλλες εταιρείες είναι πολύ πιο τίμιες. 

Αυτές δηλαδή νοιάζονται περισσότερο για τους πελάτες τους από την Apple? 😛 

• Sad 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Τα υπόλοιπα 98 σχόλια όμως είναι καθαρά "θεωρητικά" και "επαναστατικά" και ζήτημα αν το 4-5% όμως αυτών, έχουν κάποια εμπειρία από τα προϊόντα της Apple! 

αντε παλι αυτο το σχολιο...

δηλαδη τι εμπειρια χρειαζεται καποιος για να μη του αρεσει οτι αμα χαλασει κατι πρεπει να πληρωσει ξανα ολοκληρο το μηχανημα χωρις να υπαρχει λογος*?

*εννοω πραγματικο λογο, οχι το που σε καθοδηγει η εταιρεια με τις κινησεις τις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Αυτές δηλαδή νοιάζονται περισσότερο για τους πελάτες τους από την Apple? 😛 

Προφανώς. 

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Istros είπε

Ξεκολλάτε από τα μαγαζάκια της γειτονιάς ως επιχείρημα.Υπαρχουν και σοβαρές εταιρείες που επισκευάζουν συσκευές εκτός από την apple και τα εξουσιοδοτημένα της.

Δεν ειναι θεμα εταιρείας η γειτονιάς για μένα...εχω προσωπική αποψη και για τα 2! αλλοι σωνουν μηχανήματα με τον  σεβασμό τους και την γνώση και άλλοι τα """χαλάνε""" χωρις κανενα σεβασμό λογω ημιμάθειας ! δεν γίνεται ο καθένας ειτε ειναι εταιρεία η γειτονία να κάνει πειράματα σε κάτι που δεν γνωρίζει απλά για απόκτηση εμπειρίας κάνοντας ουσιαστικά ζημιά στην δική μας περιουσία.... Ξέρω αξιοπρεστατη "γειτονιά" και αντε να μην πώ εταιρείια... και για μένα ναι , αυτη η κίνηση ειναι καλή.. ..και οποιος θέλει την αγοράζει αν φυσικά μπορεί να την υποστηρίξει με πρόσωπο και γνώση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Havik είπε

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Ότι πληρώνεις σε σχέση με αυτό που πήρες είσαι. 

Στην περίπτωση των προιόντων Apple δεν θα πω τίποτε. Έχουν αρχίσει και τα λένε ήδη, ακόμη και οι άσχετοι με το αντικείμενο / η πλούσιοι

:)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, billdanos said:

Εντάξει, δεν μιλάμε και για πυρηνική φυσική, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει άποψη σε αυτό το θέμα χωρίς να έχει ποτέ του εμπειρία με προϊόντα της apple.

Προσωπικά δεν είχα, ούτε θα έχω μάλλον κάποιο προϊον της apple, και για να πω και την αλήθεια, οπορτουνιστικά σκεπτόμενος, μια χαρά με βολεύει αυτή η ιστορία, γλυτώνω ένα κάρο αγγαρείες από γνωστούς που θα μου φορτώσουν κάτι που θα θέλει επισκευή/αναβάθμιση έχοντας πλέον και επίσημη δικαιολογία για να μην το αγγίξω.

Παρ'όλα αυτά, η πρακτική της apple είναι απαράδεκτη.

Επεξ/σία από liopyr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, discoboyminimal είπε

ΜΑΑΑ...μμααααα....ο μπιλτανος λεει οτι θα γινει compromised το security μου και η ιδιωτικοτητα μου! εχω τα login του insomnia και του youtube , δεν παιζω εγω μ αυτα!

δεν τις εμπιστευομαστε αυτες τις εταιριες και τα μαγαζακια που λες!

οποιος θελει σωστη δουλεια παιδια , πληρωνει την προνομιακη τιμη της επισκευης και το παει στην apple (να τους βαζει pads σιλικονης πανω απο chip με σπασμενες κολησεις ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ- ΧΑ) . οσοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα να μην αγοραζουν apple προιοντα, simple as that.

/S

59 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Προσωπικά επιλέγω την Apple και για αυτό το χαρακτηριστικό (μεταξύ άλλων). Πέρα από το κέρδος που θα βγάλει η Apple από το αποκλειστικό service, το Τ2 μου προσφέρει ταυτόχρονα και πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια για τα δεδομένα μου. :) 

Γιατί ο υπάλληλος στο εξουσιοδοτημένο έχει πάρει όρκο εχεμύθειας και θα διαφυλάξει τα προσωπικά σου δεδομένα και ο άλλος θα στα κλέψει?

εκτος και αν ο υπάλληλος στο εξουσιοδοτημένο είναι ο superman,αστυνόμος σαινης,και έχει βγάλει το Χάρβαρντ

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Βασικά νομίζω εκτός των άλλων μόλις είδαμε την ταφόπλακα στο modular Mac pro που κάποιοι επαγγελματίες του χώρου περιμέναμε.

Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά αναβαθμίσιμο μηχάνημα εκτός κι αν πουλάει δικά της modules, πρακτική που ακολουθείται και από την hp/Dell.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Επειδή δεν έχω διαβάσει όλη τη συζήτηση, έχει θίξει κανένας αυτό που βλέπω εγώ ως το πραγματικό πρόβλημα; Ότι δηλαδή θα έρθει μια μέρα που η Apple θα διακόψει την επίσημη υποστήριξη του μηχανήματος (πάγια τακτική τους μέχρι τώρα) και τότε αν σου χαλάσει κάτι δεν θα μπορείς να το πας σε 3rd party. Πρακτικά θα πάει στα σκουπίδια, ούτε καν για ανταλλακτικά.

Και τώρα αυτό κάνεις επί τοις ουσίας.

Σου χαλάει η κάμερα του Macbook εκτός εγγύησης, σου λένε δε φτιάχνει, θέλει αλλαγή οθόνης και πάει πάνω από χιλιάρικο.

Η λογική της απλ είναι να μην επισκευάζονται οι παλιές συσκευές για ν'αγοράζονται ευκολότερα καινούριες. Ε, τώρα θέλει να χτυπήσει και όσους τολμούν και τα δίνουν αλλού για επισκευή.

Βασικά, εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω απ'τους υποστηρικτές της καθόλου, είναι πώς δέχονται να δίνουν τόσα λεφτά για 1 συσκευή, την οποία η απλ δεν εμπιστεύεται για να της προσφέρει μεγαλύτερη εγγύηση του 1 χρονου, που τόσο μικρή εγγύηση δεν τη δίνουν ούτε στα πιο φτηνιάρικα προϊόντα...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έχω αλλάξει σε πολλά ακριβά laptop ssd ram όλα τα χρόνια χωρίς θέμα. Ανεξοδα και με απόλυτη επιτυχία. Το να μην μπορώ να επέμβω σε αυτό που αγόρασα το θεωρώ απαράδεκτο. Δικό μου είναι το μηχάνημα το κάνω ότι θέλω. 

Δεν μιλαω για λαπτοπ. Εχω αναβαμθισει μονος μου macbook. Για mac mini 2015 μιλαω. Για να βαλεις ssd πρεπει να το διαλυσεις βιδα-βιδα μεχρι να βγαλεις ολη τη μητρικη μητρικη, τροφοδοτικο και να μεινει μονο ο σκελετος αλουμινιου! Τα mac mini πριν του 2012 ηταν πολυ πιο ευκολα.

Επεξ/σία από gregory22
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Snoob είπε

Βασικά είναι η εταιρία που μας συστήθηκε ως δήθεν αυτή που θα πολεμούσε το Μεγάλο Αδελφό και έχει εξελιχτεί σε τρις χειρότερο.

Είναι εξωφρενικό να σου απενεργοποιεί ιδιόκτητη συσκευή επειδή δεν της τη δίνεις για επισκευή.

Πραγματικά, δεν θα φανταζόμουν ποτέ πως θα διάβαζα δικαιολόγηση τέτοιων πρακτικών. Το throttle, ένα βήμα παραπέρα. Συνιδιοκτησία, κανονικά.

Η φωνή της λογικής,υπερθεματιζω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...