Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Ναι θα πουλησει μεταχειρισμενη ολοκαινουργια καρτα να χασει ενα 100€ ξερω γω ετσι για πλακα, επειδη δεν θες εσυ να διαβαζεις τα προβληματα στο insomnia....

Στις αγγελίες του insomnia είσαι,'άντε να χάσει κάνα 20αρι €, άσε που μπορεί να βρει ευκαιρία να την πουλήσει και ακριβότερα από ότι την πήρε :P

• Like 2
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι ειχατε πριν αλλη καρτα και το μονο που αλλαξατε ηταν η GPU και ενω κανατε σωστο unistall drivers εχετε 2 καλωδια απο το τροφοδοτικο και δεν πειραξατε τιποτα απο wattman φταιει 100% η καρτα. Οσοι πηρατε την καρτα μαζι με συστημα η αν αλλαξατε μητρικη ram cpu τοτε ισως και να μην φταιει η καρτα. Εφοσον σας παιδευει αρκετα η θα εβρισκα αλλη ιδια καρτα να δοκιμασω η θα πηγαινε αμεσα επιστροφη και θα πηγαινα σε nvidia μεχρι να λυθουν τα θεματα(πχ με τα dual monitors που εχει ο dante ενω με vega ηταν κομπλε). Οι θερμοκρασιες δεν δημιουργουν θεμα στο stability ειδικα αν μιλαμε για crash/black screens εκτος αν ειμαστε 110junction και 90+ στο core που μονο σε reference θα δειτε αν παιζετε με default voltage και fan curve. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Αρα η λυση σας ειναι να τα κανουμε γαργαρα και να μπαινουμε στο θεμα να γραφουμε μονο ποσο γαμαουα ειναι οι ναβι και τι ωραια που ειναι που επανεφεραν τη ταξικη δικαιοσυνη και δε ξερω και εγω τι.

Ωραιοι ειστε...

Και θα πηγαινουν μετα οι ανθρωποι να παιρνουν τις καρτες γιατι δε θα διαβαζουν προβληματα και θα πατανε το κουμπι να αναψει ο υπολογιστης και δε θα λειτουργει τιποτα και θα αναρωτιουνται μα γιατι,αφου στο ιντερνετς ολοι γραφανε οτι μαμανε.

Οι καρτες ποσο καιρο μετα τη κυκλοφορια τους ,ειναι με alpha (ουτε καν beta) drivers και thats a fact.

Το οτι δεν εχετε προβληματα,θεωρειστε το προσωπικη σας ευτυχια και απλα μην ασχολειστε.

Οχι να μην κανεις γαργαρα αλλα οχι και ολη την ωρα τα ιδια και τα ιδια.

Δεν θες δεν σου δουλευει δωσε την πισω για RMA Και παρε καποια αλλη.

Εδω ο αλλος συμφορουμιτης γραφει οτι τελικα εφταιγε ενα χαζοπρογραμμα της MSI Και συνεχιζεις το δικο σου ονειρο.

Εδω ειμαστε να συζηταμε και να αναλυουμε θεματα της navi ειτε θετικα ειτε αρνητικα αλλα το εχω προβλημα φταινε drivers και τελος κουρασε η καραμελα. 

1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Νταξει, αν δεν ηταν τιγκα ειρωνικο το μηνυμα σου εγω ειμαι ελικοπτερο. 

Ανοιξε λοιπον τους ελικες και κανε τη βολτα σου σε νημα που θα μπορεσεις να φανεις χρησιμος,

Φιλικα,

2 ώρες πριν, patsakos. D είπε

Αν είναι λύση?????Για πες λίγο ποια είναι η λύση???

Έχω δώσει κάποια λεφτά σε οτιδήποτε και το προϊόν που έχω αγοράσει υπολειτουργεί για πες μου τι να κάνω???

Προφανώς θα την πάει για ρμα εάν είναι ελλατωματικη η αν δεν είναι και απλά είναι θέμα drivers την πουλάει και περνει κάποια άλλη που αυτός θέλει!!!

Απλή λογική λέγεται και μην δημιουργείς πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει το κάνεις συχνά

Φιλικά παντα

ΠΕΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ

γιατι εδω θα μας τρελανουν. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimpsar είπε

Οχι να μην κανεις γαργαρα αλλα οχι και ολη την ωρα τα ιδια και τα ιδια.

Δεν θες δεν σου δουλευει δωσε την πισω για RMA Και παρε καποια αλλη.

Εδω ο αλλος συμφορουμιτης γραφει οτι τελικα εφταιγε ενα χαζοπρογραμμα της MSI Και συνεχιζεις το δικο σου ονειρο.

Εδω ειμαστε να συζηταμε και να αναλυουμε θεματα της navi ειτε θετικα ειτε αρνητικα αλλα το εχω προβλημα φταινε drivers και τελος κουρασε η καραμελα. 

O ανθρωπος περιγραφει ενα προβλημα και τον ενημερωνω οτι μου εμφανιζεται ακριβως το ιδιο με τους τελευταιους drivers.

Δεν ειναι καμια καραμελα,ουτε μπαινω να γραφω ενα προβλημα συνεχεια.

Τα 1700 που εχει και ανακαλυπτω αναφερω ,μπας και βρουμε και καμια λυση.

Και ρμα να τη παω,δε θα αλλαξει κατι γιατι πολυ απλα δε φταιει η καρτα.

Αν αντι να κραζεις ,παρακολουθουσες θα εβλεπες οτι εχω δοκιμασει και αλλη 5700.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dantε είπε

O ανθρωπος περιγραφει ενα προβλημα και τον ενημερωνω οτι μου εμφανιζεται ακριβως το ιδιο με τους τελευταιους drivers.

Εγω δεν κραζω καθολου εσυ το κανεις αντιθετως, 

Αλλαξες καρτα και το κανει?  Εβαλες και nvidia?  Το καλυτερο ειναι να τη δωσεις πισω rma και βλεπεις ειδικα αν ειναι απο καλο μαγαζι η amazon.

Anyway εχω παραθεσει αρκετες φορες το γεγονος οτι δεν εχω προβληματα και εχω αλλαξει κοντα 10 καρτες τα τελευταια 2 χρονια και απο nvidia , amd.

Πολλα απο αυτα που διαβαζω μου εχουν τυχει εκτος καρτας, ειτε απο RAM, CPU O/C , MB bios Και φυσικα windows .

Ο αφορισμος και ο εκμηδενισμος ειναι αυτος που δεν εχει λογο υπαρξης btw οχι τα παραπονα ή τα προβληματα. 

30 χρονια με υπολογιστες ασχολουμαστε εχουμε δει αρκετα, κυκλωματα και λογισμικο ειναι ολα απο ανθρωπο σχεδιασμενα / φτιαγμενα, παντα θα εχουν θεματα. 

Επεξ/σία από jimpsar
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εγώ σε έκανα απλά μια ερώτηση διότι εγώ δεν θα άντεχα να δώσω 450$ και να μην μπορώ να παίξω ένα game σωστά !!!

Από εκεί και πέρα εσύ απλά περιμένεις τους σωστούς drivers για να παίξει σωστά η κάρτα σου?

Την ελενξες και είναι οκ η κάρτα?

Αν ναι τότε κάτσε κοίτα την κάρτα σου μέχρι να αναστηθεί 

Άντε καλό βραδυ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι την εχω τσεκαρει και η καρτα ειναι οκ.

Μου φαινεται αδιανοητο το οτι δε καταλαβαινετε πως επειδη δεν εχετε εσεις προβλημα,δε σημαινει πως δε θα χει και κανενας.

Λες και δεν υπαρχουν αλλοι συνδυασμοι hardware-ρυθμισεων.

Εχει βουηξει δηλαδη καθε τι με τους προβληματικους drivers.

Και εγω εχω αλλαξει ποσες καρτες και τοσα θεματα πρωτη φορα.Αμεσως επομενη σε προβληματα ηταν η 64αρα ,αρα σημαινει οτι το θεμα στο κοινο παρανομαστη,δηλαδη τους drivers.Γιατι αλλαξα και 2 64αρες κιολας.Και στο ενδιαμεσο αλλαξα και ολοκληρο συστημα οποτε δε περισσευει κατι αλλο.

Ποσο ποιο διφραγκα δηλαδη?

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες Pubgακι  σήμερα, κιχ δεν έβγαλες όμως :P  

Εδώ έρχεσαι και λες το πόνο σου :P 

PS: H ίδια η ΑΜD έχει και επίσημα ως known issues τα συμπτώματα του Dante, τί RMA και προβληματική κάρτα γράφετε ? 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως από το καλοκαίρι που χω στο 2ο σύστημα μια 5700 ούτε το παραμικρό κιχ.και μάλιστα κλοκαρισμενη να δουλεύει 4ωρα avg/μέρα σε 240hz monitor στο 85-99% της

Και περνώντας κάθε νεο driver με την κυκλοφορία του

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φταίει συνδυασμός hardware αφού ο φίλος πιο πάνω είπε ότι κούμπωσε μία 1030 και δούλευε, άρα πάλι θέμα της κάρτας είναι που δεν δουλεύει με τον συγκεκριμένο συνδυασμό hardware. Από την στιγμή που η AMD δεν αναφέρει στο manual πιθανούς συνδυασμούς υπό τους οποίους δεν λειτουργεί η κάρτα, RMA..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Απλά βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φταίει συνδυασμός hardware αφού ο φίλος πιο πάνω είπε ότι κούμπωσε μία 1030 και δούλευε, άρα πάλι θέμα της κάρτας είναι που δεν δουλεύει με τον συγκεκριμένο συνδυασμό hardware. Από την στιγμή που η AMD δεν αναφέρει στο manual πιθανούς συνδυασμούς υπό τους οποίους δεν λειτουργεί η κάρτα, RMA..

Μα το ρμα δεν εχει νοημα. Θα παρεις την ιδια καρτα και θα εχει το ιδιο προβλημα. 

Για αυτο ανεφερα οτι δοκιμασα και αλλη 5700 και ειχα τα ιδια θεματα. 

5700 που σε αλλο συστημα παιζει μια χαρα. 

Επεσα απλα σε περιπτωση,συμβαινει. 

Το θεμα ειναι πως αν δε τους κραξεις,μετα δεν ασχολουνται και να διορθώσουν. 

Μακαρι να μη τυχει σε αυτούς που λενε τις εξυπνάδες τους, να πέσουν σε καποια ασυμβατοτητα και να δουν τη γλυκα του να θες να κανεις βασικες εργασιες και να μη μπορεις. 

Γιατι μεχρι πρόσφατα λογω θεματος των bios της amd έτρωγα bsod με αιτιολογια τους drivers. Τρεχα γυρευε δηλαδη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μα το ρμα δεν εχει νοημα. Θα παρεις την ιδια καρτα και θα εχει το ιδιο προβλημα. 

Για αυτο ανεφερα οτι δοκιμασα και αλλη 5700 και ειχα τα ιδια θεματα. 

5700 που σε αλλο συστημα παιζει μια χαρα. 

Επεσα απλα σε περιπτωση,συμβαινει. 

Το θεμα ειναι πως αν δε τους κραξεις,μετα δεν ασχολουνται και να διορθώσουν. 

Μακαρι να μη τυχει σε αυτούς που λενε τις εξυπνάδες τους, να πέσουν σε καποια ασυμβατοτητα και να δουν τη γλυκα του να θες να κανεις βασικες εργασιες και να μη μπορεις. 

Γιατι μεχρι πρόσφατα λογω θεματος των bios της amd έτρωγα bsod με αιτιολογια τους drivers. Τρεχα γυρευε δηλαδη. 

Αν το σύστημα είναι rock solid με nvidia, υπάρχει θέμα με το hardware config σου και τα navi μη το κουράζουμε. Πάρε μια RTX και είσαι άρχοντας, αντί να περιμένεις κάποτε να φτιάξουν τους drivers. Η ίδια η amd αναγνωρίζει το πρόβλημα στα known issues εδώ και τόσα driver revisions.

Πάντως όσοι έχετε θέματα με black screens, BSOD κλπ καλό είναι πριν το rma να ξανακάνετε clear cmos/load bios defaults και clean install windows 10 πάλι και να δοκιμάσετε τις κάρτες με στοκάτζα όλα στο σύστημα για να σιγουρευτείτε. Το λέω αυτό με αφορμή το παλικάρι που του την έκανε το msi gameboost. Με τον 1600 και τις afr πουσαρισμένες στην x370 είχα και εγώ παρόμοια θέματα όταν το παράκανα, και προφανώς δεν έφταιγε η nvidia.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Αν το σύστημα είναι rock solid με nvidia, υπάρχει θέμα με το hardware config σου και τα navi μη το κουράζουμε. Πάρε μια RTX και είσαι άρχοντας, αντί να περιμένεις κάποτε να φτιάξουν τους drivers. Η ίδια η amd αναγνωρίζει το πρόβλημα στα known issues εδώ και τόσα driver revisions.

Πάντως όσοι έχετε θέματα με black screens, BSOD κλπ καλό είναι πριν το rma να ξανακάνετε clear cmos/load bios defaults και clean install windows 10 πάλι και να δοκιμάσετε τις κάρτες με στοκάτζα όλα στο σύστημα για να σιγουρευτείτε. Το λέω αυτό με αφορμή το παλικάρι που του την έκανε το msi gameboost. Με τον 1600 και τις afr πουσαρισμένες στην x370 είχα και εγώ παρόμοια θέματα όταν το παράκανα, και προφανώς δεν έφταιγε η nvidia.

Πες τα ρε φίλε Γιατί τα ίδια έλεγα χθες και θα με βγάζανε και τρελό φαν μπόι amd 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι έχετε προσπαθήσει να βρείτε λύση και δεν τα έχετε καταφέρει ΚΑΙ είναι δυνατή η επιστροφή του προιόντος στο κατάστημα κάντε το ρε παιδιά.

Δε μιλάμε για fanboiσμούς και τα σχετικά.

Πραγματικά μπορεί να κάνει πολύ πολύ καιρό να διορθωθεί το πρόβλημα ή και να μη διορθωθεί ποτέ.

Ένα από τα Known Issues στους drivers της AMD "Elevated memory clocks on Radeon VII" είναι εκεί 8 μήνες τώρα και δε βλέπω και να το διορθώνουν κιόλας.

Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε έτσι.

Φανμπόις του πορτοφολιού μας και της πνευματικής μας ηρεμίας πρέπει να είμαστε.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...