Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Θα κοιτάξω το μεσημέρι το κωδικό όπως προτάθηκε και θα τον γράψω. Η απεγκατάσταση έγινε σωστά  με ddu. Σαν σύστημα μέχρι χθες Που δεν είχε την 5700 πάνω ήταν σταθερό. Οπότε φαντάζομαι ότι κάτι γίνετε με τη κάρτα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει από το τροφοδοτικό; Να είναι λίγο για τη κάρτα. Αλλά και πάλι αν έφταιγε το τροφ δεν θα το έκανε σε σημείο πίεσης όταν έπαιζα δηλαδη;

Αν δε βγάλεις άκρη κάνε clean install τα win. Αν στα κάνει και μετά από αυτό με τους νέους drivers, επέστρεψέ την. Καλό είναι να τη δοκιμάσεις και σε άλλο μηχάνημα αν γίνεται.

3 ώρες πριν, holy grail είπε

εγω σε προκαλω να βρεις μια δικια μου συνθεση gaming με 7500/7600k/7350k. παντως αντικειμενικα ο 7600κ θα παιξει καλυτερα απο τον 1600 παρολο που και οι δυο εχουν bottleneck για διαφορετικους λογους.

ότι πεις.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

παντως αντικειμενικα ο 7600κ θα παιξει καλυτερα απο τον 1600 παρολο που και οι δυο εχουν bottleneck για διαφορετικους λογους.

Αφιερωμένο εξαιρετικά. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις τώρα.

Μπορώ να σου ομολογήσω ότι θα πλήρωνα εισιτήριο για να σε παρακολουθήσω.

Σαν παλιά καλή ταινία του ελληνικού κινηματογράφου είσαι...

• Like 1
Δημοσ.

εγω σε προκαλω να βρεις μια δικια μου συνθεση gaming με 7500/7600k/7350k. παντως αντικειμενικα ο 7600κ θα παιξει καλυτερα απο τον 1600 παρολο που και οι δυο εχουν bottleneck για διαφορετικους λογους.

Πόσο αντικειμενικά δηλαδή? Όπως σε αυτό εδώ?

Screenshot_2019-12-03-15-53-12-049_com.google.android.youtube.jpg

Δημοσ.

Απο ο,τι εχω δει παντως, σε games καλυτερος ο i5-7600k και σε εφαρμογες γραφειου καλυτερος ο Ryzen 5 1600.

Aν και ειμαστε offtopic! 😏

• Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommy^ είπε

Απο ο,τι εχω δει παντως, σε games καλυτερος ο i5-7600k και σε εφαρμογες γραφειου καλυτερος ο Ryzen 5 1600.

Τα bench που σου ανεβάζουν τόση ώρα δεν σου λένε κάτι ε? 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι εδώ ο κωδικός η αν δεν το έχω βρει σωστά. Έγινε clean install τη κυριακή. Και ξαναπεράστηκαν όλα μαζί. Επίσης έχω περασμένο μέσα msi afterburner/ riva tuner χωρίς να έχω πειράξει κάτι. Παρά μόνο τα osd. 

BA41A7CA-3219-4CC6-B8CC-D2556C56AC93.jpeg

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Ότι game βλέπει μέχρι 4 cores ο 7600κ είναι καλύτερος ένα +15% με εξαίρεση το farcry!

Σε όλα τα άλλα σενάρια ο 1600 είναι καλύτερος και οι διαφορές θα φαίνονται ακόμα περισσότερο με τον χρόνο, δες το red dead redemption 2

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Ότι game βλέπει μέχρι 4 cores ο 7600κ είναι καλύτερος ένα +15% με εξαίρεση το farcry!

Σε όλα τα άλλα σενάρια ο 1600 είναι καλύτερος και οι διαφορές θα φαίνονται ακόμα περισσότερο με τον χρόνο, δες το red dead redemption 2

Ναι εχεις δικαιο! Σιγουρα ο 1600 ειναι πιο future proof διοτι τα games αρχισαν να χρησιμοποιοιυν αρκετους πυρηνες!

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Δεν ξέρω αν είναι εδώ ο κωδικός η αν δεν το έχω βρει σωστά. Έγινε clean install τη κυριακή. Και ξαναπεράστηκαν όλα μαζί. Επίσης έχω περασμένο μέσα msi afterburner/ riva tuner χωρίς να έχω πειράξει κάτι. Παρά μόνο τα osd. 

Από όσα έχω διαβάσει (δεν έχω την κάρτα ακόμα), αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα τα εξής:

-Δύο ξεχωριστά καλώδια από το τροφοδοτικό προς την κάρτα

-Καθορισμός pci gen 3.0 στο bios της μητρικής

-Απεγκατάσταση afterburner + riva tuner

-Απεγκατάσταση gpu driver με DDU σε safe mode

-Εγκατάσταση driver

-Το σταυρό μου:rolleyes:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotiris123 είπε

Συγνώμη Σωτήρη που θα το ακούσεις εσύ αλλά ρε παιδιά πραγματικά απορία το έχω τόσο καιρό, γιατί ανεβάζετε photos από κινητά/webcams και δε ξέρω τι άλλο. Ακόμα και 10/10 όραση να έχει κάποιος είναι πρακτικά αδύνατο να διαβάσει κάτι ακόμα και 100x να ζουμάρει. Τόσο δύσκολο είναι να κάνεις printscreen και paste στο paint ή να χρησιμοποιήσεις εργαλεία που είναι για αυτήν ακριβώς τη δουλειά όπως το snipping tool των windows? Υπηρεσίες να ανεβάσεις photos υπάρχουν πάμπολλες όπως https://postimages.org/el/

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να κανω μια μαλλον χαζη ερωτηση? τωρα που εκανα φλας το βιος της ΧΤ ποιους οδηγους κατεβαζω, 5700 ή 5700ΧΤ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Να κανω μια μαλλον χαζη ερωτηση? τωρα που εκανα φλας το βιος της ΧΤ ποιους οδηγους κατεβαζω, 5700 ή 5700ΧΤ?

Ίδιους drivers έχουν και οι 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...