Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδικά στο ac odyssey, με 1700x και 5700xt, δεν είχα ποτέ θέματα. Έτρεχε νερό για 8ωρα κανονικά. 😄 (προφανώς δε θυμάμαι τι drivers είχα, μα το έπαιξα γύρω στο Μάιο)

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2070super vs 5700xt με τελευταιους drivers. Στο Odyssey ισως να εφτιαξαν το performance με τον τελευταιο driver γιατι πολλα καναλια την βγαζουν πανω απο 2070super. Απο την αλλη την βλεπω αρκετα πισω στο metro exodus στο οποιο ηταν στα ισα με 2070super. Να εχουν DLSS ενεργο και υπαρχει αυτη η διαφορα η ανεβασε τοσο το performance η 2070super με τους τελευταιους drivers?

Horizon Zero Dawn

Spoiler

Screenshot-1.png

BF5

Spoiler

Screenshot-2.png

Odyssey

Spoiler

Screenshot-3.png

SOTTR

Spoiler

Screenshot-4.png

Jedi Fallen Order

Spoiler

Screenshot-5.png

World War Z

Spoiler

Screenshot-6.png

Metro Exodus

Spoiler

Screenshot-7.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ShooterX είπε

Ωραία συγκριτικά....Not...Ανάλυση κ τι σαπακι έχει για cpu?  Gpu usage βλεπω ότι να ναι..🤣

Εδω το βιντεο αξιοπιστο ειναι το καναλι.

Και εχει τα παρακατω οποτε μονο σαπακι δεν ειναι ο cpu.

ASUS ROG Strix AMD Radeon RX 5700XT

ZOTAC GAMING GeForce RTX 2070 SUPER

AMD Ryzen 9 3900X 12-core, 24-thread

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Πέφτει CPU μπουκάλα. Βλέπεις και το GPU usage. Παίζει να έχει ρύζι

Οχιιι.. μη τα λες αυτά κ θα γίνει χαμός... Αποκλείεται με τέτοιο τερας cpu...Επίσης η κατανάλωση της 2070 είναι πολύ χαμηλή...

• Confused 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

με 10700Κ..

δεν έχει όμως ingame άρα λέει ψέματα :P . Δηλαδή σε μένα ρίχνει μπουκάλι ο 3600 στην 1060 6gb και ενώ αλλού τρέχει με 100% και power usage 106% στο hzd τρέχει με 97-98% και 89% power usage

Γενικώς το hzd είναι σκουπιδάτο. Και από gameplay και από story και από γραφικά (ειδικά τα animations με ξεπερνάνε. Η λάρα το 2014 πιο καλά είχε).Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το προωθήσανε τόσο πολύ. Νόμιζα ότι το ac odyssey ήταν βαρετό που έπαιξα 80 ώρες και δεν το τερμάτισα τελικά, αλλά το HZD μέσα στο 7ωρο το βαρέθηκα. 

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

δεν έχει όμως ingame άρα λέει ψέματα :P . Δηλαδή σε μένα ρίχνει μπουκάλι ο 3600 στην 1060 6gb και ενώ αλλού τρέχει με 100% και power usage 106% στο hzd τρέχει με 97-98% και 89% power usage

Γενικώς το hzd είναι σκουπιδάτο. Και από gameplay και από story και από γραφικά (ειδικά τα animations με ξεπερνάνε. Η λάρα το 2014 πιο καλά είχε).Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το προωθήσανε τόσο πολύ. Νόμιζα ότι το ac odyssey ήταν βαρετό που έπαιξα 80 ώρες και δεν το τερμάτισα τελικά, αλλά το HZD μέσα στο 7ωρο το βαρέθηκα. 

το ένα μας ξινιζει το άλλο μας βρομάει απλά μάλλον η πράσινη παράτησε το optimization για τις turing και η amd ακόμα φτιάχνει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

Το οτι ηταν σκουπιδατο ειναι η δικη σου γνωμη δεν πιστευω να θεωρεις οτι ειναι γενικοτερη αποψη.. Γιατι εγω που το τελειωσα σε 4κ+HDR  ( εχει απο τα καλυτερα HDR  που εχω δει σε παιχνιδια ) μια χαρα μου ετρεχε και  παιχνιδαρα ειναι  .. Απλα οταν τωρα τα παιχνιδια παιζουν καλυτερα σε AMD  ειναι σκουπιδια και unoptimized..  Τωρα με τις κονσολες να δω που αν δεις ηδη οτι απο τωρα ηδη σε αρκετα νεα games  η AMD παιρνει κεφαλι με την 5700xt...

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Το οτι ηταν σκουπιδατο ειναι η δικη σου γνωμη δεν πιστευω να θεωρεις οτι ειναι γενικοτερη αποψη.. Γιατι εγω που το τελειωσα σε 4κ+HDR  ( εχει απο τα καλυτερα HDR  που εχω δει σε παιχνιδια ) μια χαρα μου ετρεχε και  παιχνιδαρα ειναι  .. Απλα οταν τωρα τα παιχνιδια παιζουν καλυτερα σε AMD  ειναι σκουπιδια και unoptimized..  Τωρα με τις κονσολες να δω που αν δεις ηδη οτι απο τωρα ηδη σε αρκετα νεα games  η AMD παιρνει κεφαλι με την 5700xt...

οχι δεν παίζει καν ρόλο με την amd. Προσωπική άποψη για το παιχνίδι είναι. Δεν κρίνω ποτέ άτομα για τα παιχνίδια που παίζουν από την στιγμή που έπαιζα 8 χρόνια LoL :D

Απλά ήθελα να γράψω την πικρία μου από κάτω γιατί το πλήρωσα και 60 ευρώ και μετά δεν μπορούσα refund

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Με ποια AMD το έπαιξες 4Κ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Με ποια AMD το έπαιξες 4Κ;

Με την 5700xt με μιξη ultra -high με μεσο ορο 45 fps.. Παιζω στην τηλεοραση μου  ( 49 αρα LG )  και γενικα δεν ειμαι κολλημενος με το να εχει 60 fps αλλιως το  game  δεν υπαρχει.. Χαλαρωνω οποτε εχω χρονο ( κυριως βραδυ που κοιμουνται τα μικρα  και παιζω χαλαρα )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...