Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπότε του λέω να αγοράσει το πιο φθηνό γιατί ο φίλος μου που πληρώνει μάλλον θα με διαγράψει.

O πιο φθηνός μαζί με μητρική στο σύνολο είναι αυτός https://www.skroutz.gr/s/11139198/AMD-Ryzen-3-1200-Box.html?from=most-popular&keyphrase=1200+ryzen

Τι λεφτά διαθέτεις γενικά δώσε λεπτομέρεις αλλιώς παράθεσε το αρχικό μήνυμά σου.

Δημοσ.

Καλησπερα σας σκεφτομε  να κανω μια  αναβαθμιση στην μητρικη  ,,,μνημες και  επεξεργαστη  απλα δεν  γνωριζω  αν  θα   εινε πεταμενα λεφτα  για τον σκοπο  που τα  χρειαζομε..

αυτην  την στιγμη εχω ενα   4790κ  στα  4,5 και  16 giga ραμ και μητρικη την asus deluxe  z87

.. σκεφτομουνα  ολα αυτα να τα αλλαξω  με σκοπο να  αγορασω   νεα μητρικη μνημες και  επεξεργαστη  βασικα  ειθελα να κανω  την αναβαθμιση  για  παιχνιδια  ,μονο../

το  θεμα εινε  αξιζει να κανω την μεταβαση  αυτη?? και να  μεταβω σε νεο  μητρικη  ,,,μνημες και  επεξεργαστη??

απο  αυτα  που εχω αυτην την  στιγμη>>??  η δεν θα δω  καπια  διαφορα στα παιχνιδια??

Δημοσ.

Καλησπερα σας σκεφτομε  να κανω μια  αναβαθμιση στην μητρικη  ,,,μνημες και  επεξεργαστη  απλα δεν  γνωριζω  αν  θα   εινε πεταμενα λεφτα  για τον σκοπο  που τα  χρειαζομε..

αυτην  την στιγμη εχω ενα   4770κ  στα  4,5 και  16 giga ραμ και μητρικη την asus deluxe.. σκεφτομουνα  ολα αυτα να τα αλλαξω  με σκοπο να  αγορασω   νεα μητρικη μνημες και  επεξεργαστη  βασικα  ειθελα να κανω  την αναβαθμιση  για  παιχνιδια  ,μονο../

το  θεμα εινε  αξιζει να κανω την μεταβαση  αυτη??

Ούτε για αστείο.

Ποια κάρτα γραφικών έχεις;

Δημοσ.

αυτην  την στιγμη εχω  μια asus  gtx  780 προσωρινα με  βγαζει και αυτον τον χρονο  ,,,  

απλα  ρωταω  αξιζει να κανω την μεταβαση  αυτη???  δηλαδη απο τον  4770K  να παω στον  8700K η σε  rysen  παραδειγματος χαρη?? για παιχνιδια    θα εινε η χρηση  

Δημοσ.

αυτην  την στιγμη εχω  μια asus  gtx  780 προσωρινα με  βγαζει και αυτον τον χρονο  ,,,  

απλα  ρωταω  αξιζει να κανω την μεταβαση  αυτη???  δηλαδη απο τον  4770K  να παω στον  8700K η σε  rysen  παραδειγματος χαρη?? για παιχνιδια    θα εινε η χρηση  

Ξανά ούτε για αστείο.

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :400

Χρήση υπολογιστή : Gaming (lol csgo minecraft)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. :οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? :οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). :κρητη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : απο ενα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : μπορω να το συναρμολογισω μονος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . :Οχι

Δημοσ.

Έχω την μητρικη ASRock G31m-s και τον Intel Q9300 και θα ήθελα να αλλάξω την ψυκτρα,πως μπορώ να ξέρω τι socket χρειάζεται κτλπ.

Ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Τον τελευταίο καιρό με τρώει να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου,για να ανεβώ κατηγορία ανάλυσης από 1080p σε 1440p και από 60Hz στα 144Hz το pc μου αυτή την στιγμή έχει έναν 3770k stock clocks 8gd ram και μια r9 290 tri-x

Αναλυτικά

Cpu:Intel Core i7 3770K 3.5 GHz

Mobo:Gigabyte Z77X-D3H

Gpu:Sapphire Radeon R9 290 4GB Tri-X

RAM:Corsair Vengeance C8 DDR3 8GB 1600MHz

Cooler:Xigmatek Aegir

Ssd:OCZ Vertex 4 128GB

Hdds:3x2TB Sata3 + 1x500GB Sata3

Psu:Corsair Enthusiast series 750W Modular

Case:Cooler Master HAF 922

Monitor:Samsung T24B300EW LED TV-Monitor 24''

Σκέφτομαι λοιπόν να επενδύσω σε μια νέα οθόνη και μια νέα γραφικών για να πάρω κάτι πολύ δυνατό και να κρατήσω το παλιό μου hardware που δεν με έχει κάποιο πρόβλημα πουθενά μέχρι τώρα.

Από το να δώσω τα ίδια χρήματα σε κάτι λίγο καλύτερων επιδόσεων από αυτά που έχω τώρα,απλά για να πάω σε μια νέα γενιά επεξεργαστών-γραφικών.

Το ερώτημα είναι το εξής, αξίζει σαν σκέψη στο pc που ανέφερα ποιο πάνω να δώσω 1000++ για μια 1080 Ti και μια οθόνη 24' στα 1440p,140Hz ή να στήσω ένα νέο pc νέας γενιάς γιατί το hardware είναι απαρχαιωμένο.

Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Τον τελευταίο καιρό με τρώει να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου,για να ανεβώ κατηγορία ανάλυσης από 1080p σε 1440p και από 60Hz στα 144Hz το pc μου αυτή την στιγμή έχει έναν 3770k stock clocks 8gd ram και μια r9 290 tri-x

Αναλυτικά
Cpu:Intel Core i7 3770K 3.5 GHz
Mobo:Gigabyte Z77X-D3H
Gpu:Sapphire Radeon R9 290 4GB Tri-X
RAM:Corsair Vengeance C8 DDR3 8GB 1600MHz
Cooler:Xigmatek Aegir
Ssd:OCZ Vertex 4 128GB
Hdds:3x2TB Sata3 + 1x500GB Sata3
Psu:Corsair Enthusiast series 750W Modular
Case:Cooler Master HAF 922
Monitor:Samsung T24B300EW LED TV-Monitor 24''

Σκέφτομαι λοιπόν να επενδύσω σε μια νέα οθόνη και μια νέα γραφικών για να πάρω κάτι πολύ δυνατό και να κρατήσω το παλιό μου hardware που δεν με έχει κάποιο πρόβλημα πουθενά μέχρι τώρα.
Από το να δώσω τα ίδια χρήματα σε κάτι λίγο καλύτερων επιδόσεων από αυτά που έχω τώρα,απλά για να πάω σε μια νέα γενιά επεξεργαστών-γραφικών.

Το ερώτημα είναι το εξής, αξίζει σαν σκέψη στο pc που ανέφερα ποιο πάνω να δώσω 1000++ για μια 1080 Ti και μια οθόνη 24' στα 1440p,140Hz ή να στήσω ένα νέο pc νέας γενιάς γιατί το hardware είναι απαρχαιωμένο.

Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα.

H οθόνη είναι μια καλή επένδυση. Ας είναι παλιός ο επεξεργαστής σου μια χαρά ανταπεξέρχεται.

Κάρτα-monitor απο εμένα και δεν χρειάζεται 1080ti δώσε λιγότερα για 1070Ti-1080 ή περίμενε νέα γενιά 2070 σε λίγα μηνάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...