Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά η πρώτη προσφορά με την gtx 1060 3gb και το σούπερ νόβα πως σας φαίνεται;

https://eu.evga.com/products/featured-bundles.aspx

Mου φαίνεται μεγάλη ευκαιρία για όποιον θέλει να φτιάξει μπάτζετ pc για gaming. Στο σκρουτζ βγαίνει περίπου στα 340..

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Κατσαν καποια λεφτα σπο το πουθενα και σκεφτομαι μπας και κανω μια αναβαθμιση σε CPU MB και RAM. Εχω 4690k , ASUS PRO GAMER και 16Gb dd3. Αξιζει να τα πουλησω και να παω σε νεα πλατφορμα? Ουσιαστικα για Gaming ειναι το pc δεν με κολλαει καπου αλλα λεω μηπως τα δωσω τωρα και με μια normal διαφορα σε χρηματα παω σε κατι πολυ καλυτερο. Καμμια γνωμη?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πρέμιουμ Μέλος είπε

παιδιά η πρώτη προσφορά με την gtx 1060 3gb και το σούπερ νόβα πως σας φαίνεται;

https://eu.evga.com/products/featured-bundles.aspx

Mου φαίνεται μεγάλη ευκαιρία για όποιον θέλει να φτιάξει μπάτζετ pc για gaming. Στο σκρουτζ βγαίνει περίπου στα 340..

Πολύ καλή προσφορά είναι αν δεν μπορείς να δώσεις περισσότερα. Είναι σαν να σου δίνει τσάμπα το τροφοδοτικό.

3 ώρες πριν, hid3 είπε

Καλησπερα παιδια. Κατσαν καποια λεφτα σπο το πουθενα και σκεφτομαι μπας και κανω μια αναβαθμιση σε CPU MB και RAM. Εχω 4690k , ASUS PRO GAMER και 16Gb dd3. Αξιζει να τα πουλησω και να παω σε νεα πλατφορμα? Ουσιαστικα για Gaming ειναι το pc δεν με κολλαει καπου αλλα λεω μηπως τα δωσω τωρα και με μια normal διαφορα σε χρηματα παω σε κατι πολυ καλυτερο. Καμμια γνωμη?

Γράψε μας πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις..

Δημοσ.

Βασικα οτι πιασει το  set αν πουληθει  και γυρω στα 250-300 ευρω επιπλεον max!  Sorry  δεν το ξεκαθαρισα απο την αρχη.

1 λεπτό πριν, hid3 είπε

Βασικα οτι πιασει το  set αν πουληθει  και γυρω στα 250-300 ευρω επιπλεον max!  Sorry  δεν το ξεκαθαρισα απο την αρχη.

Γενικα ειχα καιρο να ασχοληθω με την αγορα αλλα μου φαινεται μια γενικοτερη αυξηση τιμων. Κακη περιοδος για αναβαθμιση η ετσι ειναι πλεον οι τιμες? 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, hid3 είπε

Γενικα ειχα καιρο να ασχοληθω με την αγορα αλλα μου φαινεται μια γενικοτερη αυξηση τιμων. Κακη περιοδος για αναβαθμιση η ετσι ειναι πλεον οι τιμες? 

Κάρτα γραφικών ποια έχεις; Γιατί αυτή είναι το νούμερο 1 στο gaming.

Επίσης, γράψε μου το κουτί, τροφοδοτικό, κτλ που έχεις και αν έχεις ssd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτα ειμαι κομπλε πιστευω. Asus strix 1070,  Case: Phanteks Enthoo Pro, PSU: superflower 750w, SSD: 850 evo 250gb , CPU COOLER : Dark rock 3 pro. Οθονη μια 1080p ειναι αλλα με καλυπτει προς το παρον:)

Επεξ/σία από hid3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hid3 είπε

Σε αυτα ειμαι κομπλε πιστευω. Asus strix 1070,  Case: Phanteks Enthoo Pro, PSU: superflower 750w, SSD: 850 evo 250gb , CPU COOLER : Dark rock 3 pro. Οθονη μια 1080p ειναι αλλα με καλυπτει προς το παρον:)

Μια χαρά είσαι. Αν πουλήσεις το σετ στα 150-200€ τότε με τα επιπλέον 250-300€ που διαθέτεις πας σε αυτά.

Από dexter.gr

Screenshot_2018-11-24-22-47-21-265_com.android.chrome.png.ec54fdfde60871af570d6d444bcfdb7d.png

Δημοσ.

Αξιζει η μεταβαση συγκριτικα με το κοστος? Αναμενεται κατι στο αμεσο μελλον? Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, hid3 είπε

Αξιζει η μεταβαση συγκριτικα με το κοστος? Αναμενεται κατι στο αμεσο μελλον? Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερος ο 2600x, ειδικά σε multitasking κτλ λόγω των περισσοτέρων πυρήνων/νημάτων. Και στο gaming πάντως έχει προβάδισμα,  

Πέραν αυτών όμως, η am4 που "συνοδεύει" τον ryzen, είναι και μια ζωντανή πλατφόρμα που θα παραμείνει ακόμη ζωντανή. Για το μέλλον που ρωτάς, κάτι θα βγει...όπως συνήθως. Αυτό όμως συμβαίνει έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hid3 είπε

Σε 2700x  δεν παμε λογω budget η γενικα ειναι πιο vfm ο 2600x? 

Δεν  υπάρχει και λόγος να πας ΚΑΙ λόγω budget, και διότι για gaming θα είσαι υπερ-καλυμμένος είσαι με τον 2600x. Το ''hot spot'' για 1080p gaming είναι ο 2600 (x) όσον αφορά τη σχέση τιμής/απόδοσης.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ. Μαλλον θα προχωρησω σε αναβαθμιση. Μολις το στησω θα γραψω εντυπωσεις! Να σαι καλα!

• Like 1
Δημοσ.

Φόρμα Αναβάθμισης υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε :150 -200 ευρώ περίπου

Χρήση υπολογιστή: internet ,video

Ειδικά προγράμματα / παιχνίδια που θα χρησιμοποιήσουμε: office

οθόνη που υπάρχει LG 24 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αδιάφορο

Υπάρχει κουτί thermaltake full tower, mob MSI P67A-GD55(MS-7681), ram 4.00 gb DDR3@665 MHZ, CPU intel core i5 [email protected], καρτα γραφικων msi (nvidia)g force GT-640, τροφοδοτικο DEER 8500 BTX ,SSD samsung evo 840 120 gb, και windows 10 pro,ποντικι πληκτρολογιο υπαρχει.

Συμφοριτες ο υπολογιστης ανηκει στην κορη μου και θα ηθελα λογω κοστους να κανει μια αναβαθμιση μετα απο 9 χρονια που κατεχει τον υπολογιστη και αν σας ειναι ευκολο καποιες προτασεις(ποσοτικες) προς το καλυτερο  με κορυφη τα 250 ευρω και ποια να κρατησουμε απο εδω ,τροφοδοτικο απο την αρχη του build , δισκος 3-4 χρονια, μητρικη και επεξεργαστης απο την αρχη του build  , τωρα τελευταια κανει διαφορα τρελλα  μπλε οθονες,μνημη, σας ευχαριστω 

Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από stedes

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλημέρα σε όλους,

Έχω μαζέψει μετά από καιρό ένα ποσό της τάξης των 1100-1300 ευρώ για αναβάθμιση του συστήματος μου. Οι δουλείες που θα επιτελεί θα είναι gaming, ελαφρύ video rendering, και ελαφρύ program rendering. 

Διαθέτω αυτή τη στιγμή

GPU: MSI GTX 970

hdd: 3x1 TB

ssd: 512 samsung 820 evo

mobo: h170 pro gaming

cpu: intel 6600k με αερόψυξη coolermaster

ram: 2 x 8 gb

monitor: lg 24gm77-b (144 hz) 

Ξέρω ότι ο επεξεργαστής τραβάει ακόμα όπως και η GPU απλά έλεγα πως αν μπω τώρα στην διαδικασία αναβάθμισης, το υπάρχον υλικό μου θα μπορούσα να το πουλήσω. Ως πρώτη ανάγκη κοιτάω την αγορά μεγαλύτερου μόνιτορ (27 ιντσών τουλάχιστον) και την αγορά καλύτερης GPU. Να πω ότι το στήνω μόνος μου και δεν ενδιαφέρομαι για συγκεκριμένο κατάστημα. Τι θα μου προτείνατε να κάνω και που να κοιτάξω; 

Επεξ/σία από Telumetar
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή και μου μένουν η οθόνη, το κουτί, ή ψύκτρα και ο σκληρός. Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος σχετικά με το που πρέπει να δώσω περισσότερο βάρος με το budget που απομένει?

Ποσό που διαθέτουμε : 350€

Χρήση υπολογιστή : simulation, CAD

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: fluent, solidworks

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Χρειάζομαι οθόνη. Σκέφτομαι για 24αρα ή 27αρα 1080p.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Από διαφορετικά καταστήματα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα το στήσω εγώ.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Όχι

Μέχρι τώρα έχω:

Ryzen 7 1800x

G.Skill Aegis 32gb, 3000MHz, (2*16)

MSI B350 PC Mate

EVGA 1060 3gb

EVGA 550 g3 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...