Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sarandis είπε

δεν έχω ακουμπήσει το sekiro μόνο, ακόμα.

Τhe time is now. ^_^
Αλλά έχει πολύ διαφορετικό gameplay και εγώ θα το έβαζα (όπως και έκανα στο NG+) σε offline mode, γιατί το δικό του online mode είναι λίγο "meh".

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sarandis είπε

Το replayability του ds3 δεν το βρήκα. Ούτε αυτό που είχα νιώσει στα πρώτα encounter με gael, artorias, friede, lady maria, dancer, nameless king.

Θεωρώ ότι έχει πολύ καλύτερο replayablity γιατί πολύ απλά δεν είναι linear όπως τα προηγούμενα, οποτε πιο δύσκολα βαριέσαι. Για τα bosses συμφωνώ, αλλα αυτό το game είναι τεράστιο συγκριτικά με τα προηγούμενα και το πρώτο τους open-world. Προσωπικά δεν μου λείπουν καθόλου τα bosses που πρέπει να παίξεις 50 φορες για να μάθεις το pattern.

• Like 1
Δημοσ.

εγω ξεκινησα modding πλεον.

πειραζω τα αρχικα builds ωστε να ξεκινανε με καβατζες

εχω αλλαξει το leveling του vigor ωστε να ανεβαινει σε καθε level up το ιδιο με μεγιστο 11000hp.

καρφωσα και runes x10 και μιλαμε για απιστευτη διασκεδαση.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

εγω ξεκινησα modding πλεον.

πειραζω τα αρχικα builds ωστε να ξεκινανε με καβατζες

εχω αλλαξει το leveling του vigor ωστε να ανεβαινει σε καθε level up το ιδιο με μεγιστο 11000hp.

καρφωσα και runes x10 και μιλαμε για απιστευτη διασκεδαση.

Μην μπεις μόνο online με modded files. Το softban γαρ εγγύς.😁

Δημοσ.

Τι σημαινει softban στη συγκεκριμενη περιπτωση ?? Φανταζομαι θα παιζεις κανονικα αλλα θα σε πεταει εξω οταν πας για online co op / invades ???

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Τι σημαινει softban στη συγκεκριμενη περιπτωση ?? Φανταζομαι θα παιζεις κανονικα αλλα θα σε πεταει εξω οταν πας για online co op / invades ???

Στους προηγούμενους τίτλους σου έκανε matchmaking μόνο μαζί με τους υπόλοιπους που είχαν φάει και αυτοί softban. Κοινώς trainer kids, hackers αλλά πολλές φορές και αθώο κόσμο που την πάτησε από αυτά τα αποβράσματα. Πχ μπορεί να μάζεψε datamined/modded items που του αφήσαν κάτω ή να φάγαν άκυρα flags γιατί έμπαινε ο hacker και αυτοκτονούσε με 10k damage οπότε έτρωγε μετά ban ο host. Γενικά ήταν να μη σου τύχει η φάση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω αυτο το προβλημα εχω. Απο ενα σημειο και μετα που μου ειχε κανει invade ενας hacker, πλεον δεν μπορω ουτε να καλέσω κάποιον, ουτε να κανω invade αλλα ουτε να μου κάνουν invade. messages στο πάτωμα, deaths και player ghosts βλεπω κανονικα. Οποτε μπορεί να έχω φαει softban και να μην το ξερω?

Επεξ/σία από cyberguy
Δημοσ.
3 ώρες πριν, cyberguy είπε

και εγω αυτο το προβλημα εχω. Απο ενα σημειο και μετα που μου ειχε κανει invade ενας hacker, πλεον δεν μπορω ουτε να καλέσω κάποιον, ουτε να κανω invade αλλα ουτε να μου κάνουν invade. messages στο πάτωμα, deaths και player ghosts βλεπω κανονικα. Οποτε μπορεί να έχω φαει softban και να μην το ξερω?

Τι έγινε όταν σου έκανε invade ο hacker? Μάζεψες τίποτα από κάτω που σου άφησε? Αν επανειλημμένα δε μπορείς να συνδεθείς πλέον ακόμα και με password με άτομα που μπορούσες πριν, ναι μάλλον έχεις φάει softban.

In other news  @zeke looks strewng no bleed meta required.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ilos είπε

Στους προηγούμενους τίτλους σου έκανε matchmaking μόνο μαζί με τους υπόλοιπους που είχαν φάει και αυτοί softban. Κοινώς trainer kids, hackers αλλά πολλές φορές και αθώο κόσμο που την πάτησε από αυτά τα αποβράσματα. Πχ μπορεί να μάζεψε datamined/modded items που του αφήσαν κάτω ή να φάγαν άκυρα flags γιατί έμπαινε ο hacker και αυτοκτονούσε με 10k damage οπότε έτρωγε μετά ban ο host. Γενικά ήταν να μη σου τύχει η φάση.

Και εγω εκανα μια παλαβομαρα πριν λιγες μερες μαζεψα item που ειχε αφησει ενας παιχτης που ειχα καλεσει για coop ΑΛΛΑ ειχα κρατησει back up τα saves τοπικα πριν μπω online και επανεφερα τα saves.

Παντως στη συγκεκριμενη περιπτωση ενα σαπουνι μαζεψα αμφιβαλω αν ηταν κατι περιεργο το θεμα μου ηταν ΓΙΑΤΙ το μαζεψα :P

Παντως δεν εχω κανενα θεμα με το online κ μιας που την malenia την εφαγα με coop μιας κ χρειαζοταν respec με το built που ειχα σιγουρα δε εκανα matchmaking με cheaters μας εδερνε κανονικα :P

---------

Παντως οι μαχες που μεναμε 2 ατομα swordman κ κυνηγαγαμε την malenia στη 1η φαση ηταν απο τις πιο διασκεδαστικες του παιχνιδιου . Βεβαια για να βγει ηθελε παικτες με συγκεκριμενα skills, blood splash (που δε το εχουν τα collossial swords) blood , rot spells , energy cannon στη β φαση δε ξερω πως λεγονται αυτα τα spells.

Απο της περιπτωσεις που χαρηκα που εβαλα coop κ γλιτωσα μερικες ωρες ή respec. Δεν εχω την υπομονη που ειχα οταν επαιζα τα παλια ds

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι ?

Ειναι νορμάλ που δεν μου έχει κάνει ποτέ κανένας invade? 

Περα απο μια φορά ενας πολυ nub, απο τότε ξανα τπτ.

Βεβαια εκανα ελαχιστα invades για ενα quest που σου λεει ενας και τέλος.

Η αληθεια ειναι δεν με απασχολει το pvp , εχω απειρες ωρες pvp στα souls, οπότε τωρα μεχρι να το τελειωσω δεν με νοιαζει.

Απλα περίμενα να έχει χαβαλέ και να μου την μπαινουν εκει που κανω progress οι invaders

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Εγώ να ρωτήσω κάτι ?

Ειναι νορμάλ που δεν μου έχει κάνει ποτέ κανένας invade? 

Περα απο μια φορά ενας πολυ nub, απο τότε ξανα τπτ.

Βεβαια εκανα ελαχιστα invades για ενα quest που σου λεει ενας και τέλος.

Η αληθεια ειναι δεν με απασχολει το pvp , εχω απειρες ωρες pvp στα souls, οπότε τωρα μεχρι να το τελειωσω δεν με νοιαζει.

Απλα περίμενα να έχει χαβαλέ και να μου την μπαινουν εκει που κανω progress οι invaders

Invader σου μπαινει ΜΟΝΟ οταν παιζεις co-op. Σολο ακομα κ στο online δεν υπαρχουν invades δεν ειναι οπως τα προηγουμενα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι όντως έτσι είναι. Κι εγώ άργησα να το καταλάβω. Φαντάζομαι το έκαναν γιατί γκρίνιαζαν πολλοί.

Κι εγώ όταν έκανα τα quests με τα invades σκεφτόμουν "Τι διάολο, γιατί πέφτω πάντα σε gang".

• Like 2
Δημοσ.

Το μονο που δεχομαι ειναι να γκρινιαζουν για τους χάκερς κτλ, γιατι σε ολα τα souls υπήρχνα invaders που σου κατεστρεφαν το save. 

Κατα τα άλλα εχει και αυτο τον γλύκα του, και ας εισαι αυτος που χάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...