Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Γύρισες στο 140? Α μιλάμε για τέτοιο τσογλανο Αλέκο. 

Δε μπαίνω να δω boss guides γιατί χαλάνε όλη τη φάση του ξύλου με τα μεκανικς

Το είχα ξεχάσει να σου πω την αλήθεια και γύρισα να δω άμα έχω να κάνω κάτι εκεί κοντά… όταν το είδα μου ξύπνησαν άσχημες αναμνήσεις 😛 

Βέβαια πλέον είχαν αλλάξει οι ρολοι το βίωσε στο πετσί του τη μου είχε κάνει, εντωμεταξύ δεν έχω παίξει κανένα άλλο souls game όποτε στην αρχή είχα βαρεθεί να βλέπω you die χαχαχα

Δημοσ.

του έδωσα χθες με τα χιόνια μια 2η προσπάθεια. πήγα και βρήκα ένα τελεπορτ σε ένα πολύ κακό dungeon που είχε 2 διαδρομές. 

η μία απάνου σε κάτι μαγο-κερατάδες σε ένα ορυχείο και η άλλη σε μια παραλία με κάτι παγιδο-κερατάδες group gang-bang-ambush.

επισης δε με άφηνε να κάνω spawn σε άλλα σημεία προηγούμενα όπως π.χ. οι αρχικές περιοχές. τις είχε όλες κλειδωμένες.

γενικά τι σκατά κάνω τόσο λάθος σε αυτό το καρκινοgame που ενώ σχεδιαστικά μουσικά ατμοσφαιρικά με έχει κερδίσει, το βρίσκω τόσο σκατένιο στη δυσκολία και θέλω να παίξω ήρεμα χωρίς τις παπαριές του;

σορυ για το ραντ αλλά με κούρασε αφάνταστα να χάνω ώρες και να καταλήγω demoralized.

Δημοσ.
19 minutes ago, greekfragma said:

του έδωσα χθες με τα χιόνια μια 2η προσπάθεια. πήγα και βρήκα ένα τελεπορτ σε ένα πολύ κακό dungeon που είχε 2 διαδρομές. 

η μία απάνου σε κάτι μαγο-κερατάδες σε ένα ορυχείο και η άλλη σε μια παραλία με κάτι παγιδο-κερατάδες group gang-bang-ambush.

επισης δε με άφηνε να κάνω spawn σε άλλα σημεία προηγούμενα όπως π.χ. οι αρχικές περιοχές. τις είχε όλες κλειδωμένες.

γενικά τι σκατά κάνω τόσο λάθος σε αυτό το καρκινοgame που ενώ σχεδιαστικά μουσικά ατμοσφαιρικά με έχει κερδίσει, το βρίσκω τόσο σκατένιο στη δυσκολία και θέλω να παίξω ήρεμα χωρίς τις παπαριές του;

σορυ για το ραντ αλλά με κούρασε αφάνταστα να χάνω ώρες και να καταλήγω demoralized.

Το σεντούκι αυτό είναι παγίδα. Σε πάει σε περιοχή που κανονικά δεν θα έπρεπε να είσαι. 

Αν δεις κάποιο βιντεακι υπάρχει τρόπος να βγεις από εκεί πολύ γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να μπλεχτείς με εχθρούς. 

Γενικά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δεις και κάποιον οδηγό για ξεκίνημα ώστε να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου. 

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, NickTG said:

Το σεντούκι αυτό είναι παγίδα. Σε πάει σε περιοχή που κανονικά δεν θα έπρεπε να είσαι. 

Αν δεις κάποιο βιντεακι υπάρχει τρόπος να βγεις από εκεί πολύ γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να μπλεχτείς με εχθρούς. 

Γενικά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δεις και κάποιον οδηγό για ξεκίνημα ώστε να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου. 

έχεις να λινκάρεις 2-3 βιντεο με χρήσιμα πράγματα χωρίς σπόηλερ;

ξέρω οτι κυκλοφορεί πολύ υλικό στο τουμπι αλλά προτιμώ να μη χαλάσω τη μαγεία της ιστορίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...