Doubt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Τυχαία έριξα σήμερα μια ματιά στο λογαριασμό μου στην alpha bank και είδα μια χρέωση που δε μου θύμιζε κάτι, ποσό 5 ευρώ. Ημερομηνία 5/7/2019 και αιτιολόγηση "ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑ" Μετά από λίγο ψάξιμο ανακαλύπτω πως σύμφωνα με το νέο τιμοκατάλογο, η (υποχρεωτική) αντικατάσταση της ληγμένης χρεωστικής μου κάρτας (6ος του 2019) χρεώθηκε με το καλημέρα 5 ευρώ. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf?la=el&hash=CB4A15CCF5DEF24D5380EEBB8D19A8D97AD41FB1 2 1 1
jimmy213 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Στην Πειραιώς είναι 6€. Έληγε κι η δικιά μου 06/19, ήρθε μέσα στον Ιούνη και 1 Ιούλη πήραν μόνοι τους τα λεφτά. Νομίζω διαρκούν περισσότερο πλέον σε σχέση με πριν (δεν είμαι σίγουρος), αλλά και πάλι φαίνεται κάπως η χρέωση.
infin1tyGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 minute ago, jimmy213 said: Νομίζω διαρκούν περισσότερο πλέον σε σχέση με πριν (δεν είμαι σίγουρος), αλλά και πάλι φαίνεται κάπως η χρέωση. Εμένα 5 χρόνια διαρκεί η καινούργια της Πειραιώς που μου ήρθε, όσο και η παλιότερη, δηλαδή. 1
jimmy213 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε Εμένα 5 χρόνια διαρκεί η καινούργια της Πειραιώς που μου ήρθε, όσο και η παλιότερη, δηλαδή. Α, οπότε άκυρο αυτό που είπα για μεγαλύτερη διάρκεια.
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Όλες τις χρεώνουν πλέον νομίζω. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι...
_filippos_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μπορείς άραγε να ζητήσεις ακύρωση κάρτας ωστε να μην χρεωθείς και να μην εχεις κάρτα; Η δικιά μου κάρτα της Πειραιώς έχει λήξει κ δεν μου έχουν στείλει άλλη , ουτε με χρέωσαν για έκδοση/ανανέωση. Επειδή δεν χρησιμοποιώ την Πειραιώς δεν το έψαξα παραπάνω για να δω τι συμβαινει με την κάρτα.
Doubt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Μπορείς άραγε να ζητήσεις ακύρωση κάρτας ωστε να μην χρεωθείς και να μην εχεις κάρτα; Τώρα πλάκα κάνουμε; Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράζεις με κάρτα για να έχεις έκπτωση φόρου;
DrLo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, Doubt είπε Τώρα πλάκα κάνουμε; Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράζεις με κάρτα για να έχεις έκπτωση φόρου; Αυτό δεν είναι απόφαση της Τράπεζας αλλά του κράτους (κάκιστα για μένα).
ribo7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Πήγα μέσα Ιουλίου στην Πειραιώς να ανανεώσω την χρεωστική γιατί έληγε σύντομα. Μου λέει ο υπάλληλος "Θα χρεωθείς για αντικατάσταση, αν είναι κάνε λίγες βδομάδες υπομονή που ούτως ή άλλως θα σου στείλουμε νέα κάρτα". Δεν την ανανέωσα τελικά, και πριν λίγες μέρες ήρθε η νέα κάρτα. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει χρεωθεί κάτι. Αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να ενεργοποιήσω την νέα κάρτα. Αν παίζει ρόλο αυτό.
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, Doubt είπε Τώρα πλάκα κάνουμε; Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράζεις με κάρτα για να έχεις έκπτωση φόρου; alpha bank έχει και μια κομψότατη διάφανη τουλάχιστο να σου βγάλουν αυτή να πεις χαλάλι το 5ευρο . Μνημόνια
Dantε Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Εδω εμενα μου την ακυρωσαν μονοι τους για λογους ασφαλειας και καλα και ελεγε οτι θα με χρεωσουν για νεα αλλα και για να μου μεταφερουν το υπολοιπο. Και του λεω,την ακυρωνετε εσεις στο ασχετο και θα πληρωνω εγω? Τελικα δε με χρεωσαν τιποτα για καποιο περιεργο λογο.
gokuthelegend Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Παλιά νέα, τώρα το έμαθες; Το τραγικό πάντως είναι ότι σε χρεώνουν και για στη λήξη όπου σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να την αλλάξεις όπως και να έχει. Να πω ότι σου χάλασε ή την έχασες τότε δεν πρόσεχες, αλλά να σε χρεώνουν και στη λήξη; Δεν την παλεύουν εκεί. 47 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Μπορείς άραγε να ζητήσεις ακύρωση κάρτας ωστε να μην χρεωθείς και να μην εχεις κάρτα; Η δικιά μου κάρτα της Πειραιώς έχει λήξει κ δεν μου έχουν στείλει άλλη , ουτε με χρέωσαν για έκδοση/ανανέωση. Επειδή δεν χρησιμοποιώ την Πειραιώς δεν το έψαξα παραπάνω για να δω τι συμβαινει με την κάρτα. Και πως θα συναλλάζεσαι; Πλέον η κάρτα είναι υποχρεωτική. Εκτός αν είσαι διατεθειμένος να βγάζεις λεφτά από την τράπεζα μόνο τις εργάσιμες μέρες και ώρες και εφόσον διατίθεσαι να περιμένεις σε ουρές, και εφόσον εμπίπτεις σε κατηγορία που δεν είναι υποχρεωτικό να μαζεύεις αποδείξεις με χρήση κάρτας.
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Εδω εμενα μου την ακυρωσαν μονοι τους για λογους ασφαλειας και καλα και ελεγε οτι θα με χρεωσουν για νεα αλλα και για να μου μεταφερουν το υπολοιπο. Και του λεω,την ακυρωνετε εσεις στο ασχετο και θα πληρωνω εγω? Τελικα δε με χρεωσαν τιποτα για καποιο περιεργο λογο. Πήγες από υποκατάστημα ; Στο τηλεφωνο είχαν πει από εδώ την ακυρώνουμε για ύποπτη αποπ. χρέωσης είναι και της μάνας μου με κινητικά προβλήματα θα πρέπει να τρέχει κατάστημα ; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros
1comment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Doubt είπε Τώρα πλάκα κάνουμε; Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράζεις με κάρτα για να έχεις έκπτωση φόρου; Όχι όλοι. Εγώ που είμαι άνεργος όπως και άλλες κατηγορίες (ηλικιωμένοι κ.α) δεν υποχρεούμαστε να πληρώνουμε με κάρτα για το αφορολόγητο. Το παίρνουμε συμπληρώνοντας το ποσό δαπανών και με χάρτινες αποδείξεις. Οπότε εγώ γιατί να πληρώνω 6Ε σε κάθε Πειραιώς η οποία τραβάει τα λεφτά από το λογαριασμό (και μηδέν να είναι θα σε πάει μείον) και δεν σου τηλεφωνεί να σε ρωτήσει "Θέλετε την κάρτα;;;". Η απάντηση θα ήταν "όχι!!". Έρχεται ενας φάκελος από ΕΛΤΑ που δεν γράφει ούτε τράπεζα ούτε τίποτα μόνο το όνομά σου. Να μην μπορείς να μην τον παραλάβεις δηλαδή. Είμαι περίεργος να δω τι απαντούν σε όποιον τους πάρει και αρνηθεί να του στείλουν νέα. Το δέχονται ή είναι υποχρεωτικό; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από 1comment
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bexonu είπε Τι νομιζεις ρε μαγκα, οταν τα κοκκινα δανεια ειναι χιλιαδες, ποιος θα τα πληρωσει αυτα???? εσυ κι εγω θα τα πληρωσουμε!!!! Πάνω απ' όλα η προστασία του μπαταξή πολίτη που δεν πληρώνει τίποτα και της τράπεζας. Κοινωνική πολιτική λέγεται αυτό... Αυτός που πληρώνει κανονικά και δεν χρωστάει τίποτα είναι το κορόιδο της υπόθεσης. ΥΓ: Επί του θέματος, νομίζω ότι μόνο η εθνική τράπεζα δεν χρεώνει για την ανανέωση της κάρτας. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από The_Judas 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις