Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

offtopic αλλα το banshee δεν ξερω γιατι το εχουν δει τοσοι λιγοι στην ελλαδα

γενικα δεν εχω γνωρισει ατομο να το χει δει και ειναι σειραρα

• Απαντ. 709
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το έχω στα υπόψιν μου εδώ και κάμποσο καιρό. Θα την δω σίγουρα κάποια στιγμή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, managermono είπε

offtopic αλλα το banshee δεν ξερω γιατι το εχουν δει τοσοι λιγοι στην ελλαδα

γενικα δεν εχω γνωρισει ατομο να το χει δει και ειναι σειραρα

Banshee black sails απο τις σειρές που δεν είναι τόσο γνωστές Ελλάδα και είναι εξαιρετικα απολαυστικές. Έχει 6 7 χρόνια που τις είδα να τις προτείνετε σε όσους βλέπουν σειρες. Όπως και happy valley utopia misfits σειρες που λόγοι γνωρίζουν αλλά είναι εξαιρετικές. 

• Like 3
Δημοσ.

Το τελευταιο επεισοδιο ηταν κακο.

Αποφασεις και επιλογες απο τους χαρακτηρες αψυχολογητες σε αντιθεση με οτι καναν μεχρι τωρα.

Απλα φανηκε καλο απο οτι βλεπω σε αρκετους ,επειδη ηταν δυνατη η υπολοιπη σεζον.

Ουσιαστικα δεν ειχαμε καμια μα καμια προοδο στη πλοκη.

Εσκασε ενας SB ,εφυγε στο τελος της σεζον και δεν αλλαξε τιποτα. Προσωπικα μου σκασε πολυ ασχημα γιατι φανηκε οτι τον εμφανισαν σαν filler για τη σεζον.

Αν δηλαδη ξεκινησεις μετα τη 2η σεζον ,τη 4η δε θα εχεις χασει και κατι ιδιαιτερο απο αποψη ιστοριας.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Kostasspil said:

Εχει βαρυ βιογραφικο :P 

Κι ο Butcher έχει περάσει από εκεί.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ε ναι αλλα ο Butcher είχε μεγάλο ρόλο 😋

Damn. You destroy a hero 😝.

Τον καρλ τον ειχα παντα για ρολους όπως στο ριντικ.

84318171bafbc900cf830684b947d2dd.jpg

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.

Θεωρώ ότι δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο casting στους ρόλους του Butcer και του HL. Δίνουν ρεσιτάλ απλά. Και το υπόλοιπο cast εξαιρετικό πάντως.

Δημοσ.

Κατεμε, οι χαρακτήρες που αξίζουν οι SB, HL, Noir και Butcher (aka Oi). Δεν ξέρω τι θα κάνουν στην επόμενη σεζόν, αλλά ελπίζω να συνεχίσουν να μας δίνουν κατι καλο

Spoiler

Πολύ γαματος χαρακτήρας ο SB. Μακάρι να γίνει κάτι αναπάντεχο και να τον ξαναξυπνησουν. Θα ήταν επίσης λυτρωτικό σαν χάπι εντ να ζητήσει συγνώμη από MM και Noir. 

Η μη σωστή αξιοποίηση του Noir ήταν ο,τι ναναι. Αν όντως μας χαιρέτισε, πραγματικά τι να πω….Χαρακτήρας από τους λίγους που έδειχνε άλλη αύρα από τα καρτουνιστικα στοιχεία. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Απλα φανηκε καλο απο οτι βλεπω σε αρκετους ,επειδη ηταν δυνατη η υπολοιπη σεζον.

Ουσιαστικα δεν ειχαμε καμια μα καμια προοδο στη πλοκη.

Εμένα μου φάνηκε καλό τέλος επειδή δεν είχα προβλέψει τέτοιες εξελίξεις. Ίσως και σε άλλους να φάνηκε καλό για τον ίδιο λόγο. Ίσως πάλι για αυτό οι χαρακτήρες λειτουργούν όπως λες αψυχολόγητα. Μπορεί αυτή να ήταν εσκεμμένη επιλογή των δημιουργών ώστε και να δώσουν κάτι μη αναμενόμενο και να μπορέσουν έτσι να στήσουν την βάση για την επόμενη σεζόν. Και λογικό να μην είχαμε εξέλιξη. Είμαστε στην μέση. Θα έχουν πόσες ακόμα; 1-2-3 σεζόν; Δεν βιάζονται να ολοκληρώσουν κάτι πετυχημένο οι Αμερικανοί. Εδώ το Casa De Papel το ξεχείλωσαν άλλες τρεις σεζόν χωρίς λόγο. Αν παιζόταν μόνο στην ΙΣπανική TV αμφιβάλλω να είχε δει συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...