btcminer22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, power_1 είπε Υπαρχει utp καλωδιο που φτανει στην εισοδο του σπιτιου μετα utp καλωδιο (αυτο με τα 3ζευγη) φευγει απο την μπριζα εισοδου κι παει στο σαλονι μπριζακι ,εκει εχω σπλιτερ μια εισοδος το τηλεφωνο κι η αλλη τηλ καλωδιο 5 μετρων κι παει στο ρουτερ. Τωρα με το vdsl που θα βαλω θα πρεπει να αντικαταστισω το τηλ καλωδιο των 5 μετρων που παει στο ρουτερ απο τη μπριζα του σαλονιου με utp καλωδιο μονο αν κανω μετρησεις στην μπριζα του σαλονιου κι μετα στο ρουτερ κι δω μειωση της ταχυτητας (το καλωδιο το τηλεφωνικο ειναι καινουργιο χωρις σπασιματα πλακε ) επισης θα βαλω το μοναδικο τηλεφωνο σταθερο οχι ασυρματο αν παιζει ρολο )στο ρουτερ γιατι η συνδεση ειναι voip.(To utp καλωδιο βεβαια ειναι 30ετιας αν παιζει ρολο ) θα εχω προβληματα με αυτη την διαταξη και τα καλωδια που εχω στο σπιτι ? Συκωνουν 100αρα τα παλια καλωδια utp(30ετιας)στο σπιτι κι τα φθαρμενα εναερια καλωδια (30ετιας)χωρις αποσυνδεσεις κι με υψηλη ταχυτητα ? (Το θετικο ειναι οτι το καφαο ειναι 150 μετρα απο το σπιτι ) ? έχω απόσταση 700 μετρά από το καφαο και καλωδίωση του 1989 κανένα θέμα συγχρονίζω 101/11 Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από btcminer22
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 On 02/07/2022 at 18:05, power_1 said: Υπαρχει utp καλωδιο που φτανει στην εισοδο του σπιτιου μετα utp καλωδιο (αυτο με τα 3ζευγη) φευγει απο την μπριζα εισοδου κι παει στο σαλονι μπριζακι ,εκει εχω σπλιτερ μια εισοδος το τηλεφωνο κι η αλλη τηλ καλωδιο 5 μετρων κι παει στο ρουτερ. Τωρα με το vdsl που θα βαλω θα πρεπει να αντικαταστισω το τηλ καλωδιο των 5 μετρων που παει στο ρουτερ απο τη μπριζα του σαλονιου με utp καλωδιο μονο αν κανω μετρησεις στην μπριζα του σαλονιου κι μετα στο ρουτερ κι δω μειωση της ταχυτητας (το καλωδιο το τηλεφωνικο ειναι καινουργιο χωρις σπασιματα πλακε ) επισης θα βαλω το μοναδικο τηλεφωνο σταθερο οχι ασυρματο αν παιζει ρολο )στο ρουτερ γιατι η συνδεση ειναι voip.(To utp καλωδιο βεβαια ειναι 30ετιας αν παιζει ρολο ) θα εχω προβληματα με αυτη την διαταξη και τα καλωδια που εχω στο σπιτι ? Συκωνουν 100αρα τα παλια καλωδια utp(30ετιας)στο σπιτι κι τα φθαρμενα εναερια καλωδια (30ετιας)χωρις αποσυνδεσεις κι με υψηλη ταχυτητα ? (Το θετικο ειναι οτι το καφαο ειναι 150 μετρα απο το σπιτι ) ? a.ναι σηκωνουν 100 τα utp. β.μπορεις να κανεις δοκιμες και με το τηλεφωνικο και χωρις για να δεις αν χανεις με το τηλεφωνικο.απο την αλλη το να το αλλαξεις με Utp δεν ειναι κατι και απλα να χρησιμοποιησεις το ενα ζευγαρι απο τα 4. εφοσον ερχεται Utp στην πριζα εισοδου και απο εκει φευγει ΜΟΝΟ ενα utp και παει στην πριζα που θες εισαι οκ.προβλημα θα ειχες αν παραλληλα ηταν και αλλο Utp που πηγαινε σε συναγερμο ή σε αλλη πριζα κτλ.επισης τα utp ειναι 4 ζευγαρια οχι 3. On 02/07/2022 at 23:34, btcminer22 said: έχω απόσταση 700 μετρά από το καφαο και καλωδίωση του 1989 κανένα θέμα συγχρονίζω 101/11 Kai ta ραζιμ καλωδια μια χαρα ειναι για vdsl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα