Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω τραπεζικό λογαριασμό αλλά είμαι συνδικαιούχος και ήθελα καιρό τώρα να ανοίξω έναν αποκλειστικά δικό μου λογαριασμό αλλά πραγματικά δε θέλω να πάω με τίποτα σε κατάστημα. Είδα καταλάθος ότι μπορείς πλέον να ανοίξεις λογαριασμό χωρίς να πας σε κατάστημα, συγκεκριμένα στη Eurobank δίνει αυτή την επιλογή με το λογαριασμό live. Έχει επιτόκιο 0.50% το μήνα το οποίο δείχνει μικρό για να είμαι ειλικρινείς. Η alpha bank μου τρώει 3ε κάθε φορά που τραβάω από PayPal το οποίο τσούζει όταν θέλω να τραβήξω μικρά ποσά, υποθέτω η Eurobank δεν έχει κάτι τέτοιο. Υπάρχει καμία άλλη τράπεζα πέρα από τη Eurobank που να προσφέρει τέτοια υπηρεσία με καλύτερους όρους? Είδα και μία number26 αλλά αυτή είναι ξένη και δε ξέρω πόσο έμπιστη είναι και αν συμφέρει γενικά. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από aizensama24
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Aπο όσες αναφέρεις μόνο απο Ν26 μπορείς να ανοιξεις λογαριασμό χωρίς να πας σε υποκαταστημα . https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/logariasmos-live/pos-anoigete-logariasmo-live Συμπληρώστε online την αίτηση σας και ελάτε σε ένα κατάστημά μας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Το επιτόκιο που λες μήπως είναι τον χρόνο και όχι τον μήνα; ΚΑι στην Ν26 απο την στιγμή που μόνο με εμβασμα μπορείς να προσθέσεις χρηματα πάλι απο ελληνικό λογαριασμό πρέπει να τα στείλεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΚΑι στην Ν26 απο την στιγμή που μόνο με εμβασμα μπορείς να προσθέσεις χρηματα πάλι απο ελληνικό λογαριασμό πρέπει να τα στείλεις. Από PayPal απευθείας δεν μπορώ? είναι σαν την Payoneer? Είναι έμπιστη γενικά αυτή η Ν26? Άμα μπορώ να βάλω από PayPal τότε δεν είναι κακή. Μπορεί να είναι και καλύτερα να έχω τα λεφτά έξω.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Φαντάζομαι ότι μπορείς απο paypal. Τα λεφτά έξω πως θα τα στέλνεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φαντάζομαι ότι μπορείς απο paypal. Τα λεφτά έξω πως θα τα στέλνεις; Τα λεφτά που βγάζω τα παίρνω όλα στο PayPal. Δε χρειάζεται να κάνω έμβασμα. Άμα δε τα πάρω εκεί τότε θα βολευτώ με τον λογαριασμό που έχω τώρα.
user2163 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, aizensama24 είπε Έχω τραπεζικό λογαριασμό αλλά είμαι συνδικαιούχος και ήθελα καιρό τώρα να ανοίξω έναν αποκλειστικά δικό μου λογαριασμό αλλά πραγματικά δε θέλω να πάω με τίποτα σε κατάστημα. Είδα καταλάθος ότι μπορείς πλέον να ανοίξεις λογαριασμό χωρίς να πας σε κατάστημα, συγκεκριμένα στη Eurobank δίνει αυτή την επιλογή με το λογαριασμό live. Έχει επιτόκιο 0.50% το μήνα το οποίο δείχνει μικρό για να είμαι ειλικρινείς. Η alpha bank μου τρώει 3ε κάθε φορά που τραβάω από PayPal το οποίο τσούζει όταν θέλω να τραβήξω μικρά ποσά, υποθέτω η Eurobank δεν έχει κάτι τέτοιο. Υπάρχει καμία άλλη τράπεζα πέρα από τη Eurobank που να προσφέρει τέτοια υπηρεσία με καλύτερους όρους? Είδα και μία number26 αλλά αυτή είναι ξένη και δε ξέρω πόσο έμπιστη είναι και αν συμφέρει γενικά. Εγώ προσωπικά τη χρησιμοποιώ την n26 και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα παράπονο το μόνο κακό δεν έχουν τηλ. υποστήριξη. Επίσης η eurobank από 20€ και πάνω τα χρεώνει ανά έμβασμα πολύ καλύτερο από την alpha βέβαια που τα χρεώνει από τα 5€.
Conan2046 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Εδώ φαίνονται αναλυτικά και τα κόστη ανά τράπεζα: http://www.moneyonline.gr/site/article/12679/oles-i-chreosis-gia-emvasma-apo-trapeza-se-trapeza-odigos-paradigmata
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, aizensama24 είπε Τα λεφτά που βγάζω τα παίρνω όλα στο PayPal. Δε χρειάζεται να κάνω έμβασμα. Άμα δε τα πάρω εκεί τότε θα βολευτώ με τον λογαριασμό που έχω τώρα. Αν τα εισπράττεις απο Ευρώπη μήπως να σου τα έβαζαν στην Ν26 κατευθείαν; Η Ν26 πάντως ζητάει Tax Information αν παίζει ρόλο.Αλλά δεν ξέρω τι κάνουν με αυτή την πληροφορία.
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δες και τη Revolut. Σου δίνουν και αυτοί 'προσωπικό' λογαριασμό, με IBAN κλπ. Και φυσικά ανοίγεις απ'την εφαρμογή, δεν πας σε κάποιο κατάστημα.
ParhsG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, aizensama24 είπε Έχω τραπεζικό λογαριασμό αλλά είμαι συνδικαιούχος και ήθελα καιρό τώρα να ανοίξω έναν αποκλειστικά δικό μου λογαριασμό αλλά πραγματικά δε θέλω να πάω με τίποτα σε κατάστημα. Είδα καταλάθος ότι μπορείς πλέον να ανοίξεις λογαριασμό χωρίς να πας σε κατάστημα, συγκεκριμένα στη Eurobank δίνει αυτή την επιλογή με το λογαριασμό live. Έχει επιτόκιο 0.50% το μήνα το οποίο δείχνει μικρό για να είμαι ειλικρινείς. Η alpha bank μου τρώει 3ε κάθε φορά που τραβάω από PayPal το οποίο τσούζει όταν θέλω να τραβήξω μικρά ποσά, υποθέτω η Eurobank δεν έχει κάτι τέτοιο. Υπάρχει καμία άλλη τράπεζα πέρα από τη Eurobank που να προσφέρει τέτοια υπηρεσία με καλύτερους όρους? Είδα και μία number26 αλλά αυτή είναι ξένη και δε ξέρω πόσο έμπιστη είναι και αν συμφέρει γενικά. Τι θα παθεις αν πας σε καταστημα;
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 31/8/2019 στις 4:06 ΠΜ, aizensama24 είπε Έχει επιτόκιο 0.50% το μήνα το οποίο δείχνει μικρό για να είμαι ειλικρινείς. Μήπως είναι 0.50% το χρονο, πληρωτεα κάθε μήνα? Επιτόκιο 6% το χρόνο αμφιβάλω πάρα πολύ αν υπάρχει στις μέρες μας. 1
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 3 hours ago, DrLo said: Μήπως είναι 0.50% το χρονο, πληρωτεα κάθε μήνα? Επιτόκιο 6% το χρόνο αμφιβάλω πάρα πολύ αν υπάρχει στις μέρες μας. δεν υπαρχει.καποτε η millenium ειχε δωσει 5 τις 100 το χρονο κ καναμε παρτυ
gokuthelegend Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/8/2019 στις 4:06 ΠΜ, aizensama24 είπε Έχει επιτόκιο 0.50% το μήνα το οποίο δείχνει μικρό για να είμαι ειλικρινείς Για τα ελληνικά δεδομένα δεν είναι καθόλου μικρό. Εγώ στην Πειραιώς είχα έναν λογαριασμό από παλιά και είχα ανοίξει και e-banking. Από το e-banking μπορώ να ανοίξω και άλλους λογαριασμούς χωρίς να χρειάζεται να πάω στην τράπεζα. Δυστυχώς όμως την 1η φορά θα χρειαστεί να πας στην τράπεζα, την επίσκεψη στην τράπεζα δεν μπορείς να την γλυτώσεις. Στις 31/8/2019 στις 11:25 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Αν τα εισπράττεις απο Ευρώπη μήπως να σου τα έβαζαν στην Ν26 κατευθείαν; Η Ν26 πάντως ζητάει Tax Information αν παίζει ρόλο.Αλλά δεν ξέρω τι κάνουν με αυτή την πληροφορία. Στις 31/8/2019 στις 11:41 ΠΜ, Haldol είπε Δες και τη Revolut. Σου δίνουν και αυτοί 'προσωπικό' λογαριασμό, με IBAN κλπ. Και φυσικά ανοίγεις απ'την εφαρμογή, δεν πας σε κάποιο κατάστημα. 9 ώρες πριν, stat-true είπε Εγώ θα εβγαζα καθαρα revolut όπως και έχω κανει. Δες εδω αναλυτικο οδηγο http://www.skiouraki.gr/revolut-card/ Το θέμα είναι ότι αγορές με κάρτες ξένων τραπεζών δεν μετράνε στο αφορολόγητο. Πρέπει να έχεις λογαριασμό και κάρτα από Ελληνική τράπεζα ώστε να επικοινωνεί η τράπεζα με την εφορία για το αφορολόγητο (εκτός αν φυσικά ο χρήστης είναι σε κατηγορία που δεν χρειάζεται να μαζέψει αποδείξεις με κάρτα για το αφορολόγητο). Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από gokuthelegend
AristidisZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 31/8/2019 στις 4:06 ΠΜ, aizensama24 είπε πραγματικά δε θέλω να πάω με τίποτα σε κατάστημα Σε κυνηγάει η Interpol;
jdeligiorgis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, DrLo είπε Μήπως είναι 0.50% το χρονο, πληρωτεα κάθε μήνα? Επιτόκιο 6% το χρόνο αμφιβάλω πάρα πολύ αν υπάρχει στις μέρες μας. Ακριβώς όπως τα λέει ο DrLo. Το επιτόκιο είναι ετήσιο, αλλά ο εκτοκισμός είναι μηνιαίος, δηλαδή κάθε μήνα η τράπεζα πιστώνει τον λογαριασμό με τους μηνιαίους τόκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα