Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, είχα κάνει τα χαρτιά και περίμενα την έγκριση για να αγοράσω το ποδήλατο, εγκρίθηκε πριν κανα μήνα και σήμερα έκανε επεξεργασία για να προσθέσω την απόδειξη και τις 3 υπεύθυνες δηλώσεις… ως τώρα δεν έχω δηλώσει κάπου το iban όποτε το ερώτημα μου αν θα έπρεπε να το έχω βάλει κάπου και δεν το πρόσεξα… ευχαριστώ.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Μια πρόταση αγοράς για τη μάνα μου; 68 χρονών.  Μικρές αποστάσεις, περίπου 5-10χλμ. Δικαιούται πρόγραμμα. Αρχικό κόστος περίπου 1000€ .

Δημοσ.
Στις 20/5/2023 στις 8:29 ΜΜ, tomhalm είπε

καλησπέρα, είχα κάνει τα χαρτιά και περίμενα την έγκριση για να αγοράσω το ποδήλατο, εγκρίθηκε πριν κανα μήνα και σήμερα έκανε επεξεργασία για να προσθέσω την απόδειξη και τις 3 υπεύθυνες δηλώσεις… ως τώρα δεν έχω δηλώσει κάπου το iban όποτε το ερώτημα μου αν θα έπρεπε να το έχω βάλει κάπου και δεν το πρόσεξα… ευχαριστώ.

Σίγουρα χρειάζεται. Βγάλε μια βεβαίωση ηλεκτρονικά από τράπεζα που να γράφει iban και όνομα, και ανέβασε τη στα δικαιολογητικά.

8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καλημέρα. Μια πρόταση αγοράς για τη μάνα μου; 68 χρονών.  Μικρές αποστάσεις, περίπου 5-10χλμ. Δικαιούται πρόγραμμα. Αρχικό κόστος περίπου 1000€ .

Σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά που να μπορεί να διακριθεί. Εγώ προτείνω να τη πας σε κάποιο μαγαζί που έχει το ποδήλατο και να το δοκιμάσει, αν όχι βόλτα, έστω να ανέβει και να δει αν της ταιριάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω κ εγώ ότι ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο από την αγορά κ περίπου 10 μήνες από την αίτηση είδαμε φως.Να το εχουν στο νου τους όσοι κάνουν αίτηση ότι το πρόγραμμα αργεί πολύ να καταβάλει τα χρήματα.

Επεξ/σία από CarlitoGR
Δημοσ.
1 ώρα πριν, batig0al είπε

Σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά που να μπορεί να διακριθεί. Εγώ προτείνω να τη πας σε κάποιο μαγαζί που έχει το ποδήλατο και να το δοκιμάσει, αν όχι βόλτα, έστω να ανέβει και να δει αν της ταιριάζει.

Αδύνατο, θα της το στείλω πακέτο ( είναι σε νησί).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/5/2023 στις 12:00 ΜΜ, CarlitoGR είπε

Να πω κ εγώ ότι ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο από την αγορά κ περίπου 10 μήνες από την αίτηση είδαμε φως.Να το εχουν στο νου τους όσοι κάνουν αίτηση ότι το πρόγραμμα αργεί πολύ να καταβάλει τα χρήματα.

Υπαρχει τεραστια καθυστερηση ισχυει. Εχω συμπληρωσει 2 μηνες απο την αιτηση και ηδη διανυω τον τριτο μηνα, και ακομη δεν εχει ερθει το email ωστε να μπορω  προχωρησω στο δευτερο βημα και να ανεβασω αποδειξη αγορας κτλ, ακομη κολλημενος στο πρωτο βημα που απλα ανεβασα την προσφορα του καταστηματος.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/5/2023 στις 11:38 ΜΜ, Achilles519 είπε

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες,

ενδιαφέρομαι και εγώ για e-bike όπως πολλοί εδώ άλλωστε και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από τα ado κυρίως (κοιτάζω το Α20f+). 

Ειμαι τελείως άσχετος με την ηλεκτροκίνηση οπότε οποιαδήποτε βοήθεια σας θα είναι πολύ χρήσιμη. Το πρώτο φυσικά που με νοιάζει είναι η διάρκεια ζωής τους. 

Επίσης όπως και άλλοι ρωτάνε σκέφτομαι να το πάρω από το site της εταιρίας καθώς οι τιμές είναι πολύ καλύτερες και δε ξέρω τι πρέπει να ζητήσω από αυτούς για να κάνω αίτηση για επιδότηση. 

Ευχαριστώ!

Εχω το Ado a20+.Τωρα για την επιδοτηση θα πρεπει να μιλησεις μαζι τους...Προσφορα θα πρεπει να τους ζητησεις λογικα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενα τετοιον ανταπτορα στην τσαντα φορτιζουμε τα ποδηλατα η τα σκουτερακια μας οπου εχει charging station στον δρομο.

Hb4a96645b4c34193bd498843f02d484f5.jpg.901773ba140e608f77edd24f93721758.jpg

Η και τοστιερα για κανα σαντουιτσακι.

Link

Επεξ/σία από nikx
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με τους διαφορετικούς φορτιστές κάθε φορά που αλλάζει η τεχνολογία, δηλαδή ΕΛΕΟΣ. Πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσουν από την αρχή στα specs και να είναι όλοι universal; Κάθε φορά ανάποδα, ο καθένας τον δικό του proprietary και μετά από χρόνια ταλαιπωρίας, καταλήγουμε σε ένα standard.

Δημοσ.

Σκέφτομαι για ηλεκτρικό σπαστό lacros για καθημερινή χρήση. Έχει κανείς εμπειρία σχετικά με την ποιότητα και την αντοχή τους;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αίτηση για αγορά ποδηλάτου. Όταν ανέβασα την προσφορά του καταστήματος το ποδήλατο είχε υψηλότερη τιμή από αυτή που το αγόρασα τελικά γιατί προέκυψε κάποια έκπτωση. Θα πρέπει να κάνω τροποποίηση στην αίτηση; υπάρχει περίπτωση να μην μου το επιτρέψει και να μην πληρωθώ; και κάτι ακόμα. εκτός από την απόδειξη αγοράς πρέπει να ζητήσω και κάποιο άλλο χαρτί από το κατάστημα; την υπεύθυνη δήλωση πωλητή; 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, bilibiros είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αίτηση για αγορά ποδηλάτου. Όταν ανέβασα την προσφορά του καταστήματος το ποδήλατο είχε υψηλότερη τιμή από αυτή που το αγόρασα τελικά γιατί προέκυψε κάποια έκπτωση. Θα πρέπει να κάνω τροποποίηση στην αίτηση; υπάρχει περίπτωση να μην μου το επιτρέψει και να μην πληρωθώ; και κάτι ακόμα. εκτός από την απόδειξη αγοράς πρέπει να ζητήσω και κάποιο άλλο χαρτί από το κατάστημα; την υπεύθυνη δήλωση πωλητή; 

Ναι, πρέπει η απόδειξη και η προσφορά να ταιριάζουν οπότε θα πρέπει να κάνεις τροποποιητική και να ανεβάσεις νέα προσφορά με τη τιμή που είναι στην απόδειξη.

Σωστός και στο δεύτερο, χρειάζεται ΥΔ του πωλητή συν ένα letter of conformity που είναι από την εταιρεία κατασκευής του ποδηλάτου και λέει πως τηρεί της προδιαγραφές της Ε.Ε. Και αυτό το κατάστημα πρέπει να στο δώσει αλλά αν είναι κάποια γνωστή μάρκα π.χ. Cube, το βρίσκεις και μόνος σου στο internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...