Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Πως μπαινει passive mode? Με τα κωλοπαιδα τα 5χρονα που ολη την ωρα σε σκοτωνουν χωρις λογο, εχω κανει ηδη report αλλα δε βλεπω να τρωνε ban.

Corpse camp φάση ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Corpse camp φάση ?

Δε ξερω τι ενοεις αλλα προσπαθω να βγαλω τα challenges και με τρωνε απ το πουθενα, τις προαλλες στο free roam ξαφνικα πηρα φωτια χωρις λογο, ακλαφτο το βλεπω να παει και αυτο σαν το online του gta αμα συνεχισει με τέτοιους ρυθμούς. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
16 ώρες πριν, comfuzio είπε

Ναι μπορείς να καλέσεις φίλο στο session σου γιατί αλλιώς ο καθένας είναι σε δικό του open world, αλλά δεν είναι σαν το GTA που κάνεις private session.
Και αν θυμάμαι καλά δεν σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο σε αυτό το παιχνίδι. 
Αλλά αν υπάρχει κάποιο tool που το κάνει αυτό θα με ενδιέφερε φυσικά γιατί ποτέ δεν μου άρεσε να παίζω με randoms (κλασικά στους random εγώ είμαι ο random)

Υπάρχει tool ναι απο εποχής GTAV 

https://www.gta5-mods.com/tools/gta5o-private-public-lobby-with-multi-ip-whitelist

έχω δει και άλλο ένα στη σελίδα εκει πέρα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Αυτό σίγουρα λειτουργεί.

Δημοσ.
Στις 21/12/2019 στις 10:03 ΠΜ, zvarthangalos είπε

Δεν ξέρω αν ισχύει έκανα λογαρισμό στο epicstore και έβαλα αντί για Ελλάδα Γεωργία χωρίς VPN

μου το βγάζει 27.99 $ και μείον 10$ κουπόνι που δινει δώρο η Epic για γιορτές για όλους

βγαίνει 17.99 $ λέτε να το κρατήσει αυτό μέχρι το τελευταίο κλίκ της αγοράς η θα

διαβάσει τα στοιχεία της κάρτας και θα το αλλάξει;

InkedScreenshot_2_LI.jpg

Βάζοντας χώρα Γεωργία, μου εμφάνισε την τιμή. Στο checkout μου έβγαζε μνμ να αγοράσω από την χώρα που βρίσκομαι. Άνοιξα την σελίδα μέσω vpn του opera και η αγορά με κάρτα προχώρησε κανονικά 16.24€

Capture.JPG

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Δε ξερω τι ενοεις αλλα προσπαθω να βγαλω τα challenges και με τρωνε απ το πουθενα, τις προαλλες στο free roam ξαφνικα πηρα φωτια χωρις λογο, ακλαφτο το βλεπω να παει και αυτο σαν το online του gta αμα συνεχισει με τέτοιους ρυθμούς. 

Και γω προσπαθω να καταλαβω πως γινεσαι invisible οπως μερικοι γυρω αλλα δεν ξερω επισης δεν ξερω καν πως να κανω καποιον report που σας βγαζει την επιλογη ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Και γω προσπαθω να καταλαβω πως γινεσαι invisible οπως μερικοι γυρω αλλα δεν ξερω επισης δεν ξερω καν πως να κανω καποιον report που σας βγαζει την επιλογη ?

Το παίζω με controller και δεν ξέρω το KB πιο είναι, στον controller πατάω αριστερό D-pad και τέρμα κάτω λέει online options και εκεί το κάνω passive αλλά όταν κάνω missions γυρίζει σε offensive μόνο του για όσο κρατάει το mission. 
Και σαν passive όμως μου κάνουν ζημιά απλά δεν πέφτω με 1-2 σφαίρες αλλά θέλει πιο πολλές, ως τώρα δεν έπεσα από dmg παικτών (τύχη) οπότε δεν ξέρω αν παίζει σαν σενάριο να πέσει κανείς ενώ είναι passive 

Δημοσ.

δεν νομιζω , εμενα μου τους βγαζει και καλλα αορατους πχ στα μαγαζια που μπαινοω και στεκονται διπλα μου ή σε camp  και αν στρεψω το οπλο πανω τους δεν μου βγαζει καν στοχο κοκκινο , δεν με αφηνει καν να ριξω δηλαδη.

Δημοσ.

Αν σε σκοτωνει καποιος για το χαβαλε νομιζω δεν σε επιρεαζει , τουλαχιστον ετυχε και εβγαλα φωτο τα λεφτα μου και το χρυσο πριν και μετα και ειδα δεν σε κλεβει , δεν ξερω τωρα αν μπορει να σου σκοτωσει το αλογο αν και δεν νομιζω. Γενικα εμενα ερχοταν καποιος και με εδενε και δεν μπορουσα να λυθω πρεπει να πατας ασταματητα ενα κουμπι και δεν εμπαινα καν στο κοπο γιατι ηταν απο πανω μου και αν λυνομουν θα με ξαναεδενε , σου ειχε επιλογη να κανεις give up οποτε μου ελεγε οτι αυτοκτονουσα και μετα οταν με εμφανιζε με σκοτωνε με βελος φωτιας και παλι πεθαινα αλλα δεν ειχα επιλογη να κανω report , ισως να εχει μια ηλιθια λογικη αφου δεν χανεις κατι δεν χρειαζεται να κανεις report δηλαδη σου λεει δεν σε κλεβει απλα σε ενοχλει , δεν ξερω παιδια υποιετω ...

Δημοσ.

Μόνο και μόνο που χάνεις τον χρόνο σου είναι αρκετό.
Και μένα δεν με χάλασε και τόσο που έχασα το μεγάλο το wagon και τα 625$ που τα είχα/έχω ανάγκη όσο με πείραξαν οι ώρες που έφαγα για να μαζέψω τα animal parts και η παράδοση που έκανα. Ο χρόνος μου που πήγε χαμένος ήταν και είναι πολύ πιο πολύτιμος! 
Αλλά αυτό για να μην στο κάνουν όταν τουλάχιστον δεν είσαι σε mission, το γυρίζεις σε defensive/passive

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mandurang είπε

Παιδιά έχει στρώσει καθόλου το παιχνίδι από άποψης bugs/performance η μπα; 

Καθολου, ειναι και χειροτερο καθε φορα που κανεις respawn σε αλλο location στο online κολλαει για παντα και θέλει επανεκκίνηση, περισσότερα κρασαρισματα και πολυ framedrops. To online ειναι unplayable απ το stutter αλλα και στο story εχει μπολικο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Jeorge εγω ρε φιλε δεν ειχα ποτε stutter και ποτε δεν εχω κανει επανεκκινηση, μια χαρα μου παιζει και το story που τελειωσα και το online απλα αργει να φορτωσει στην αρχη αλλα ΟΚ το προσπερνω .

Το μονο που ειχα ειναι που πριν ξεκινησω παω και σβηνω τα γνωστα πια αρχεια απο το φακελο και ολα κομπλε, με Vulkan παντα ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, spilios6 είπε

Jeorge εγω ρε φιλε δεν ειχα ποτε stutter και ποτε δεν εχω κανει επανεκκινηση, μια χαρα μου παιζει και το story που τελειωσα και το online απλα αργει να φορτωσει στην αρχη αλλα ΟΚ το προσπερνω .

Το μονο που ειχα ειναι που πριν ξεκινησω παω και σβηνω τα γνωστα πια αρχεια απο το φακελο και ολα κομπλε, με Vulkan παντα ,

Δε μου φαινεται περιεργο ουτος ή αλλως εξαρχης με αυτο το παιχνιδι αλλοι ειχαν περισσότερα προβληματα αλλοι λιγοτερα. Ειναι τροχος της τυχης. Εγω στο online οταν γινονται εκρηξεις και χαμος εχω 30 fps drops για αυτο ειπα unplayable, αναμονή για update... αν...

edit: Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, εχω κανει τα παντα και εξακολουθει να φορτωνει αιωνια, επειδη το βλεπω να καθυστερουν να βγαζουν patch οι κοπριτες εχετε διαβασει για καποιο fix? Εχω βαρεθει να κανω restart το game... Και απ' οτι βλεπω οι περισσοτεροι εχουν αυτο το προβλημα.. Αλλα μαλλον εδωσαν εμφαση σε αλλα πραγματα...

https://steamcommunity.com/app/1174180/discussions/0/1735507058422450211/?l=vietnamese

https://www.reddit.com/r/RedDeadOnline/comments/echiox/freezing_loading_screens/

φφες.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...