Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά το πρώτο παιχνίδι μετά το Witcher 3 που στην κυριολεξία κόλλησα και δεν το τερμάτισα απλά και μόνο για να το τερματίσω. Αφού πέρασε τόσος καιρός για να γίνει κάτι τέτοιο που έφτασα να αναρωτιέμαι μήπως απλά βαρέθηκα το single player gaming και καλύτερα να μην το πιέζω.

Ξεκίνησα το game μόλις άρχισε η όλη ιστορία με τον κοβιντ και θυμάμαι ακόμα ότι από τις πρώτες κιόλας ώρες, ήξερα όλα τα ονόματα όσων ήταν στο gang και τι ρόλο βαρουσαν. Δεν υπήρχε άλλο game μέχρι τότε που να ισχυε αυτό για μένα.

Και εννοείται όπως είπες, μουσικαρα, πρώτο fight που ξεκίνησε με αυτό ήξερα ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα:

https://youtu.be/Zz9E4olGd6U

• Like 5
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω λιώσει στο Red Dead λέμε. Είμαι στο τελευταίο chapter, to 6. Πολύ μέτριο σαν "παιχνίδι" αλλά καταπληκτική εμπειρία. Σε VR που παίζω είναι ακόμα καλύτερη εμπειρία.
Κάποιες σκηνές ήταν πραγματικά επικές. Ξεχωρίζω το τέλος του chapter 3 που πήγαινε όλη η συμμορία στο σπίτι της γριάς. 

Πολύ βαρύ βέβαια σε απαιτήσεις. Σε ανάλυση VR (πάνω από 4Κ) παίζω σε medium και ζορίζεται να κρατήσει 80fps με 3080ti. 

Επεξ/σία από kgian
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειπα να το ξαναπαιξω τωρα που εχω μεγαλυτερη οθονη και καλυτερο συστημα και κρασαρει στο προλογο ειναι δυνατον δεν το εχουν φτιαξει ακομα?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

Ειπα να το ξαναπαιξω τωρα που εχω μεγαλυτερη οθονη και καλυτερο συστημα και κρασαρει στο προλογο ειναι δυνατον δεν το εχουν φτιαξει ακομα?

Καθαρή εγκατάσταση του αυθεντικού παιχνιδιού έτσι; 
Σε μένα το RDR2 είναι αν όχι το μοναδικό τότε από τα λίγα games που δεν είχα ποτέ crash! Διάφορα bugs ειδικά στο Online ναι, αλλά crashes ποτέ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

Παίζεις με Vulkan ; Αν ναι, δοκίμασε με DirectX12 γιατί με Vulkan είναι στα known issues στους τελευταιους NVIDIA drivers.

Windows 10/11 Issues
- [Red Dead Redemption 2][Vulkan]: The game may randomly crash during gameplay. [3405911]

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
4 ώρες πριν, comfuzio είπε

Καθαρή εγκατάσταση του αυθεντικού παιχνιδιού έτσι; 
Σε μένα το RDR2 είναι αν όχι το μοναδικό τότε από τα λίγα games που δεν είχα ποτέ crash! Διάφορα bugs ειδικά στο Online ναι, αλλά crashes ποτέ!

Ναι καθαρή καθαρή . Στην τρίτη φορά δν μου έκανε στο καμπειν

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Παίζεις με Vulkan ; Αν ναι, δοκίμασε με DirectX12 γιατί με Vulkan είναι στα known issues στους τελευταιους NVIDIA drivers.

Windows 10/11 Issues
- [Red Dead Redemption 2][Vulkan]: The game may randomly crash during gameplay. [3405911]

Ναι σε vulkan , αααα κατάλαβα  θα το έχω υπόψην. 

Δημοσ.

Ρε παίδες κι εγώ έχω παίξει κανα 10ωρο, και οκ ωραίο είναι, αλλά τον περισσότερο χρόνο είσαι πάνω σε ένα άλογο να πηγαίνεις από το ένα μέρος στο άλλο. Κούραση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mordred είπε

Ρε παίδες κι εγώ έχω παίξει κανα 10ωρο, και οκ ωραίο είναι, αλλά τον περισσότερο χρόνο είσαι πάνω σε ένα άλογο να πηγαίνεις από το ένα μέρος στο άλλο. Κούραση...

Δωστου λιγο χρονο αργει να παρει μπρος μετα το τριτο τσαπτερ παιρνει μπρος. Προσωπικα λογο σκηνικου ατμοσφαιρας και ποιοτητας δεν με κουραζει καθολου και το ξεκινησα για δευτερη φορα για να το απολαυσω με καλυτερο συστημα απο οτι το ειχα παιξει παλια

• Like 1
Δημοσ.

Για παμε. Το βλεπω το καψιμο να ερχεται παιδια. Κρυσταλλο τα γραφικα αργο αλλα απολυτα ρεαλιστικο παιχνιδι. Αψογοι οι διαλογοι και η ατμοσφαιρα. Διαβαζα για θολουρα κτλ λογο ΤΑΑ αλλα με το RIS μεσω του control panel της AMD το εβαλα στο 90% καθαρισαν τα παντα. Τρομερη δουλεια. Εβαλα ρυθμισεις απο hardware unboxed και εβαλα cap 70 σπανια να πεσει απο εκει μεχρι στιγμης παιζει μεχρι τα 90-100fps αναλογα το σημειο. 
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-17-17-09.p
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-17-17-16.p
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-17-17-16-1
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-17-17-18.p
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-17-17-24.p
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-17-18-24.p

• Like 9
Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά είμαι στο τρίτο chapter, ακόμα δεν έχω δει την απογείωση στο σενάριο.

ΟΚ, μ' αρέσει που είναι αρκετά πιο γραμμικό απ' ότι δείχνει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω περάσει και από κανά αξιομνημόνευτο mission.

Δημοσ.

Είναι ένα από τα καλύτερα action adv - εάν θεωρείται έτσι που έχω παίξει. 

Βέβαια το πρώτο είναι κάτι σκαλιά πιο ψηλά με το αξεπέραστο shoot out στο τέλος. 

Μα πολύ @@τος ο μπαμπάς Μάρστον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...