Προς το περιεχόμενο

Νέο και τελευταίο trailer για το Star Wars: The Rise of Skywalker


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Lucasfilm και Disney έδωσαν στην δημοσιότητα το τελευταίο trailer της επερχόμενης ταινίας για το σύμπαν του Star Wars, «The Rise of Skywalker».

Η ταινία «Star Wars: The Rise of Skywalker» κλείνει την τελευταία τριλογία ολοκληρώνοντας έναν κύκλο που διήρκησε πάνω από σαράντα χρόνια. Να θυμίσουμε ότι η επερχόμενη ταινία Episode IX είναι η τρίτη από μία σειρά ταινιών που συνεχίζει την ιστορία του «Skywalker» μετά τις πρώτες αυθεντικές ταινίες, τις Episode IV – A New Hope (1977), Episode V – The Empire Strikes Back (1980) και Episode VI – Return of the Jedi (1983). Πριν ωστόσο από την σύγχρονη αυτή τριλογία που αποτελείται από τις ταινίες Episode VII – The Force Awakens (2015), Episode VIII – The Last Jedi (2017) και Episode IX – The Rise of Skywalker (2019) είχε προηγηθεί μία τριλογία από prequels, με τους τίτλους Episode I – The Phantom Menace (1999), Episode II – Attack of the Clones (2002) και Episode III – Revenge of the Sith (2005).  

Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα η Rey βρίσκεται για ακόμη μία φορά αντιμέτωπη με τον Kylo Ren, ενώ ο Emperor Palpatine επιστρέφει αποφασισμένος. Το Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμα και εγώ που βλέπω κάθε μήνα τα 1-2-3-4-5-6 , βλέπω το 9 σαν ένα καινούργιο επεισόδιο του Μπομπ σφουγγαράκι.

Που είναι εκείνες οι εμπνεύσεις που συνδύαζαν το γνώριμο με το εξωπραγματικό (pod race, death star, clone troopers, Hoth). Γιατί δεν εμπνέονται οι άνθρωποι πίσω από το Star Wars? Για ποιο λόγο να συνδέσεις το Star Wars με ατζέντα και φτηνιάρικα stunts χωρίς ουσία...

Κρίμα

  • Like 2
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει να δει ταινία με βάθος δε βλέπει Star Wars, ας δει Tarkovsky, Greenaway κλπ. Star Wars πάμε να δούμε για να περάσουμε 2 ευχάριστες ώρες. Δε χρειάζεται να εμβαθύνουμε σε όλα.

Επεξ/σία από hariskar
  • Like 14
  • Thanks 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλώντας σαν 40+ που σημαίνει ότι μεγαλώσαμε με star wars, λατρεύω το σύμπαν, έχω παίξει παιχνίδια, έχω αγοράσει υλικό που σχετίζεται με το universe έχω δει και έχω προσπαθήσει να δικαιολογήσω μέχρι και τη δεύτερη τριλογία το Λούκας νομίζω ότι η βασική ιστορία που βλέπουμε εδώ είναι επιεικώς απαράδεκτη και νηπιακή τόσο σε σύλληψη, όσο και σε εκτέλεση. 

Ta spin off με πρώτο το Rogue one απέχουν έτη φωτός από αυτά. 

Τώρα αν θα το δω? Ενδεχομένως ναι, άλλα όχι από τους πρώτους στο σινεμά και αν οι κριτικές από συνοδοιπόρους είναι μέτριες και κάτω, καλή θα είναι και  η θέαση στον προτζέκτορα

  • Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, hariskar είπε

Όποιος θέλει να δει ταινία με βάθος δε βλέπει Star Wars, ας δει Tarkowski, Greenaway κλπ. Star Wars πάμε να δούμε για να περάσουμε 2 ευχάριστες ώρες. Δε χρειάζεται να εμβαθύνουμε σε όλα.

Δεν πειράζει που δεν είσαι φαν 

  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...