panosdOUG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα Είναι κανείς από εδώ για Στρδο ΥΠΤΓΟΥ ΨΑΡΡΟΥ (ΘΗΒΑ) 9/11/2022 Πεζικό - ΕΛΔΥΚ (ΥΕΑ)?
dimitrisd09 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, ΕΛΔΥΚ ξέρει κανείς αν δίνουν φοιτητικές άδειες για να γυρίσεις αθήνα να δώσεις μάθημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Milti Pepo είπε Εκεί παρουσιάστηκα κι εγώ, τους περισσότερους τους στέλνουνε σε άλλα στρατόπεδα όπως κι εμένα οπότε για το συγκεκριμένο στρατόπεδο δεν ξέρω τι να σου πω. Πάντως να παρακαλάς να πας 561 στο προβατωνα γιατι το λες αυτο?
DonaldSand Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 9μηνο μόνο . 3 μήνες είναι πολύς καιρός να είσαι υπηρέτης . 1
k_w_t Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, pogchamp είπε Ναι εσένα ήταν άγραφες άδειες. Στην περίπτωση αυτή δόθηκαν 30 μέρες από την επιτροπή αναρρωτικών αδειών και πήγε στην στρατολογία αυτό από το 1ο γραφείο της μονάδας. Με απλή αναφορά παθόντα. Το ελπιδοφόρο είναι ότι έγινε εν ώρα υπηρεσίας. Οταν λεω αγραφη εννοω οτι δεν την αφαιρουσαν απο τις 28μερες αναρρωτικης που δικαιούμουν στην 18μηνη θητεια τοτε.
pogchamp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Οταν λεω αγραφη εννοω οτι δεν την αφαιρουσαν απο τις 28μερες αναρρωτικης που δικαιούμουν στην 18μηνη θητεια τοτε. Δλδ δόθηκε κανονικα από το νοσοκομείο στο εξιτήριο;
k_w_t Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, pogchamp είπε Δλδ δόθηκε κανονικα από το νοσοκομείο στο εξιτήριο; Ναι αλλα ειχε καποιο κωδικο οτι αφορα τραυματισμο εν ωρα εκπαιδευσεως. Σκεψου οτι για ενα δαχτυλο με εστειλαν κατευθειαν απο Τριπολη στο 401 .. Σκεψου οτι στο paybook δεν την εχει γραμμενη. Μονο εισαγωγη και εξαγωγη. Αντιθετα μια φορα που μπηκα με πνευμονια την γραφει κανονικα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από k_w_t
pogchamp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Ναι αλλα ειχε καποιο κωδικο οτι αφορα τραυματισμο εν ωρα εκπαιδευσεως. Σκεψου οτι για ενα δαχτυλο με εστειλαν κατευθειαν απο Τριπολη στο 401 .. Κατάλαβα. Το αναγνώρισαν ως αμέλεια σου ή ως ευθύνη της υπηρεσίας? Γιατί εγώ αυτό το λεπτό σημείο φοβάμαι. Γράφουν "τραυματισμός εν ώρα υπηρεσίας και εξαιτίας αυτής".
k_w_t Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, pogchamp είπε Κατάλαβα. Το αναγνώρισαν ως αμέλεια σου ή ως ευθύνη της υπηρεσίας? Γιατί εγώ αυτό το λεπτό σημείο φοβάμαι. Γράφουν "τραυματισμός εν ώρα υπηρεσίας και εξαιτίας αυτής". Ηταν πανω στην εκπαιδευση απο ελαττωματικό G3A4. (δεν κουμπωνε καλα το κοντακι). Δεν ειχα καμια ευθυνη εγω. Ασε που ημουν και πολυ νεος οταν εγινε
Maurikycli Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Ναι αλλα ειχε καποιο κωδικο οτι αφορα τραυματισμο εν ωρα εκπαιδευσεως. Σκεψου οτι για ενα δαχτυλο με εστειλαν κατευθειαν απο Τριπολη στο 401 .. Σκεψου οτι στο paybook δεν την εχει γραμμενη. Μονο εισαγωγη και εξαγωγη. Αντιθετα μια φορα που μπηκα με πνευμονια την γραφει κανονικα. Για να μην ζητάς αποζημιώσεις 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Ηταν πανω στην εκπαιδευση απο ελαττωματικό G3A4. (δεν κουμπωνε καλα το κοντακι). Δεν ειχα καμια ευθυνη εγω. Ασε που ημουν και πολυ νεος οταν εγινε Κοινώς σε πήγαν λάου-λάου για να σε ξεφορτωθούν
katsapoli Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Αμα παρουσιάστεις με rapid αντί pcr θα έχεις θεμα;
DimVavas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, βρίσκομαι στο ΣΠΕΝ και παράλληλα έχω 3 υποχρεωτικές παρακολουθήσεις διαλέξεων μεταπτυχιακού (με παρουσίες-απουσίες). Κανονικά-νόμιμα, δικαιούμαι φοιτητική άδεια ή αυτό προβλέπεται μόνο για εξετάσεις; Μπορεί να χρεωθώ κανονική άδεια κατά το ΣΠΕΝ; (Μη μου πείτε ρώτα εκεί😜) Ευχαριστώ!
Milti Pepo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, OREBB είπε γιατι το λες αυτο? Πολύ καλές συνθήκες διαβίωσης και οι περισσότεροι αξιωματικοί είναι αρκετά κομπλέ απλά έχει λίγους φαντάρους και θα φας εμπλοκή αλλά αυτό είναι συχνό φαινόμενο στη παραμεθόριο
nevermore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παίδες! Ξέρεις κανείς που ακριβώς είναι η ΙΠΒΑΛ Λιτοχώρου? Είναι μέσα στο χωριό ή πας από αλλού? Στους χάρτες μου το βγάζει εκτός χωριού...
gokuthelegend Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nevermore είπε Καλησπέρα παίδες! Ξέρεις κανείς που ακριβώς είναι η ΙΠΒΑΛ Λιτοχώρου? Είναι μέσα στο χωριό ή πας από αλλού? Στους χάρτες μου το βγάζει εκτός χωριού... Δεν έχω ιδέα, αλλά αν πας εδώ και το γυρίσεις σε satellite (δηλαδή φωτογραφία από δορυφόρο) τότε το δείχνει με pixels. Θεωρώ ότι είναι αυτή η τοποθεσία καθώς τα στρατόπεδα υποτίθεται ότι είναι απόρρητες τοποθεσίες και δεν τα δείχνουν σε φωτογραφίες. Έχει και ένα άλλο ακριβώς δίπλα στο Λιτόχωρο, επίσης πιξελαρισμένο. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις