Asevastos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dimitriss_ είπε Ειδα στην ιστοσελιδα του ΓΕΣ οτι οσοι ειναι υποψηφιοι στρατευσιμοι με την 2020 Α' Εσσο πρεπει να συμπληρωσουν μια φορμα με διαφορα στοιχεια τους μεχρι τελη νοεμβρη. Πρεπει οντως να γινει αυτο; ή και να μη το κανουμε δεν πειραζει? Γιατί να μη το κάνεις; Συμπλήρωσε το καλύτερα.
ManGad Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, Dimitriss_ said: Ειδα στην ιστοσελιδα του ΓΕΣ οτι οσοι ειναι υποψηφιοι στρατευσιμοι με την 2020 Α' Εσσο πρεπει να συμπληρωσουν μια φορμα με διαφορα στοιχεια τους μεχρι τελη νοεμβρη. Πρεπει οντως να γινει αυτο; ή και να μη το κανουμε δεν πειραζει? Συμπληρωσε τα ζηταει διαφορα, κιλα υψος κοινωνικα κριτιρια και ειδικευση αν εχεις σε κατι
Μάκαρος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Dimitriss_ είπε Ειδα στην ιστοσελιδα του ΓΕΣ οτι οσοι ειναι υποψηφιοι στρατευσιμοι με την 2020 Α' Εσσο πρεπει να συμπληρωσουν μια φορμα με διαφορα στοιχεια τους μεχρι τελη νοεμβρη. Πρεπει οντως να γινει αυτο; ή και να μη το κανουμε δεν πειραζει? Ειτε το συμπληρωσεις, ειτε οχι, μολις παρουσιαστεις θα τα συμπληρωσεις στο ΣΥΠΟ ολα απο την αρχη.
Greekarmy24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατι ασχετο με τις συζητησεις σας αλλα γιατι το υγειονομικο σωμα θεωρειται βισματικο; γινονται εκπαιδευση και υπηρεσιες κανονικα. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο θεωρειται πιο χαλαρο Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από Greekarmy24
SMoNe Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, Greekarmy24 είπε Κατι ασχετο με τις συζητησεις σας αλλα γιατι το υγειονομικο σωμα θεωρειται βισματικο; γινονται εκπαιδευση και υπηρεσιες κανονικα. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο θεωρειται πιο χαλαρο Είναι όλα σχετικά με το που θα είσαι, μονάδα κλπ. Θεωρείτε βισματικό γιατί αν δεν είναι γιατρός/νοσηλευτής δεν πας. Αν πας είσαι μέσα σε ιατρεία. Δεν έχω ακούσει πάντως υγειονομικό να κάνει υπηρεσία εκτός από κανα θαλαμοφυλίκι καταλάθος και απο εκπαιδεύσεις συνήθως δεν πάνε γιατί αράζουν ιατρεία.
DonaldSand Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μάγκες ποια η άποψη σας για την εσσο του Αυγούστου (Γ) ??? Παίζει να παιχτεί εμπλοκή ; Γενικά μπαίνουν πολλά άτομα ; Γιατί είναι αυτή που με βολεύει περισσότερο.
ManGad Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 minutes ago, DonaldSand said: Μάγκες ποια η άποψη σας για την εσσο του Αυγούστου (Γ) ??? Παίζει να παιχτεί εμπλοκή ; Γενικά μπαίνουν πολλά άτομα ; Γιατί είναι αυτή που με βολεύει περισσότερο. Ενας φιλος μου μπηκε γιατι τον βολευε και αυτον. Γενικα μπηκαν πολλα ατομα, εμπλοκη παιζεται συνηθως απο οτι ακουω σε καμια εσσο μαιου που δεν εχει πολυ κοσμο.
DonaldSand Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Επισης , είμαι από Θεσσαλονίκη , και όσους γνωστούς έχω που μπήκαν τώρα Οκτώβρη, πήγανε Έβρο . Άρα πιθανό και εγώ εκεί να πάω .
ManGad Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Περιπου στανταρ ειναι αυτο, δηλαδη οτι θα κανεις παραμεθωριο, αλλα εχει σημασια και που θα παρουσιαστεις
DonaldSand Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ναι , ο ένας παρουσιάστηκε πλάτη Έβρου , ο άλλος Καβησσο και ο άλλος Λαγό . Θα δείξει .
ForeignOffice Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, SMoNe είπε Είναι όλα σχετικά με το που θα είσαι, μονάδα κλπ. Θεωρείτε βισματικό γιατί αν δεν είναι γιατρός/νοσηλευτής δεν πας. Αν πας είσαι μέσα σε ιατρεία. Δεν έχω ακούσει πάντως υγειονομικό να κάνει υπηρεσία εκτός από κανα θαλαμοφυλίκι καταλάθος και απο εκπαιδεύσεις συνήθως δεν πάνε γιατί αράζουν ιατρεία. Κανε όνειρα
SMoNe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ForeignOffice είπε Κανε όνειρα Όνειρα σε τι φίλε;
Nikos3254 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά στο φύλλο πορείας δε μου αναγράφουν τι ώρα πρέπει να παρουσιαστώ στην Άρτα που ήμουν μας είχαν πει στις 8 το πρωι να μαστε στη μονάδα ..Αλλά διαβάζω στα φορουμ πως πρέπει να σαι πριν την πρωινη αναφορά και κάτι τέτοια...έχει κανένας ιδέα?
magnam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nikos3254 είπε Παιδιά στο φύλλο πορείας δε μου αναγράφουν τι ώρα πρέπει να παρουσιαστώ στην Άρτα που ήμουν μας είχαν πει στις 8 το πρωι να μαστε στη μονάδα ..Αλλά διαβάζω στα φορουμ πως πρέπει να σαι πριν την πρωινη αναφορά και κάτι τέτοια...έχει κανένας ιδέα? Πάντα, εκτός κι εάν αναγράφεται κάτι διαφορετικό, πρέπει στην αναφορά να είσαι παρών. Πρακτικά, επειδή από την πρώτη ημέρα θα τρέχεις σε διάφορα γραφεία, θα παρουσιαστείς και στον Διοικητή σου κτλ. δεν σε αγγίζει και τόσο η παρουσία σου στην αναφορά, παρ' όλα αυτά η ώρα παραμένει ίδια. Αυτή τη στιγμή σου λέω το τυπικά σωστό. Τώρα, εάν ο εκάστοτε Διοικητής έχει να υπογράψει τίποτα ΗΚΑΛ το πρωί ή κάποιες άλλες δουλειές και έχει πει να πάτε στις 8, είναι άλλο θέμα αυτό, και ισχύει κατ' εξαίρεση. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από magnam
salonika91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Τυπικά στην πρωινή αναφορά πρέπει να εισαι μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις