Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Racerr είπε

εγω στο ΠΝ ξερουμε που παρουσιαζομαι δεν εχω αποφαση ακομα στα χερια μου?επισης το μoυσι επιτρεπεται εχω ακουσει ισχυει?

Ναι, απλά να είναι περιποιημένο (όχι σαν ιερέας και εννοείται όχι σαν ναυαγός) και αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να το κρατήσεις όπως ακριβώς το έχεις και στην φωτογραφία που θα σου βγάλουν τις πρώτες μέρες που θα παρουσιαστείς.

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω παιζουν και μεταθεσεις χωρις να εχεις βυσμα; Εννοω να σε στειλουν ξερω γω στον εβρο ή σε νησια χωρις να το θες.Και ρωταω για μετα τους πρωτους 2 μηνες της θητειας οχι εκει μετα την ορκωμοσια.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jimis98 είπε

λεει 2014 πειραζει?

Όχι δεν πειράζει. Είναι η ημερομηνία που θεσμοθετήθηκε η οδηγία.Άμα διαβάσεις αυτό που σου έστειλα, λέει καθαρά τι αλλαγές έχουν γίνει στον πίνακα και στις άλλες διατάξεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fernw_thn_souvla είπε

Όχι δεν πειράζει. Είναι η ημερομηνία που θεσμοθετήθηκε η οδηγία.Άμα διαβάσεις αυτό που σου έστειλα, λέει καθαρά τι αλλαγές έχουν γίνει στον πίνακα και στις άλλες διατάξεις.

υπαρχει περιπτωση να τα αλλαξουν χωρις ενημερωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/12/2019 at 18:02, nikosmon said:

Να ρωτησω παιζουν και μεταθεσεις χωρις να εχεις βυσμα; Εννοω να σε στειλουν ξερω γω στον εβρο ή σε νησια χωρις να το θες.Και ρωταω για μετα τους πρωτους 2 μηνες της θητειας οχι εκει μετα την ορκωμοσια.

Που είναι το περίεργο; Αυτές θα έπρεπε να είναι οι μεταθέσεις για όλους μετά την ορκομωσία. Τι δουλειά έχουν τόσες χιλιάδες στρατιώτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 6:26 ΜΜ, engfirm17 είπε

Είμαι 13 δεε (μετάθεση από ετεθ), και θέλω όμως να πάω κεεδ.. Μπορώ να κάνω κάπου αίτηση για μετάθεση εκεί? 

Όχι,μόνο αν ζητήσεις ακρόαση από τον διοικητή και τον πείσεις με κάποιους λόγους πως πρέπει να μετατεθείς στο ΚΕΕΔ, λίγο δύσκολο.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, MichalisXen είπε

Έχει κανείς εικόνα πότε θα μάθουμε την κατάταξη μας όσοι μπαίνουμε με την Α εσσο? 

τελει Δεκεμβριου

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, infected20 είπε

τελει Δεκεμβριου

Τέλει Δεκεμβρίου το χαρτί ή η το κάλεσμα; γιατί στην αεροπορία το κάλεσμα βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MichalisXen είπε

Τέλει Δεκεμβρίου το χαρτί ή η το κάλεσμα; γιατί στην αεροπορία το κάλεσμα βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Το χαρτί μπορεί να σου έρθει και 10 μέρες πριν την κατάταξη. Αν δεις στο σάιτ τους https://www.stratologia.gr/el/katataksi πανω κάτω ένα μήνα πριν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...