Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η δουλειά του ΕΤΑΦ ειναι η φρούρηση. Σε αντίθεση με το ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ ή ακόμα και σε μεγάλο βαθμό το Τ/ΓΕΣ που κύρια αποστολή έχουν να υποστηρίζουν τα αντίστοιχα επιτελεία. 

Να αποφύγεις το ΚΑΑΥ όσο έρχεται καλοκαίρι

Γιατί θεωρείς ότι το ΚΑΑΥ δεν είναι καλό? Έχεις πολλές αγγαρείες και είναι σαν να δουλεύεις σεζόν το καλοκαίρι, αν έχω ακούσει καλά?

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα 17 μέρες ΣΥΠΟ στο ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ και δεν με πήραν ΕΛΔΥΚ και τώρα με στέλνουν ΑΣΔΕΝ Αθήνα, αυτή είναι η τελική μονάδα μου ??  ή θα με στείλουν αλλού ξανά;

Δεν θέλω να μείνω Αθήνα επειδή είναι 12μηνο, ξέρει κανένας αν γίνεται να κάνω αίτηση για παραμεθόριο(δλδ 9μηνο)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Christ1997xks είπε

Έκανα 17 μέρες ΣΥΠΟ στο ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ και δεν με πήραν ΕΛΔΥΚ και τώρα με στέλνουν ΑΣΔΕΝ Αθήνα

Βύσμα είσαι

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dantε είπε

Απο οτι φαινεται ομως, η μαμα η ο μπαμπας δε θελουν παραμεθοριο.

Δεν έχουν μέσω οι γονείς μου

Γενικά οι μεταθέσεις ήταν ότι νανε, παιδιά που θέλανε ελδυκ δεν τους πήρανε και παιδιά που δεν θέλανε τους πηρανε 

Ξέρεις αν γίνεται να κανω αίτηση για παραμεθόριο;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Christ1997xks είπε

Δεν έχουν μέσω οι γονείς μου

Το οτι κάθεστε και απαντάτε σοβαρά στην κάθε ... που σκέφτεται αυθαίρετα ο κάθε άγνωστος, με διαπερνά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Christ1997xks είπε

Έκανα 17 μέρες ΣΥΠΟ στο ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ και δεν με πήραν ΕΛΔΥΚ και τώρα με στέλνουν ΑΣΔΕΝ Αθήνα, αυτή είναι η τελική μονάδα μου ??  ή θα με στείλουν αλλού ξανά;

Δεν θέλω να μείνω Αθήνα επειδή είναι 12μηνο, ξέρει κανένας αν γίνεται να κάνω αίτηση για παραμεθόριο(δλδ 9μηνο)

Θα σε στείλουν τρεις εβδομάδες ΣΠΕΝ και μετά θα βγάλεις την υπόλοιπη θητεία σου στην ΑΣΔΕΝ. 

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Βύσμα είσαι

Κι όμως μπορει να μην έβαλε συν οτι αν πάει ΑΣΔΕΝ ως μη-βυσματίας παίζει να μην είναι καλά. Όταν έχουν τρύπες στην Αθήνα κοιτάνε να βουλώσουν πρώτα αυτές, παιρνοντας ακόμα και κόσμο που είχε δηλώσει αμετάθετο παραμεθόριο. 

3 ώρες πριν, ChristosTs είπε

Γιατί θεωρείς ότι το ΚΑΑΥ δεν είναι καλό? Έχεις πολλές αγγαρείες και είναι σαν να δουλεύεις σεζόν το καλοκαίρι, αν έχω ακούσει καλά?

Ε εντάξει αν δε σε πειράζει να έχεις πόστο και να κάνεις υπηρεσίες τον υπόλοιπο χρόνο και αγγαρείες (βαψίματα, ξεχορταριάσματα, κουβαλήματα) στα κενά σου, οκ. :P 

Αντίθετα το ΚΑΑΥ μετά το Σεπτέμβριο είναι τέρμα χαλαρό. Μιλάμε πάντα για περιπτώσεις νορμαλ περιπτώσεων στο ΚΑΑΥ, τώρα αν πας ως υπερβυσματίας και σε βάζουν να αλλάζεις ταινίες στον κινηματογράφο, αλλάζει το πράγμα ;) 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.

ΕΛΔΥΚ πως δεν σε πήραν; Δεν καλύπτεις κάποια από τις 2-3 προϋποθέσεις που θέλει;

9 ώρες πριν, Christ1997xks είπε

Δημοσ.
9 ώρες πριν, salonika91 είπε

ΕΛΔΥΚ πως δεν σε πήραν; Δεν καλύπτεις κάποια από τις 2-3 προϋποθέσεις που θέλει;

Δεν με πήραν λόγο καθυστέρησης του στρατού, ήταν να κανω μια εξέταση στο νοσοκομείο και επειδή άργησαν να μου κλείσουν ραντεβού, η επιτροπή της ελδυκ  είχε ήδη έρθει και μου είπαν ααα έχεις να περάσεις από νοσοκομείο άρα δεν ξέρουμε τι γιώτα είσαι και για αυτό δεν σε περνούσε και την επόμενη εβδομάδα έκανα την εξέταση και με βγάλαν Ι2

και έτσι έχασα το τρένο της ελδυκ

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...