Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 150 κλασσικες συνταγες απο ολο τον πλανητη: http://www.saveur.com/gallery2/150-Classic-Recipes/ 1
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ερωτηση θελω να φτιαξω ενα μωσαικο/σαλαμι/κορμος σοκολατας με μπισκοτα. εχω μια συνταγη εδω που συμφωνα με τις κριτικες ειναι πολυ καλη αλλα χρησιμοποιει μαυρη σοκολατα και φοβαμαι μηπως γινεται πικρο. εσεις τι χρησιμοποιειται;
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Η συνταγη δεν λεει τιποτα για ζαχαρη? Κανε αν μπορεις ενα link την συνταγη.
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ειναι στα γαλλικα η συνταγη. μεταφραζω εδω τα υλικα μονο 180γρ σοκολατα κουβερτουρα 100γρ βουτυρο 100γρ ζαχαρη 1 αυγο 8 μαρσμελοους 150γρ πτι μπερ τριμενη καρυδα για το ντεκορ επισης σκεφτομαι οτι σιγουρα θελει και λιγο λικερ μεσα η αρωμα πορτοκαλιου και δεν θα βαλω καρυδα απο πανω,
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Νομιζω κομπλε ειναι. Εχει και τα μαρσμελοους μεσα. Προσωπικα δεν εχω φτιαξει ποτε. Οποτε εχω ορεξη και υλικα, φτιαχνω σουφλε, σοκολατοπιτα ή brownies. Η μανα μου που φτιαχνει, ξερω οτι βαζει κακαο σκονη μεσα.
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 το κακαο κι αν ειναι πικρο. απλα ανυσηχω για τα υλικα γτ θελω να το παω δωρακι σε επισκεψη σε φιλους.
leftermann Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 κακάο βάζει και η δκιάμ... Επίσης, τριμμένα ξηροκάρπια (φουντούκια ή καρύδια). Προτιμώ χωρίς... Επίσης, κονιάκ ή λικέρ. Προτιμώ κονιάκ. Και από πάνω ζάχαρη άχνη αντί για καρύδα.
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 κακάο βάζει και η δκιάμ... Επίσης, τριμμένα ξηροκάρπια (φουντούκια ή καρύδια). Προτιμώ χωρίς... Επίσης, κονιάκ ή λικέρ. Προτιμώ κονιάκ. Και από πάνω ζάχαρη άχνη αντί για καρύδα. αυτο για την ζαχαρη αχνη το ειδα κι εγω σε καποιο σχολιο για την συνταγη. ειχα κανει παλιοτερα εναν κορμο με κακαο αλλα ηταν πολυ δυνατη η γευση και το ταραξα στην ζαχαρη για να μην πικριζει. δεν ειχα και την καλυτερη εμπειρια, ποτο εχω grand marnier
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Αμα σε προβληματιζει η κουβερτουρα, παρε με χαμηλη περιεκτικοτητα σε κακαο ή γαλακτος. Παντως νομιζω και ετσι μια χαρα ειναι.
leftermann Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 τα μαρσμελοους είναι αυτά τα χαζά γλυκάκια που είναι σαν αφρολέξ με ζάχαρη; Τι τα θέλουν αυτά μέσα στον κορμό;
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Θα παρω κουβερτουρα 48-50% μαλλον. τα μαρσμελοους είναι αυτά τα χαζά γλυκάκια που είναι σαν αφρολέξ με ζάχαρη; Τι τα θέλουν αυτά μέσα στον κορμό; για να μοιαζει με σαλαμι στην οψη. η αληθεια ουτε κι εμενα με ενθουσιαζουν σαν ιδεα οποτε πιθανως να μην τα βαλω,
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Βαλε μαρσμελοους, παιζει να δωσουν πολυ ωραια υφη στο γλυκο. http://www.youtube.com/watch?v=WxjlNl1gGFo
arianos16 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καμια συνταγη οχι πολυ πολυπλοκη-χρονοβορα και οχι πολλα εξοδα. Φοιτητης εδω.
eSATA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καμια συνταγη οχι πολυ πολυπλοκη-χρονοβορα και οχι πολλα εξοδα. Φοιτητης εδω. 3
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καμια συνταγη οχι πολυ πολυπλοκη-χρονοβορα και οχι πολλα εξοδα. Φοιτητης εδω. E πες μας τι σου αρεσει Ζυμαρικα, κοτοπουλο, οσπρια και χοιρινο συνηθως φτιαχνουν φθηνα και γρηγορα φαγητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα