tehAllantin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Γενικά το ginger το συντηρούμε και στην αποθήκη σε κιβώτια και στα ψυγεία θαλάμους, οχι τυλιγμένο. Ποτέ μου δεν είδα (στη δουλειά) ginger να σαπίζει ή να σαχνιάζει.
παπι Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανένας σας μαριναδα με χασίς; Εαν ναι, με τι βαση;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανένας σας μαριναδα με χασίς; Εαν ναι, με τι βαση; Κρεμ ντε Κασίς εννοείς ε? 1
MT60RS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανένας σας μαριναδα με χασίς; Εαν ναι, με τι βαση; η THC ειναι ουσια λιποφιλη και οινοπνευματοφιλη. Θελει προσοχη με την θερμοκρασια, ωστε να μην εξατμιστει. Αν δεν το εχεις ξανακανει, δοκιμασε το με ελαιολαδο σε καμμια σαλατα. Θελει καλη φουντα και σχετικα εντονες γευσεις για να ταιριαξει. ΠΡΟΣΟΧΗ, θα ειναι "ναρκωτικο" και οχι φαγητο. Καλυτερα ξεκινα με βουτυρο και κανα ευκολο γλυκακι-μπισκοτο. Ειναι πολυ ευκολο να χεστεις πανω σου, ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. η THC σε μικρες/αποτομες δοσεις δουλευει πιο ψυχεδελικα-ανεβαστικα σε μεγαλες δοσεις πιο "χαλαρωτικα" Παιζει να φτασεις σε ενα σημειο που για καμμια 20+ ωρες θα εισαι μεταξυ υπνου-ξυπνιου. Αν εχεις κοπελα ειναι απο τα καλυτερα τεστ "μακροχρονιας συμβατοτητας". Εχεις φροντισει να μην εχεις υποχρεωσεις την επομενη μερα και να μην πρεπει να οδηγησεις. Για ωρα αναγκης εχεις τηλ ραδιοταξι ευκαιρο. Οχι για ιατρικους λογους, δεν παιζει τετοια περιπτωση (σε λογικα πλαισια), αν πχ σου καπνισει να πας χαραματα να φας βρωμικο. Ιδανικα η zero hour να ειναι Παρασκευη απογευμα Περιμενε απο 1+ εως 6-7 ωρες για τα πληρη αποτελεσματα. Αν θες κι αλλο, φαε δευτερο μετα απο 8 ωρες. Ο,τι φτιαξεις μαρκαρε το απο ολες τις πλευρες για να μην το φαει καποιος κατα λαθος. Εχε και κανονικο φαγητο σπιτι, ωστε να μην πει κανεις "πωω ρε πουστη πειναω, δε γαμιεται ασ' το φαω ολο, τι μπορει να παθω" ---- το νεο σκατολοιδι που εχω κολλησει παγωτοχωνακι (oldschool "ξυλινο", θυμιζει παγωτα απο πλανοδιους με καροτσακι). Μεσα πολυ σωστη πραλινα φουντουκιου και απο πανω φουντουκακι!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΘΗΝΑ, ΑΣ ΒΑΡΕΣΕΙ PM! 3
asxeto4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Θέλω να αγοράσω ένα θερμόμετρο για να δοκιμάζω το κρέας (και όχι μόνο). Έχετε κάποιο να μου προτείνεται;
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 η THC ειναι ουσια λιποφιλη και οινοπνευματοφιλη. Θελει προσοχη με την θερμοκρασια, ωστε να μην εξατμιστει. Αν δεν το εχεις ξανακανει, δοκιμασε το με ελαιολαδο σε καμμια σαλατα. Θελει καλη φουντα και σχετικα εντονες γευσεις για να ταιριαξει. ΠΡΟΣΟΧΗ, θα ειναι "ναρκωτικο" και οχι φαγητο. Καλυτερα ξεκινα με βουτυρο και κανα ευκολο γλυκακι-μπισκοτο. Ειναι πολυ ευκολο να χεστεις πανω σου, ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. η THC σε μικρες/αποτομες δοσεις δουλευει πιο ψυχεδελικα-ανεβαστικα σε μεγαλες δοσεις πιο "χαλαρωτικα" Παιζει να φτασεις σε ενα σημειο που για καμμια 20+ ωρες θα εισαι μεταξυ υπνου-ξυπνιου. Αν εχεις κοπελα ειναι απο τα καλυτερα τεστ "μακροχρονιας συμβατοτητας". Εχεις φροντισει να μην εχεις υποχρεωσεις την επομενη μερα και να μην πρεπει να οδηγησεις. Για ωρα αναγκης εχεις τηλ ραδιοταξι ευκαιρο. Οχι για ιατρικους λογους, δεν παιζει τετοια περιπτωση (σε λογικα πλαισια), αν πχ σου καπνισει να πας χαραματα να φας βρωμικο. Ιδανικα η zero hour να ειναι Παρασκευη απογευμα Περιμενε απο 1+ εως 6-7 ωρες για τα πληρη αποτελεσματα. Αν θες κι αλλο, φαε δευτερο μετα απο 8 ωρες. Ο,τι φτιαξεις μαρκαρε το απο ολες τις πλευρες για να μην το φαει καποιος κατα λαθος. Εχε και κανονικο φαγητο σπιτι, ωστε να μην πει κανεις "πωω ρε πουστη πειναω, δε γαμιεται ασ' το φαω ολο, τι μπορει να παθω" ---- το νεο σκατολοιδι που εχω κολλησει παγωτοχωνακι (oldschool "ξυλινο", θυμιζει παγωτα απο πλανοδιους με καροτσακι). Μεσα πολυ σωστη πραλινα φουντουκιου και απο πανω φουντουκακι!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΘΗΝΑ, ΑΣ ΒΑΡΕΣΕΙ PM! τι 20 ώρες ρε τύπε; σιγά μην βγάλω και ατζέντα για την επόμενη μέρα. ΛΟΛ
Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το ελιόλαδο μου δυστυχώς πλησιάζει τον πάτο και είναι σα βούρκος και πηχτό. Είναι ακόμα βρώσιμο;
mouxaxa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το ελιόλαδο μου δυστυχώς πλησιάζει τον πάτο και είναι σα βούρκος και πηχτό. Είναι ακόμα βρώσιμο; Αν σου είναι ανεκτή η γεύση του ωμό είναι καλό και βρώσιμο. Αν η "μούρκα" που έχει μείνει στον πάτο είχε πολύ υγρασία υπάρχει σοβαρή περίπτωση να έχει μουχλιάσει (ναι μουχλιάζει και το λάδι). Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να το φιλτράρεις και να το ξεχωρίσεις από τον βούρκο. Ένα φίλτρο γαλλικού καφέ είναι αρκετό. Θα έχεις βέβαια πολύ αργή ροή αλλά θα καθαρίσει. 1
MT60RS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 τι 20 ώρες ρε τύπε; σιγά μην βγάλω και ατζέντα για την επόμενη μέρα. ΛΟΛ Με τετοια πραγματα πας στο ΠΟΛΥ περιπου, κανεις δεν ξερει πως-ποσο θα τα σκασει, και παιζει αναλογα τη φουντα, την επιτυχια παρασκευης του φουντοβουτηρου και την τρεχουσα γαστρεντερολογικη του κατασταση Και στην τελικη, αμα γουσταρεις φαε τα κερατα σου να χαρεις με μεγαλη διαρκεια
agrio.imeros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το ελιόλαδο μου δυστυχώς πλησιάζει τον πάτο και είναι σα βούρκος και πηχτό. Είναι ακόμα βρώσιμο; Αν το λάδι είναι εμπορίου δώστο δρόμο . Αν το ελαιόλαδο σου όμως είναι παραγωγού κάνε ότι είπε πιο πάνω ο mouxaxa ... βρες ένα τρόπο να το φιλτράρεις και να απομακρύνεις τη μούργα . Εφόσον το είχες ανεχθεί μέχρι τώρα δε θα πάθεις τίποτα από δω και πέρα ... αν το καταναλώσεις γρήγορα ... 1
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Θυμήθηκα το κοτόπουλο λεμονάτο που μου έκανε η μάνα μου και είπα να το κάνω, η μητέρα μου το έκανε στην κατσαρόλα εγώ το έκανα στον φούρνο για πιο γρήγορα και έβαλα και μανιτάρια. Λοιπόν είναι εύκολο κάνετε τα εξής βαζετε σε ένα ταψάκι 4 σουβλάκια κοτόπουλο η 2 κοντοσούβλια, μισό κιλό πατάτες κυδωνάτες υπαρχουν και έτοιμες καταψυγμένες αν βαριέστε να καθαρίζεται, ένα κεσεδάκι μανιτάρια φρέσκα μεγάλα porto bello η ότι σας αρέσει εσας, λάδι ένα μικρό κράσο ποτιρο, ρίγανη, σκόρδο σε σκόνη μια κουταλια κοφτη της σούπας, 2 λεμονια μέτρια στημένα, αλάτι όχι πολύ , καρυ οσο θελετε αν θελετε και 2 κυβους κοτόπουλο. Βάζετε και 2 ποτήρια νερό και τα ανακατεύεται καλά, τα βαζετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς αέρα για 1 ώρα με 15 λεπτά η 1 ώρα και μιση ανάλογα τον φούρνο σας και ανακατεύεται κάθε 20 λεπτά. Και βουαλά!!! 2
MT60RS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 αμα γουσταρετε μουσταρδα, παρτε μουσταρδα σε σκονη, μπορεις να κανεις απειρα πραγματα το ιδιο και για τα αποξηραμενα μανιταρια Βάζετε και 2 ποτήρια νερό και τα ανακατεύεται καλά, τα βαζετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς αέρα για 1 ώρα με 15 λεπτά η 1 ώρα και μιση ανάλογα τον φούρνο σας και ανακατεύεται κάθε 20 λεπτά. το νερο που βαζεις μπορει να ειναι και χλιαρο-ζεστο (αναλογα την θερμοκρασια του κρεατος) και βολευει να ανακατευεις μαζι ολα τα μπαχαρικα αντι να ανακατευεις, μπορεις να πειραματιστεις με τις εστιες πανω-κατω ή και τον αερα
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 αμα γουσταρετε μουσταρδα, παρτε μουσταρδα σε σκονη, μπορεις να κανεις απειρα πραγματα το ιδιο και για τα αποξηραμενα μανιταρια το νερο που βαζεις μπορει να ειναι και χλιαρο-ζεστο (αναλογα την θερμοκρασια του κρεατος) και βολευει να ανακατευεις μαζι ολα τα μπαχαρικα αντι να ανακατευεις, μπορεις να πειραματιστεις με τις εστιες πανω-κατω ή και τον αερα και να μην ανακατεψεις δεν κολλαει το φαγητο απλα το κανω για να ειμαι σιγουρος οτι θα παει παντου η γευση.
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πηρα να κανω φαβα ενεκα μεγαλης εβδομαδας, δεν εγω μπλεντερ ομως αν την βρασω πολυ ωρα θα λιωσει η μπα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα