γροσερισοπ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πηρα να κανω φαβα ενεκα μεγαλης εβδομαδας, δεν εγω μπλεντερ ομως αν την βρασω πολυ ωρα θα λιωσει η μπα ? στουμπα τη με κανα πάτο ποτήριου. κανα κουτάλι. οτι βρεις να ζουμπάει αν και λογικα θα χειλώσει από μονη της αρκετά άρα θα είναι θέμα υφής και όχι γεύσης η διαδικασία να τη κανεις "πουρέ" 1
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 στουμπα τη με κανα πάτο ποτήριου. κανα κουτάλι. οτι βρεις να ζουμπάει αν και λογικα θα χειλώσει από μονη της αρκετά άρα θα είναι θέμα υφής και όχι γεύσης η διαδικασία να τη κανεις "πουρέ" Εγω μιξερ φραπε επαγγελματικο λες να την βαλω εκει ? Παντως πλακα πλακα παλιοτερα με το μιξερ φραπε ειχαν κανει ενα γαματο αυγολεμονο. Και το συρμα θα κανει λογικα δουλεια ε ?
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εγω μιξερ φραπε επαγγελματικο λες να την βαλω εκει ? Παντως πλακα πλακα παλιοτερα με το μιξερ φραπε ειχαν κανει ενα γαματο αυγολεμονο. Και το συρμα θα κανει λογικα δουλεια ε ? ναι ρε πειραματήσου και ότι βγει στη τελική. όπως ειπα η γευση δεν θα αλλαξει παρα μόνο η υφή. 1
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ναι ρε πειραματήσου και ότι βγει στη τελική. όπως ειπα η γευση δεν θα αλλαξει παρα μόνο η υφή. ok , ενταξει απο γευση θα σκιζουν. Πηγα να παρω και κανα τουρσι στο σουπερ αλλα δεν βρηκα τιποτα καλο, βασικα εψαχνα για πιπεριες φλωρινης.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πηρα να κανω φαβα ενεκα μεγαλης εβδομαδας, δεν εγω μπλεντερ ομως αν την βρασω πολυ ωρα θα λιωσει η μπα ? Η original φάβα γίνεται πουρές από μόνη της και δεν χρειάζεται μπλέντερ. Οι περισσότερες "φάβες" όμως είναι συνήθως ...φακές αλεσμένες ή άλλα όσπρια τουρλού και γι'αυτό δεν γίνονται πουρές και θέλουν άλεσμα. Γι'αυτό και η διαφορά τιμής της original φάβας που κάνει 6-7 ευρώ το σακούλι με την "φάβα" που κάνει 2ευρώ. 1
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Η original φάβα γίνεται πουρές από μόνη της και δεν χρειάζεται μπλέντερ. Οι περισσότερες "φάβες" όμως είναι συνήθως ...φακές αλεσμένες ή άλλα όσπρια τουρλού και γι'αυτό δεν γίνονται πουρές και θέλουν άλεσμα. Γι'αυτό και η διαφορά τιμής της original φάβας που κάνει 6-7 ευρώ το σακούλι με την "φάβα" που κάνει 2ευρώ. Το εχω ακουσει αυτο δυστηχως φαβα σαντορινης δεν μπορω να βρω, πηρα αυτη νομιζω ηταν η καλυτερη που βρηκα στο σουπερ τι λες ?
Linus_Lost Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τα έφτιαξα πριν 5 μέρες... Ήταν το καλύτερο μπεργκερ που έχω φάει,!!! Με κιμά αναμοικτο με κρέας αγριογούρουνου!!! [ATTACH]938436[/ATTACH] 5
gatokoritso Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τα έφτιαξα πριν 5 μέρες... Ήταν το καλύτερο μπεργκερ που έχω φάει,!!! Με κιμά αναμοικτο με κρέας αγριογούρουνου!!! 2
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τα έφτιαξα πριν 5 μέρες... Ήταν το καλύτερο μπεργκερ που έχω φάει,!!! Με κιμά αναμοικτο με κρέας αγριογούρουνου!!! : [ATTACH]938436[/ATTACH] Νηστευουμαι ρε μην μας προκαλεις χαχαχα, εφαγα την παρασκευη απο τα simply ενα τετοιο τουμπανο. Σημερα φαβα η οποια βγηκε τουμπανο !!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το εχω ακουσει αυτο δυστηχως φαβα σαντορινης δεν μπορω να βρω, πηρα αυτη νομιζω ηταν η καλυτερη που βρηκα στο σουπερ τι λες ? Δεν την έχω δοκιμάσει αυτή. Την original πάντως όταν τη βρίσκω, με τη σωστή ποσότητα νερού κατά το βράσιμο, καταλλήγει στο τέλος μια ωραιότατη σφιχτή κρέμα (σαν ταραμοσαλάτα). Απλώνεις απο πάνω και ελαιόλαδο και κρεμμυδάκια (αν τα καραμαλώσεις κιόλας απογειώνεται) και είσαι άρχοντας! Αλλά προφανώς μπορείς να την κάνεις και εντελώς σούπα για πιο κυρίως πιάτο.
Deus ex machina Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Παιδιά, ψάχνω ιδέες για κολάτσιό στη δουλειά, για εμάς που δε βγαίνουμε να στηρίξουμε την τοπική οικονομία των everest και λοιπών τυροπιτάδικων και έχουμε βαρεθεί τα τόστ γαλοπούλα-τυρί .
fylatos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Βαζακια από ΙΚΕΑ σετ πιρούνι κουτάλι και φαγητό ότι έχει σπίτι. Ψυγείο δεν έχετε; Όχι φουλ ποσότητα μισή μερίδα να μη φουσκωνεις 3
we_will_rise Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ήταν τόσο λαχταριστά όσο φαίνονται τα μπιφτέκια αλλά ήταν πρακτικά αδύνατο να φαγωθεί το burger. Αφαίρεσα το ένα μπιφτέκι και ήταν περίφημο! 1
MT60RS Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 απειρες επιλογες, με λιγο φαντασια, σε τοστ-σαντουιτς χθεσινο φαγητο, σαλατες (το dressing την ωρα που ειναι να φαγωθουν) με παξιμαδακια (απειρες επιλογες) κριτσινια, κρακερακια καλυτερα οχι λιπαρο φαγητο, που τρωγεται πιο ευχαριστα κρυο να προτιμας γυαλινα ταπερ και να τα αποθηκευεις ανοιχτα και μικρες μεριδες, κολατσιο ειναι οχι πασχαλινο γλεντι και κανα φρουτο ή/και σοκολατιτσα 3
zio10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ήταν τόσο λαχταριστά όσο φαίνονται τα μπιφτέκια αλλά ήταν πρακτικά αδύνατο να φαγωθεί το burger. Αφαίρεσα το ένα μπιφτέκι και ήταν περίφημο! Πολύ στεγνό δεν είναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα