gavros10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Οχι δεν υπαρχει στανταρ συνταγη. Ολα τα παγωτα του εμποριου εχουν ποσα χημικα μεσα που εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε. Με "σπιτικα" υλικα προσπαθεις να βγαλεις το καλυτερο αποτελεσμα. Την παραπανω συνταγη θελω να την φτιαξω μιας και οποιο σπιτικο παγωτο εχω φαει ηταν απαραδεκτο
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πωπω είναι τόσο random οι συνταγές για παγωτό. Προς το παρών έχω βάλει 5 κρόκους με 150 ζάχαρη σε μπεν μαρι, χτύπημα με κρέμα και τώρα είναι μέσα στη μηχανή. Δηλαδή μέρα με τη νύχτα με αυτό που εβαλες. Να φανταστώ δεν υπάρχει στάνταρ συνταγή. Ένα αόριστο γαλακτοκομικά με λιπος και ζάχαρη. παιρνεις οσες μπανανες θες τις κοβεις σε φετες και τις βαζεις σε σακουλα φαγητου. Τις βαζεις καταψυξη και οταν παγωσουν της βαζεις σε μιξερ και το βαζεις σε λειτουργια μεχρι να παρουν κρεμωδη υφη. Ειτε τρως απευθειας ή το βαζεις καταψυξη για μετα 1
παπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Πωπω μπόμπα αυτό που εφτιαξα. Τώρα θα δοκιμασω με κρέμα και γάλα και μια μπανάνα για την πουτανια
_hopelesscase_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Πωπω είναι τόσο random οι συνταγές για παγωτό. Προς το παρών έχω βάλει 5 κρόκους με 150 ζάχαρη σε μπεν μαρι, χτύπημα με κρέμα και τώρα είναι μέσα στη μηχανή. Τώρα θα δοκιμασω με κρέμα και γάλα και μια μπανάνα για την πουτανια
παπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Με κρέμα και γάλα δεν είναι ωραίο. Έχει "παγάκια". Με τους κρόκους και τη κρέμα βγαίνει υπερβολικά ωραίο. Αλλά από ποσότητα είναι απογοήτευση. Θα δω από δεύτερα να βάλω κρόκους κρέμα για γεύση και γάλα για όγκο.
Getta Robo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ειχα ενα συροπι σφενδαμου εδω και καιρο στο ντουλαπι, Κυριακη σημερα, λεω δεν φτιαχνω πανκεηκς; Βασιστηκα σε αυτη τη συνταγη με καποιες μικρες αλλαγες. Επειδη αντι για αλευρι απο σταρι εβαλα απο δικκοκο, προσθεσα μια κουταλια γκουαρ και ενα παραπανω αυγο και ενα φλυτζανι παραπανω γαλα. Και επειδη ο χυλος μυριζε εντονα αυγο και γαλα, προσθεσα και ενα φλυτζανι περιπου τριμενη καρυδα μαζι με λιγο εκχυλισμα απο βανιλια. Το αποτελεσμα απλα εκπληκτικο!
παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Rib eye μοσχαριού. Σπάνε πιπερια με το μαχερι διότι έτσι. Πασπαλιζουμε το πανέμορφο κομμάτι κρέας και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δολαρίου. Το βάζουμε στο grill που έχει τερματίσει σε θερμοκρασία. Το βάζουμε για κάνα λεπτό ( να φτάσει 65° το εσωτερικό), και το βγάζουμε στη επιφάνεια κοπής. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για να μαγειρευτεί στο ζουμί της. Για κάνα 5 λεπτό. Κόβουμε σε λουρίδες. Και αλατιζουμε. Σερβίρουμε όπως είναι πάνω στην επιφάνεια κοπής. Το τρώμε σκέτο. Είναι σα να κανειςμσεξ. 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 god damn it...
tony81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό με το αλουμινοχαρτο δεν το έχω δοκιμάσει και πρέπει να λεει απ οτι φαινεται δεν στεγνώνει
παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, κρατάει τα ζουμια της μέσα. Αν δεις πριν την κόψω, το ξύλο είναι τέλειος στεγνό. Btw έκανα λάθος στην θερμοκρασία, πρέπει να είναι κάπου στα 50 .
nickmanak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ωμοφαγια το κοβω το ματι. Κανα μυστικο για ψησιμο ψαριου σε σχαρα ηλεκτρικου γκριλ; Ολο μου κολλαει το δερμα του ψαριου στη σχαρα και οταν παω να τα βγαλω, χαλανε.
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Rib eye μοσχαριού. Σπάνε πιπερια με το μαχερι διότι έτσι. 2015-09-18 11.26.08.jpg Πασπαλιζουμε το πανέμορφο κομμάτι κρέας και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δολαρίου. 2015-09-18 11.28.24.jpg Το βάζουμε στο grill που έχει τερματίσει σε θερμοκρασία. Το βάζουμε για κάνα λεπτό ( να φτάσει 65° το εσωτερικό), και το βγάζουμε στη επιφάνεια κοπής. 2015-09-18 14.03.33.jpg Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για να μαγειρευτεί στο ζουμί της. Για κάνα 5 λεπτό. 2015-09-18 13.53.06.jpg Κόβουμε σε λουρίδες. Και αλατιζουμε. 2015-09-18 14.06.06.jpg Σερβίρουμε όπως είναι πάνω στην επιφάνεια κοπής. Το τρώμε σκέτο. Είναι σα να κανειςμσεξ.
παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ωμοφαγια το κοβω το ματι. Κανα μυστικο για ψησιμο ψαριου σε σχαρα ηλεκτρικου γκριλ; Ολο μου κολλαει το δερμα του ψαριου στη σχαρα και οταν παω να τα βγαλω, χαλανε. Αστο περισσότερο χρόνο. Όσο για την ωμοφαγια.... Το μοσχάρι είναι ιδιαίτερο κρέας.
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ωμοφαγια το κοβω το ματι. Κανα μυστικο για ψησιμο ψαριου σε σχαρα ηλεκτρικου γκριλ; Ολο μου κολλαει το δερμα του ψαριου στη σχαρα και οταν παω να τα βγαλω, χαλανε. Ο Λαζάρου λέει πως αν εχει γίνει θα ξεκολλήσει μονο του. 1
nickmanak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ξαναψησα σημερα και αυτη τη φορα αλειφα τα ψαρια με πινελο και ελαιολαδο. Καλυτερο το αποτελεσμα απο το προηγουμενο σαββατο. Κολλησαν καποια λιγα σημεια αλλα δεν διαλυθηκε το ψαρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα