Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει στανταρ συνταγη. Ολα τα παγωτα του εμποριου εχουν ποσα χημικα μεσα που εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε. Με "σπιτικα" υλικα προσπαθεις να βγαλεις το καλυτερο αποτελεσμα. 

 

Την παραπανω συνταγη θελω να την φτιαξω μιας και οποιο σπιτικο παγωτο εχω φαει ηταν απαραδεκτο

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Moderators
Δημοσ.

Πωπω είναι τόσο random οι συνταγές για παγωτό. Προς το παρών έχω βάλει 5 κρόκους με 150 ζάχαρη σε μπεν μαρι, χτύπημα με κρέμα και τώρα είναι μέσα στη μηχανή. Δηλαδή μέρα με τη νύχτα με αυτό που εβαλες.

 

Να φανταστώ δεν υπάρχει στάνταρ συνταγή. Ένα αόριστο γαλακτοκομικά με λιπος και ζάχαρη.

παιρνεις οσες μπανανες θες τις κοβεις σε φετες και τις βαζεις σε σακουλα φαγητου. Τις βαζεις καταψυξη και οταν παγωσουν της βαζεις σε μιξερ και το βαζεις σε λειτουργια μεχρι να παρουν κρεμωδη υφη. Ειτε τρως απευθειας ή το βαζεις καταψυξη για μετα

  • Like 1
Δημοσ.

Πωπω μπόμπα αυτό που εφτιαξα.

 

Τώρα θα δοκιμασω με κρέμα και γάλα και μια μπανάνα για την πουτανια

Δημοσ.

Πωπω είναι τόσο random οι συνταγές για παγωτό. Προς το παρών έχω βάλει 5 κρόκους με 150 ζάχαρη σε μπεν μαρι, χτύπημα με κρέμα και τώρα είναι μέσα στη μηχανή. 

 

 

 

Τώρα θα δοκιμασω με κρέμα και γάλα και μια μπανάνα για την πουτανια

 

 

 

wInh6fZ.gif

 

 

Δημοσ.

Με κρέμα και γάλα δεν είναι ωραίο. Έχει "παγάκια".

 

Με τους κρόκους και τη κρέμα βγαίνει υπερβολικά ωραίο. Αλλά από ποσότητα είναι απογοήτευση.

 

Θα δω από δεύτερα να βάλω κρόκους κρέμα για γεύση και γάλα για όγκο.

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα ενα συροπι σφενδαμου εδω και καιρο στο ντουλαπι, Κυριακη σημερα, λεω δεν φτιαχνω πανκεηκς;

IMG 20150802 122030

Βασιστηκα σε αυτη τη συνταγη

με καποιες μικρες αλλαγες. Επειδη αντι για αλευρι απο σταρι εβαλα απο δικκοκο, προσθεσα μια κουταλια γκουαρ και ενα παραπανω αυγο και ενα φλυτζανι παραπανω γαλα. Και επειδη ο χυλος μυριζε εντονα αυγο και γαλα, προσθεσα και ενα φλυτζανι περιπου τριμενη καρυδα μαζι με λιγο εκχυλισμα απο βανιλια. Το αποτελεσμα απλα εκπληκτικο!
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Rib eye μοσχαριού.

 

Σπάνε πιπερια με το μαχερι διότι έτσι.

post-216584-0-13009800-1442610081_thumb.jpg

 

Πασπαλιζουμε το πανέμορφο κομμάτι κρέας και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δολαρίου.

post-216584-0-75576800-1442610107_thumb.jpg

 

Το βάζουμε στο grill που έχει τερματίσει σε θερμοκρασία. Το βάζουμε για κάνα λεπτό ( να φτάσει 65° το εσωτερικό), και το βγάζουμε στη επιφάνεια κοπής.

post-216584-0-29042000-1442610150_thumb.jpg

 

Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για να μαγειρευτεί στο ζουμί της. Για κάνα 5 λεπτό.

post-216584-0-87052400-1442610190_thumb.jpg

 

 

Κόβουμε σε λουρίδες. Και αλατιζουμε.

post-216584-0-47104300-1442610220_thumb.jpg

 

Σερβίρουμε όπως είναι πάνω στην επιφάνεια κοπής.

 

Το τρώμε σκέτο. Είναι σα να κανειςμσεξ.

  • Like 7
Δημοσ.

Αυτό με το αλουμινοχαρτο δεν το έχω δοκιμάσει και πρέπει να λεει απ οτι φαινεται δεν στεγνώνει 

Δημοσ.

Ναι, κρατάει τα ζουμια της μέσα. Αν δεις πριν την κόψω, το ξύλο είναι τέλειος στεγνό.

 

Btw έκανα λάθος στην θερμοκρασία, πρέπει να είναι κάπου στα 50 .

Δημοσ.

Ωμοφαγια το κοβω το ματι.

 

Κανα μυστικο για ψησιμο ψαριου σε σχαρα ηλεκτρικου γκριλ;

Ολο μου κολλαει το δερμα του ψαριου στη σχαρα και οταν παω να τα βγαλω, χαλανε.

Δημοσ.

Rib eye μοσχαριού.

 

Σπάνε πιπερια με το μαχερι διότι έτσι.

attachicon.gif2015-09-18 11.26.08.jpg

 

Πασπαλιζουμε το πανέμορφο κομμάτι κρέας και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δολαρίου.

attachicon.gif2015-09-18 11.28.24.jpg

 

Το βάζουμε στο grill που έχει τερματίσει σε θερμοκρασία. Το βάζουμε για κάνα λεπτό ( να φτάσει 65° το εσωτερικό), και το βγάζουμε στη επιφάνεια κοπής.

attachicon.gif2015-09-18 14.03.33.jpg

 

Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για να μαγειρευτεί στο ζουμί της. Για κάνα 5 λεπτό.

attachicon.gif2015-09-18 13.53.06.jpg

 

 

Κόβουμε σε λουρίδες. Και αλατιζουμε.

attachicon.gif2015-09-18 14.06.06.jpg

 

Σερβίρουμε όπως είναι πάνω στην επιφάνεια κοπής.

 

Το τρώμε σκέτο. Είναι σα να κανειςμσεξ.

hungry-cat-700x393.jpg

Δημοσ.

Ωμοφαγια το κοβω το ματι.

Κανα μυστικο για ψησιμο ψαριου σε σχαρα ηλεκτρικου γκριλ;

Ολο μου κολλαει το δερμα του ψαριου στη σχαρα και οταν παω να τα βγαλω, χαλανε.

 

Αστο περισσότερο χρόνο.

 

Όσο για την ωμοφαγια.... Το μοσχάρι είναι ιδιαίτερο κρέας.

Δημοσ.

Ωμοφαγια το κοβω το ματι.

Κανα μυστικο για ψησιμο ψαριου σε σχαρα ηλεκτρικου γκριλ;

Ολο μου κολλαει το δερμα του ψαριου στη σχαρα και οταν παω να τα βγαλω, χαλανε.

Ο Λαζάρου λέει πως αν εχει γίνει θα ξεκολλήσει μονο του.
  • Like 1
Δημοσ.

Ξαναψησα σημερα και αυτη τη φορα αλειφα τα ψαρια με πινελο και ελαιολαδο. Καλυτερο το αποτελεσμα απο το προηγουμενο σαββατο. Κολλησαν καποια λιγα σημεια αλλα δεν διαλυθηκε το ψαρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...