cococrops Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 θα το προτιμουσα μαγειρευτο!!παραπαει το τηγανητο
παπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ψάχνω μια συνταγή, ρωσική πρέπει να είναι. Με αυτή μαγειρευεις ψάρι του γλυκού νερού μέσα στο ψυγείο. Αρκετά νόστιμο, το οποίο θέλω να παντρεψω με σούσι. Σίγουρα έχει ξύδι και κρεμμύδι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ψάχνω μια συνταγή, ρωσική πρέπει να είναι. Με αυτή μαγειρευεις ψάρι του γλυκού νερού μέσα στο ψυγείο. Αρκετά νόστιμο, το οποίο θέλω να παντρεψω με σούσι. Σίγουρα έχει ξύδι και κρεμμύδι. Οτιδήποτε ψαρικο φιλεταρισμένο σε λεπτές φέτες μαριναρεις για λίγες ώρες μέσα σε λεμόνι και αλάτι, θα "ψηθεί" από μόνο του και θα είναι έτοιμο για sushi.
V for Vagelis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τηγανητο κοτοπουλο με καρυ, μαγειρεψε κανεις; Εννοω να τριψουμε τα φιλετα με αλατι και καρυ και να τηγανιστουν στο τηγανι με λαδι. Τπτ αλλο. Το επιχειρησα κανα 2 φορες, αλλα οταν τελειωνει το τηγανισμα το καρυ σχεδον εξαφανιζεται απο τη γευση του κοτοπουλου παρολο που μενει η κιτρινιλα του μπαχαρικου. Υποψιαζομαι οτι η θερμοκρασια του τηγανιου καιει και καταστρεφει το μπαχαρικο μετα απο τοση ωρα. Δεν βρηκα πουθενα συνταγη τηγανισματος με καρυ, οποτε μαλλον ηταν λαθος η προσεγγιση μου. Το θεμα ειναι να βρω τροπο να τηγανιζω κρεας και να εχει γευση καρυ, χωρις βρασιματα ή σως. Ισως να παίζει ρόλο το πόσην ώρα το αφήνεις μέσα στη μαρινάδα του πριν το μαγείρεμα. Ισως από την άλλη και να το τηγανίζεις σε υπερβολικό βαθμό. Ετυχε σήμερα να δω το παρακάτω βίντεο: http://akispetretzikis.com/el/categories/kotopoylo-galopoyla/kotopoylo-me-kary 1
Anorymous Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια χθες και ενώ το 90% τους κρέατος ήταν οκ ένα δύο κομμάτια ήταν πολύ σκληρά, γιατί ?
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παίζει να ήταν απο άλλο κομμάτι του ζώου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μαριναρεις; Να κολυμπάει ή όχι; Όχι και να κολυμπάει, οι φέτες του ψαριού πρέπει να είναι σχετικά λεπτές οπότε ας πούμε να έχουν απλά ένα στρώμα από το μέιγμα πάνω τους και μετά κάλυψε το σκεύος με μεμβράνη και βάλτο στο ψυγείο.
Anorymous Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παίζει να ήταν απο άλλο κομμάτι του ζώου. λες να μου εκαναν τετοια μπινια ? δεκα ευρω εδωσα για να να παρω ελια ελληνικη
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. 1
Anorymous Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. διαβασα καπου οτι η ελια προς τον λαιμο ειναι πιο σκληρη και κανει για κιμα ενω προς το κοκαλο πιο μαλακη, οπως και να εχει ξενερωσα λιγο εδωσα τοσα λεφτα για να γουσταρω και αυτη η μικρη λεπτομερια μαμησε ολο το πιατο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. Σίτεμα στο κρέας που το θες για κοκκινιστό? Αμαρτία!
Chrisxxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Σίτεμα στο κρέας που το θες για κοκκινιστό? Αμαρτία! Οπως και να εχει το μοασχάρι θελει σίτεμα http://caruso.gr/kreas-kokkinisto/
V for Vagelis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ο παρακάτω έχει ωραίο κανάλι για γρήγορο φαϊ. Τα σπασε το μπουρίτο.
Papakitou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 καλημερα Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν; Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους.. Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα