Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια συνταγή, ρωσική πρέπει να είναι. Με αυτή μαγειρευεις ψάρι του γλυκού νερού μέσα στο ψυγείο.

 

Αρκετά νόστιμο, το οποίο θέλω να παντρεψω με σούσι.

 

Σίγουρα έχει ξύδι και κρεμμύδι.

  • Super Moderators
Δημοσ.

Ψάχνω μια συνταγή, ρωσική πρέπει να είναι. Με αυτή μαγειρευεις ψάρι του γλυκού νερού μέσα στο ψυγείο.

Αρκετά νόστιμο, το οποίο θέλω να παντρεψω με σούσι.

Σίγουρα έχει ξύδι και κρεμμύδι.

Οτιδήποτε ψαρικο φιλεταρισμένο σε λεπτές φέτες μαριναρεις για λίγες ώρες μέσα σε λεμόνι και αλάτι, θα "ψηθεί" από μόνο του και θα είναι έτοιμο για sushi. :)

Δημοσ.

Τηγανητο κοτοπουλο με καρυ, μαγειρεψε κανεις;

Εννοω να τριψουμε τα φιλετα με αλατι και καρυ και να τηγανιστουν στο τηγανι με λαδι. Τπτ αλλο.

Το επιχειρησα κανα 2 φορες, αλλα οταν τελειωνει το τηγανισμα το καρυ σχεδον εξαφανιζεται απο τη γευση του κοτοπουλου παρολο που μενει η κιτρινιλα του μπαχαρικου. Υποψιαζομαι οτι η θερμοκρασια του τηγανιου καιει και καταστρεφει το μπαχαρικο μετα απο τοση ωρα.

Δεν βρηκα πουθενα συνταγη τηγανισματος με καρυ, οποτε μαλλον ηταν λαθος η προσεγγιση μου.

Το θεμα ειναι να βρω τροπο να τηγανιζω κρεας και να εχει γευση καρυ, χωρις βρασιματα ή σως.

 

Ισως να παίζει ρόλο το πόσην ώρα το αφήνεις μέσα στη μαρινάδα του πριν το μαγείρεμα. Ισως από την άλλη και να το τηγανίζεις σε υπερβολικό βαθμό.

Ετυχε σήμερα να δω το παρακάτω βίντεο:

 

http://akispetretzikis.com/el/categories/kotopoylo-galopoyla/kotopoylo-me-kary

  • Like 1
Δημοσ.

Έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια χθες και ενώ το 90% τους κρέατος ήταν οκ ένα δύο κομμάτια ήταν πολύ σκληρά, γιατί ?

  • Super Moderators
Δημοσ.

Μαριναρεις; Να κολυμπάει ή όχι;

 

Όχι και να κολυμπάει, οι φέτες του ψαριού πρέπει να είναι σχετικά λεπτές οπότε ας πούμε να έχουν απλά ένα στρώμα από το μέιγμα πάνω τους και μετά κάλυψε το σκεύος με μεμβράνη και βάλτο στο ψυγείο. :)

Δημοσ.

Παίζει να ήταν απο άλλο κομμάτι του ζώου.

 

λες να μου εκαναν τετοια μπινια ? δεκα ευρω εδωσα για να να παρω ελια ελληνικη 

Δημοσ.

Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. 

  • Like 1
Δημοσ.

Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. 

 

διαβασα καπου οτι η ελια προς τον λαιμο ειναι πιο σκληρη και κανει για κιμα ενω προς το κοκαλο πιο μαλακη, οπως και να εχει ξενερωσα λιγο εδωσα τοσα λεφτα για να γουσταρω και αυτη η μικρη λεπτομερια μαμησε ολο το πιατο.

  • Super Moderators
Δημοσ.

Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. 

 

Σίτεμα στο κρέας που το θες για κοκκινιστό? Αμαρτία! :P

Δημοσ.

καλημερα 

Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν;

Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους..

Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...