Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνταξει τουφ θα παμε και θα τους το πουμε οτι η δικη τους συνταγη δεν ειναι καλη , εμεις το κανουμε καλυτερα..

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω ότι σε μαγαζιά με βιολογικά παίζει να βρείς κανονική βανίλια, επίσης για τη βανίλια σε υγρή μορφή τη έχεις να πεις ?

ναι θα βρεις, αλλα θα ειναι πανακριβη.

 

Eνταξει τουφ θα παμε και θα τους το πουμε οτι η δικη τους συνταγη δεν ειναι καλη , εμεις το κανουμε καλυτερα..

Ε ναι, θα πει η αμερικανα πως να κανω fish and chips. Εχεις δικιο, παω να το πω σε οσα μαγαζια εχω δουλεψει και σε οτι chippie εχω φαει να τους πω οτι το κανουν λαθος, μιας και η saya που διαβασε ΜΙΑ συνταγη, ξερει καλυτερα απο το να πει: "για πες πως θα ηταν πιο σωστα?"

 

Τις προάλλες είχα λειώσει σοκολάτα σε bain marie, και πήγα να βάλω μέσα λικέρ. Ε, με το που έβαλα μία κουταλιά της σούπας το μείγμα άρχισε να στερεοποιήται πάρα πολύ γρήγορα και σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μορφοποιήσω τα σοκολατάκια και βγήκαν τελειώς κατσαρά.

 

Γιατί έγινε αυτό, και κυρίως πως το παρακάμπτουμε;

Sorry για την αργη απαντηση: αυτο εγινε επειδη εβαλες λιγο νερο στην σοκολατα. Η σοκολατα δεν θελει το λιγο νερο (αλλα με το πολυ δεν εχει προβλημα, βλεπε εδω). Επειδη ειπες οτι θες να κανεις σοκολατακια, βαλε λιγη απο την λιωμενη σοκολατα σε ενα αλλο μπολ, βαλε ζεστη κρεμα γαλακτος που εχεις ανακατεψει μαζι με το αλκοολ, και μετα βαλε αυτο το μιγμα (ganache) στην σοκολατα σου.

  • Like 1
Δημοσ.

Kοιτα για την Αμερικανα που εβαλε την συνταγη ξερω οτι η συνταγη της εχει καλη βθμολογια απο πολυ κοσμο . Εσυ βαλε μια συνταγη δικη σου σε ενα τετοιο σαιτ φτασε την μιση βαθμολογια κι μετα θα σε εμπιστευτω..ειμαι απιστος Θωμας. Σορρυ . Προτιμω την Αμερικανα..

 

και δεν καταλαβα , επειδη ειναι αμερικανα δεν ξερει να μαγειρευει;

Δημοσ.

Ε ναι, περιμενω την αμερικανικη συνταγη για το πιο καλο κοκορετσι, και την ελληνικη για το πιο καλο hamburger.

 

To γιατι η συνταγη ειναι λαθος στο ειπα ηδη. Εσυ κοιτας ratings, φαε ratings. Δεν εχεις μαγειρεψει ουτε μιση φορα αυτο το φαγητο, και εχεις και αποψη.

Δημοσ.

Mα αφου εισαι τοσο εξαιρετικος μαγειρας βρε και ξερεις τα παντα θα ανεβασεις πολλες δικες σου συνταγες και θα παρεις καλυτερη βαθμολογια απο αυτην . Αλλιως θα σε θεωρησουμε ακομη ενα ψωνιο που ξερει μονο να παινευεται . Αλλα δεν σε φοβαμαι , ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις..

Δημοσ.

Δεν θα επρεπε να ειχες δικο σου λογαριασμο και να ειχες ανεβασει ηδη δικες σου συνταγες την στιγμη που εισαι τοσο καλος και τα ξερεις εσυ ολα;Δλδ οι αλλοι που καθονται και ανεβαζουν και περιμενουν κριτικη τι ειναι μλκες;; τεσπα.. εσυ τα ξερεις ολα , συγνωμη τουφα που αμφισβητησα το ταλεντο σου , βαζοντας συνταγη που δεν εγκρινεις..

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=Zr3Rrzrv8vU

 

Απλα και νοικοκυρεμενα.

Οταν λεει κατι ο Heston, καθομαστε και ακουμε.

Δεν ξερω βεβαια αν εχει ανεβασει καμια συνταγη στο συγκεκριμενο site, και τι βαθμολογιες εχει. :P

Νομιζω ομως οτι ο λογος του εχει περισσοτερη βαρυτητα.

  • Like 1
Δημοσ.

Ωραια ποσο θα μας κοστισει να τον φερουμε στο σαιτ να μας συμβουλευει;Αυτος φαινεται καλος..τουφα , τριζει η θεση σου

Δημοσ.

Θα ήθελα μια συνταγή για πουρέ για να συνοδέψω το γεμιστό ρολό χοιρινό που φτιάχνω. Κάτι παραπάνω από τον απλό πουρέ-στόκο όμως.

Δημοσ.

Εγω παντως θα προτιμουσα να λεγαμε ολοι την αποψη μας και να μην ρωτουσατε ολοι συνταγες απο τον τουφα εδω..δεν θεωρω οτι ξερει καλυτερα απο τους υοπολοιπους και τον κανετε και ψωνιζεται.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...