saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Eνταξει τουφ θα παμε και θα τους το πουμε οτι η δικη τους συνταγη δεν ειναι καλη , εμεις το κανουμε καλυτερα..
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω ότι σε μαγαζιά με βιολογικά παίζει να βρείς κανονική βανίλια, επίσης για τη βανίλια σε υγρή μορφή τη έχεις να πεις ? ναι θα βρεις, αλλα θα ειναι πανακριβη. Eνταξει τουφ θα παμε και θα τους το πουμε οτι η δικη τους συνταγη δεν ειναι καλη , εμεις το κανουμε καλυτερα.. Ε ναι, θα πει η αμερικανα πως να κανω fish and chips. Εχεις δικιο, παω να το πω σε οσα μαγαζια εχω δουλεψει και σε οτι chippie εχω φαει να τους πω οτι το κανουν λαθος, μιας και η saya που διαβασε ΜΙΑ συνταγη, ξερει καλυτερα απο το να πει: "για πες πως θα ηταν πιο σωστα?" Τις προάλλες είχα λειώσει σοκολάτα σε bain marie, και πήγα να βάλω μέσα λικέρ. Ε, με το που έβαλα μία κουταλιά της σούπας το μείγμα άρχισε να στερεοποιήται πάρα πολύ γρήγορα και σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μορφοποιήσω τα σοκολατάκια και βγήκαν τελειώς κατσαρά. Γιατί έγινε αυτό, και κυρίως πως το παρακάμπτουμε; Sorry για την αργη απαντηση: αυτο εγινε επειδη εβαλες λιγο νερο στην σοκολατα. Η σοκολατα δεν θελει το λιγο νερο (αλλα με το πολυ δεν εχει προβλημα, βλεπε εδω). Επειδη ειπες οτι θες να κανεις σοκολατακια, βαλε λιγη απο την λιωμενη σοκολατα σε ενα αλλο μπολ, βαλε ζεστη κρεμα γαλακτος που εχεις ανακατεψει μαζι με το αλκοολ, και μετα βαλε αυτο το μιγμα (ganache) στην σοκολατα σου. 1
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Kοιτα για την Αμερικανα που εβαλε την συνταγη ξερω οτι η συνταγη της εχει καλη βθμολογια απο πολυ κοσμο . Εσυ βαλε μια συνταγη δικη σου σε ενα τετοιο σαιτ φτασε την μιση βαθμολογια κι μετα θα σε εμπιστευτω..ειμαι απιστος Θωμας. Σορρυ . Προτιμω την Αμερικανα.. και δεν καταλαβα , επειδη ειναι αμερικανα δεν ξερει να μαγειρευει;
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ε ναι, περιμενω την αμερικανικη συνταγη για το πιο καλο κοκορετσι, και την ελληνικη για το πιο καλο hamburger. To γιατι η συνταγη ειναι λαθος στο ειπα ηδη. Εσυ κοιτας ratings, φαε ratings. Δεν εχεις μαγειρεψει ουτε μιση φορα αυτο το φαγητο, και εχεις και αποψη.
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Mα αφου εισαι τοσο εξαιρετικος μαγειρας βρε και ξερεις τα παντα θα ανεβασεις πολλες δικες σου συνταγες και θα παρεις καλυτερη βαθμολογια απο αυτην . Αλλιως θα σε θεωρησουμε ακομη ενα ψωνιο που ξερει μονο να παινευεται . Αλλα δεν σε φοβαμαι , ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις..
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δεν θα επρεπε να ειχες δικο σου λογαριασμο και να ειχες ανεβασει ηδη δικες σου συνταγες την στιγμη που εισαι τοσο καλος και τα ξερεις εσυ ολα;Δλδ οι αλλοι που καθονται και ανεβαζουν και περιμενουν κριτικη τι ειναι μλκες;; τεσπα.. εσυ τα ξερεις ολα , συγνωμη τουφα που αμφισβητησα το ταλεντο σου , βαζοντας συνταγη που δεν εγκρινεις..
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Zr3Rrzrv8vU Απλα και νοικοκυρεμενα. Οταν λεει κατι ο Heston, καθομαστε και ακουμε. Δεν ξερω βεβαια αν εχει ανεβασει καμια συνταγη στο συγκεκριμενο site, και τι βαθμολογιες εχει. Νομιζω ομως οτι ο λογος του εχει περισσοτερη βαρυτητα. 1
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Για τον Χεστον οπως τον βλεπω τον εμπιστευομαι και εγω..
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 αλλος ενας ασχετος που δεν εχει βαλει συνταγη στο allrecipes: http://www.youtube.com/watch?v=-ORd4EBliqw
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια ποσο θα μας κοστισει να τον φερουμε στο σαιτ να μας συμβουλευει;Αυτος φαινεται καλος..τουφα , τριζει η θεση σου
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Θα ήθελα μια συνταγή για πουρέ για να συνοδέψω το γεμιστό ρολό χοιρινό που φτιάχνω. Κάτι παραπάνω από τον απλό πουρέ-στόκο όμως.
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 6.87 mb (κουνημενη) photo αλλα κλαιν: http://i.imgur.com/Y4voL.jpg Και
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παντως θα προτιμουσα να λεγαμε ολοι την αποψη μας και να μην ρωτουσατε ολοι συνταγες απο τον τουφα εδω..δεν θεωρω οτι ξερει καλυτερα απο τους υοπολοιπους και τον κανετε και ψωνιζεται. 1
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ. Η συνταγή για τον γαμάτο πουρέ να ΜΗΝ είναι από το μέλος Toufas παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα