spectaculator Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Από εδώ, δες αυτό. Πάρε τηλέφωνο τη DIMOCO στο 2013009942 και χώστα. Για τα χρήματα που έφυγαν σε SMS, αν δεν είναι πολλά άστα να τα πάρει το ποτάμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, spectaculator είπε Από εδώ, δες αυτό. Πάρε τηλέφωνο τη DIMOCO στο 2013009942 και χώστα. Για τα χρήματα που έφυγαν σε SMS, αν δεν είναι πολλά άστα να τα πάρει το ποτάμι. Απο αυτά που παραθέτεις θεωρείς ότι ακολουθήθηκε η διαδικασία σύμφωνα με αυτά που αναφέρει ο TS, ώστε μάλιστα προτρέπεις τα χρήματα "να αφήσει να τα πάρει το ποτάμι"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγώ διαφωνώ με το "να αφήσει να τα πάρει το ποτάμι" είτε είναι 1-2 ευρώ είτε είναι παραπάνω γιατί αυτό (που αποκαλώ αδιαφορία) εκμεταλλεύτηκαν τόσα χρόνια αυτές οι εταιρείες ΥΠΠ και συνεχίζουν την απάτη και μοιράζονται τα κέρδη τους αν ο καθένας από μας έκανε το αυτονόητο με το που γίνεται μια "παρατυπία" αμέσως καταγγελία στις αρμόδιες αρχές η ζωή μας θα είχε γίνει πολύ καλύτερη και θα είχαν λιγοστέψει οι απατεώνες/κλέφτες/λαμόγια από την ζωή μας. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, grinder_ είπε Απο αυτά που παραθέτεις θεωρείς ότι ακολουθήθηκε η διαδικασία σύμφωνα με αυτά που αναφέρει ο TS, ώστε μάλιστα προτρέπεις τα χρήματα "να αφήσει να τα πάρει το ποτάμι"; Δεν προτρέπω σε τίποτα! Αν είναι €2-3 και δεν έχεις το χρόνο ν' ασχοληθείς πέρα από το να σταματήσεις να σε φεσώνουν τ' αφήνεις να πάνε στα κομμάτια. Εννοείται πως πρέπει να παίρνεις πίσω και τη τελευταία δεκάρα, διαφορετικά αυτοί το συνεχίζουν αλλού όσο πάει. Επίσης και κάτι παλιότερο με τους ίδιους κλέφτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά προσέξτε λίγο το θέμα. Εάν ισχύουν αυτά που αναφέρει ο TS, έχουμε να κάνουμε με κάτι καινούργιο. Δεν είναι δηλαδή κλασσικά ΥΠΠ και δεν υπάρχει δυνατότητα φραγής και μπλοκαρίσματος των υποτιθέμενων υπηρεσιών παρά μόνο προσωρινής διαγραφής. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Γι αυτό είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου ότι περάσαμε σε "next level" την κομπίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanpas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Ολες αυτες οι υπηρεσιες απετουν "εγκριση" απο τον χρηστη. Ειτε πατας καποιο "λινκ" ειτε σου ερχετε ενας κωδικος στο κινητο και τον καταχωρεις καπου, κλπ. Αρα δεν μπορει να στο ενεργοποιησει καποιος "κακοβουλος" εαν δεν εχει προσβαση στο κινητο σου. Μπορει ομως να στο ενεργοποιησει καποιο "παιδι σου" που πηρε για λιγο το κινητο να παιξει και καταλαθος πατησε καποια διαφημιση.!!! Σιγουρεψου οτι δεν εγινε κατι τετοιο!!! Οι υπηρεσιες αυτες, πολλες φορες χωρις την δικη σου εγκριση, σε κανουν "μελος" και σε χρεωνουν με το ετσι θελω. Αυτο ειναι παρανομο. Προφανως και δεν θα πας σε δικηγορο για λιγα ευρο, και αρα συνεχιζουν ακαθεκτες να χρεωνουν λιγα ευρο τον καθε εναν. Οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας επειδη εχουν κερδος/ποσοστα κανουν τα στραβα ματια. Στην δικη μου περιπτωση με Vodafone πριν λιγο καιρο που εγινε κατι τετοιο, πηγα σε καταστημα vodafone και απο εκει επικοινωνησαν με το αρμοδιο τμημα. Ζητησα να μου στειλουν απο το ιστορικο που κρατανε, ειτε το μυνημα με τον κωδικο, ειτε το λινκ που υποτιθετε πατησα. Προφανως και δεν το βρηκαν ποτε αφου δεν πατησα ποτε εγω ο ιδιος τιποτα. Και μου επιστρεψανε τα χρηματα και με "βγαλανε" απο την υπηρεσια. Αν και στην αρχη ισχυριζονταν οτι δεν εχουν καμια σχεση με την εν λογω υπηρεσια. Τελικα αποδειχτηκε οτι ειχαν Αν εχεις χρονο, κανε το ιδιο. Θα σε κουρασουν στην επικοινωνια και θα πρεπει να εχεις υπομονη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xboomx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Έχω κάνει καταγγελία σε όλες τις αρμόδιες αρχές πλέον και περιμένω, περιμένω και τηλέφωνο από τη vodafone αν και όποτε με πάρει αλλιώς ίσως όταν βρω χρόνο πάω σε ένα κατάστημα αλλά η κατάσταση είναι μπερδεμένη διότι είναι νέα κομπίνα και μάλλον δεν έχουν πέσει καταγγελίες ακόμα οπότε για αυτό με αγνοούν επιδεικτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θεωρητικά πάντως μπορείς να μπλοκάρεις τα εισερχόμενα μηνύματα από ΥΠΠ, ακόμα και μόνος σου από το app της Vodafone. Μου κάνει εντύπωση που σου είπαν πως δεν γίνεται. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από kifinas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Texas07 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Από το app της Vodafone... Μου έτυχε προ δύο εβδομάδων. Μόλις πήγα στις ρυθμίσεις του App, δεν μου ξανά ήρθε SMS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Texas07 είπε Από το app της Vodafone... Μου έτυχε προ δύο εβδομάδων. Μόλις πήγα στις ρυθμίσεις του App, δεν μου ξανά ήρθε SMS. Και το Cosmote APP εχει τέτοια δυνατότητα, το έχω κάνει enabled αν και ποτέ μου δεν είχα κρούσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xboomx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kifinas είπε Θεωρητικά πάντως μπορείς να μπλοκάρεις τα εισερχόμενα μηνύματα από ΥΠΠ, ακόμα και μόνος σου από το app της Vodafone. Μου κάνει εντύπωση που σου είπαν πως δεν γίνεται. 18 λεπτά πριν, Texas07 είπε Από το app της Vodafone... Μου έτυχε προ δύο εβδομάδων. Μόλις πήγα στις ρυθμίσεις του App, δεν μου ξανά ήρθε SMS. ΔΕΝ είναι 5ψήφια παιδιά μην τα μπλέκεται μιλάμε για online υπηρεσία δεν μου στέλνουν sms , μόνο η vodafone για ενημέρωση οτι χρεώθηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1. ΜΗΠΩΣ έχεις κατεβάσει κάποια περίεργη εφαρμογή, έχει μολυνθεί με κάποιον τρόπο το κινητό σου και γίνεται εγγραφή χωρίς την συγκατάθεση σου; 2. Επειδή λέτε πως κάποιος απλά καταχωρεί το κινητο του κάπου και ενεργοποιείται η υπηρεσία αυτό δεν ισχύει. Είτε θα καταχωρήσει το κινητό του κάπου, θα του έρθει με sms ένα pin και θα το καταχωρήσει για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία είτε θα πρέπει να μπει στην συγκεκριμένη σελίδα με mobile data και απλά να αποδεχτεί την εγγραφή στην υπηρεσία χωρίς καν να χρειαστεί να καταχωρήσει τον αριθμό του. Την έχω πατήσει με το 2ο τρόπο σε stickaki 4g. Για νόμιμη εγγραφή μόνο αυτοί οι δυο τρόποι υπάρχουν. Στην θέση σου εκτος απ τις καταγγελίες θα έκλεινα δεδομένα και wifi ή ακόμα καλύτερα θα χρησιμοποιούσα άλλη συσκευή για 1-2 μέρες για να βεβαιωθώ πως δεν ισχύει το 1ο. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από aggelos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει στην Ελλάδα το charge2bill για να χρεώνεις υπηρεσίες/αγορές στον λογαριασμό της κινητής; Ρωτάς πως να απενεργοποιήσεις τελείως το charge2bill. Κατά πάσα πιθανότητα κάτι έχεις τσιμπήσει και χρησιμοποεί για ταυτοποίηση το δίκτυο της Vodafone ένα από τα app σου και σε εγγράφει στην υπηρεσία της γνωστής εταιρείας ΥΠΠ. Διαφορετικά μήπως είναι χρέωση του Google Play μέσω της Vodafone; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από kifinas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xboomx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, kifinas είπε Υπάρχει στην Ελλάδα το charge2bill για να χρεώνεις υπηρεσίες/αγορές στον λογαριασμό της κινητής; Ρωτάς πως να απενεργοποιήσεις τελείως το charge2bill. Κατά πάσα πιθανότητα κάτι έχεις τσιμπήσει και χρησιμοποεί για ταυτοποίηση το δίκτυο της Vodafone ένα από τα app σου και σε εγγράφει στην υπηρεσία της γνωστής εταιρείας ΥΠΠ. Διαφορετικά μήπως είναι χρέωση του Google Play μέσω της Vodafone; Δεν γίνεται να απενεργοποιήσεις το chargetobill , δεύτερον έχω ios οπότε είναι μάλλον λίγο απίθανο κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για οσους λενε οτι δε γινεται, καποιο λινκ θα πατησες, καποια κακοβουλη εφαρμογη κατεβασες... και ομως γινεται.Εγινε περσι στη μανα μου με feature phone που δεν εχει καν ιντερνετ.Επισης δεν απαντησε σε κανενα μνμ γιατι ειδα το αρχειο μντων και δε ξερει να σβηνει μντ, οποτε αν υπηρχε κατι θα ηταν εκει.Οπως επισης κοιταξα και το αρχειο κλησεων.Γινεται και παραγινεται.Πως?Δε ξερω, προφανως κανουν τις εγγραφες μονοι τους χωρις συγκαταθεση και στηριζονται στο γεγονος οτι ελαχιστοι θα το ψαξουν μεχρι εκει, και οσοι το κανουν θα επικαλεστουν καποιου ειδους λαθος και ολα καλα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Noreak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις