iddqdiddqd Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Edit: Λύθηκε το μυστήριο. Είχε μπλεχτεί μια παλιά εκτύπωση στον κύλινδρο του fuser (όχι τον κόκκινο, τον άλλο) και ουσιαστικά λειτουργούσε σαν μόνωση ώστε οι επόμενες σελίδες να μην θερμαίνονται σωστά. Το είδα με πολύ δυσκολία ενώ είχα κοιτάξει στο σημείο 4-5 φορές γιατί δεν είχε τσακίσει το χαρτί ώστε να εξέχει, είχε μόνο διπλώσει και τυλιχτεί. Το αφήνω μήπως το δει κανένας άλλος και τον βοηθήσει. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα ξαδερφάκι του 5021, ένα πολυμηχάνημα M5526cdn εδώ και περίπου 4 χρόνια (~6000 εκτυπώσεις σύνολο). Μοιάζει να μην κολλάει το τόνερ στη σελίδα. Με ένα δάχτυλο σηκώνεται όλο το κείμενο και η σελίδα είναι σαν γραμμένη ούτε καν με μολύβι. Στην αρχή ξεκίνησε με αχνές εκτυπώσεις σε χοντρό χαρτί (160gr) που λύθηκαν ρυθμίζοντας το χαρτί ως thick ή card, αλλά μετά από λίγες βδομάδες (ίσως και ανεξάρτητα) άρχισε να μην κολλάει τίποτα, είτε σε χοντρό χαρτί είτε σε απλό 80ρι. Από όσο διάβασα είναι πρόβλημα στο fuser, αλλά νομίζω οι σελίδες μου είναι ακόμα πολύ χαμηλά για να είναι απλά φθορά. Τα τόνερ είναι ιμιτασιόν (2 αλλαγές μαύρο, 1 στα χρώματα). Στο attachment μια δοκιμαστική εκτύπωση η στην οποία έχω κάνει μια γραμμή με το δάχτυλο διαγώνια. Ακόμα και πριν τη δαχτυλιά είναι αχνή & θολή. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από iddqdiddqd Λύση προβλήματος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα