Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pcbill είπε

Μήπως έχετε κάποια ιδέα και για αυτό το θεματάκι? Οι εκτυπώσεις που παίρνετε από συμβατά toners είναι ίδιες με τα originals? Γιατί οι δικές μου προς το παρόν δεν..

αυτό το έχω και εγώ.
ξεκίνησε ενώ είχα original color toners και συμβατό μαύρο. (έχει κάποια βάση)

Όταν τελειώσει το μαύρο που έχω, θα δω σκεφτώ αν πάρω original μήπως λύσει το θεμα. Προς το παρόν δεν με πειράζει γιατί δεν με ενδιαφέρει πολύ το χρώμα

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.Έχω κι εγώ έναν kyocera p5021cdn εδώ και 3 χρόνια περίπου. Εχω αντικαταστησει μια φορα το μαυρο toner με γνησιο. Το θεμα ειναι πως εδω και κανα εξάμηνο στην πρωτη,δευτερη εκτυπωση της ημερας θα μου βγαλει μαυρες κατακορυφες γραμμες δεξια και αριστερα και μετα ολα μια χαρα. Ξερει κανεις πως διορθωνεται;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, smpt είπε

το έχω και εγώ (και άλλοι).

Το πρόβλημα και η λύση πρέπει να είναι σε αυτό το βίντεο. Άπλα δεν έχω βρει χρόνο να το κάνω

Έχει και ανταλλακτικό
https://www.aliexpress.com/item/1005002063581804.html

Ποιο βίντεο;

Δημοσ.

έλα ντε, το ξέχασα,
δείχνει τον καθαρισμό ενός παρομοίου εκτυπωτή και το πρόβλημα στο 7:15

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου παρουσιαζει δυο θεματα εδω και λιγες μερες.

Πρωτο οι εκτυπωσεις ειναι αχνες σε ολα τα χρωματα (δεν ειναι εvεργοποιημενο το ecoprint)

Δευτερο εχει αρχισει και μου εμφανιζει αυτα τα σημαδια στις εκτυπωσεις . Ειναι αποχρωσεις ολων των χρωματων . Θα το κανει στις δυο πρωτες σελιδες που θα εκτυπωσω . Οι υπολοιπες θα εκτυπωθουν χωρις τα σημαδια . Οσες και αν ειναι αυτες. Ειτε σε εκτυπωση μονης ειτε σε διπλης οψης.

Τα μελανια ειναι imitation μαυρο υπολ. 26% και αυτα της αγορας του εκτυπωτη σε magenda υπολοιπο 11%,  κιτρινο  υπολ 6%,  και μπλε 6%.

Με το μαυρο  εχω κανει πανω απο 1000 εκτυπωσεις και δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα .

Μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει και πως μπορει να αντιμετωπιστει ?

360190055_1254859718561082_8073766975999084680_n.jpg

Δημοσ.

και τα δυο σου προβλήματα συζητιούνται  μερικά ποστ παραπάνω.

Πάντως άλλαξα προμηθευτή μαύρου και τα χρώματα έγιναν πιο έντονα. Δεν έφτιαξαν τελείως αλλα είναι καλύτερα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα ομάδα,χρειάζομαι μια βοήθεια, ολα τα τονερ είναι γνήσια που έχω, αλλά μου έχουν τελειώσει και τα τρία χρώματα και έχω μόνο το μαύρο. Υπάρχει τροπος να το ξεπεράσω και να εκτυπώσω ασπρόμαυρα γιατί μου έχει βγαλει μυνημα πως θέλει αλλαγή τονερ και δεν  κάνει τίποτα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pamouleon7 είπε

Καλημέρα ομάδα,χρειάζομαι μια βοήθεια, ολα τα τονερ είναι γνήσια που έχω, αλλά μου έχουν τελειώσει και τα τρία χρώματα και έχω μόνο το μαύρο. Υπάρχει τροπος να το ξεπεράσω και να εκτυπώσω ασπρόμαυρα γιατί μου έχει βγαλει μυνημα πως θέλει αλλαγή τονερ και δεν  κάνει τίποτα. 

Δίνεις πχ ένα pdf ή ένα word για εκτύπωση. Πατάς στις Ιδιότητες ----> Απεικόνιση και όπως θα δεις και στην εικόνα, τσεκάρεις το ασπρόμαυρο και είσαι έτοιμος. Στην περίπτωση αυτή, επαναλαμβάνω, χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝΕΡ.

Μονόχρωμη εκτύπωση.PNG

• Like 1
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ακολούθησα τις οδηγίες απο το βίντεο στο youtube που αναφέρεται σε προηγούμενα post.

Ευχαριστώ πολύ, γιατι πλέον έχω laser εκτυπωτη.

Ομως κάτι πρέπει να πειράχτηκε και κατα την εκτύπωση έχει μετατοπιστεί ελάχιστα το μαύρο και αρκετά το κίτρινο.
Έχω γραφίτη ξαναγεμισμένο, και έχω κάνει απο το πανελ του εκτυπωτη μερικές φορές το calibration χρωματων, χωρίς όμως κάποια αλλαγή.

Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημά μου?
Ευχαριστώ πολύ.

Scan 2.jpg

Scan 1.jpg

Scan.jpg

Δημοσ.
12 ώρες πριν, gk10669 είπε

Καλησπέρα σας, ακολούθησα τις οδηγίες απο το βίντεο στο youtube που αναφέρεται σε προηγούμενα post.

Εννοεις τον καθαρισμο του εκτυπωτη ?

Ηταν ευκολο?

Σε δυσκολεψε κατι?

Αν μπορεις δωσε μερικες λεπτομεριες  .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, avraam5 είπε

Εννοεις τον καθαρισμο του εκτυπωτη ?

Ηταν ευκολο?

Σε δυσκολεψε κατι?

Αν μπορεις δωσε μερικες λεπτομεριες  .

Ήταν πολύ εύκολο, χρειάζεσαι οπωσδήποτε κατσαβιδι με δυνατο μαγνητη, γιατι οι βίδες μου επεφταν. 
Απλά μετά τον καθαρισμό μου παρουσιάστηκε αυτή η μετατόπιση του κίτρινου και του μαύρου, που ειναι ενοχλητικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gk10669 είπε

Ήταν πολύ εύκολο, χρειάζεσαι οπωσδήποτε κατσαβιδι με δυνατο μαγνητη, γιατι οι βίδες μου επεφταν. 
Απλά μετά τον καθαρισμό μου παρουσιάστηκε αυτή η μετατόπιση του κίτρινου και του μαύρου, που ειναι ενοχλητικο.

καλημέρα.

τα ελυσες όλα τα κομμάτια, όπως δείχνει το βίντεο ή μεχρι κάποιο σημείο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε calibrate μήπως και φτιάξει, αλλιώς ξανακανε την διαδικασία μήπως κάτι δεν έχει μπει σωστά στην θέση του.

Επεξ/σία από smpt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...