Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/2/2020 στις 6:05 ΠΜ, vali είπε Θα έλεγα στον ts να μην επενδύσει χρήματα σε τόσο δουλεμένο και παλιό αυτοκίνητο. Πέραν του κινητήρα, όλα τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη θα έχουν σοβαρές φθορές. Τα ηλεκτρολογικά και τα πλαστικά επίσης. Σε αυτοκίνητο 15 ετών με 240 χιλ. που καίει πολύ περισσότερα λάδια από του ts, μόνο τον προπερασμένο χρόνο με έχει αφήσει 2 φορές σε ταξίδι, την μια έκοψε μπιλιοφόρο και την άλλη κολάρο νερού, χάλασε το μοτέρ του πίσω υαλοκαθαριστήρα και το μανίσιο ραδιόφωνο.Το περασμένο έτος του άλλαξα ψυγείο και αντλία βενζίνης. Θα πρότεινα να αλλάξει λάδια με συνθετικά, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση έλυσαν το πρόβλημα του ορατού καπνού και της άσχημης μυρωδιάς των καυσαερίων σε μεγάλο βαθμό. Kάτσε φίλε μου γιατί και ο μπιλιοφόρος δεν κόβεται απο την μια στιγμή στην άλλη,κάνει θόρυβο πιο πριν πολύ θόρυβο ,αλλά και τα κολάρα φουσκώνουν αρκετά πριν σκάσουν.Το πρόσεχες καθόλου ή επειδή πήγαινε δεν τρέχει τίποτα;
Joshua21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το πρόσεχες καθόλου ή επειδή πήγαινε δεν τρέχει τίποτα; Χέζει η αρκούδα στο δάσος? 😁
Therempant Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Παίδες μια ερώτηση, μετά από ανακατασκευή κινητήρα το αμάξι θεωρείται σαν να "μηδενίζει" τα χιλιόμετρα του? Προσπαθώ να δω με έναν φίλο πόσο να βάλει τα χιλιόμετρα του αμαξιού του. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Therempant είπε Παίδες μια ερώτηση, μετά από ανακατασκευή κινητήρα το αμάξι θεωρείται σαν να "μηδενίζει" τα χιλιόμετρα του? Προσπαθώ να δω με έναν φίλο πόσο να βάλει τα χιλιόμετρα του αμαξιού του. Oχι,να αφήσει τα χλμ όπως είναι.Απλά να σημειώσει στα πόσα χλμ έκανε την ανακατασκευή. 4
meletis_m Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 55 λεπτά πριν, Therempant είπε Παίδες μια ερώτηση, μετά από ανακατασκευή κινητήρα το αμάξι θεωρείται σαν να "μηδενίζει" τα χιλιόμετρα του? Προσπαθώ να δω με έναν φίλο πόσο να βάλει τα χιλιόμετρα του αμαξιού του. Όχι . Τι επισκευή έκανε ; Μόνο καπάκι ή όλο το μοτέρ ; Αφήνει τα χιλιόμετρα ως έχει και το γράφει στο βιβλίο συντήρησης αναλυτικά . Εάν το πειράξει θα έχει θέμα και με το ΚΤΕΟ ! 2
Therempant Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 9 ώρες πριν, meletis_m είπε Όχι . Τι επισκευή έκανε ; Μόνο καπάκι ή όλο το μοτέρ ; Αφήνει τα χιλιόμετρα ως έχει και το γράφει στο βιβλίο συντήρησης αναλυτικά . Εάν το πειράξει θα έχει θέμα και με το ΚΤΕΟ ! Όλο το μοτέρ. Έγινε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Γιατί να έχει θέμα με το κτεο αν απλά στο car δηλώσει λιγότερα χιλιόμετρα?
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, Therempant είπε Όλο το μοτέρ. Έγινε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Γιατί να έχει θέμα με το κτεο αν απλά στο car δηλώσει λιγότερα χιλιόμετρα? Δεν έχεις γράψει κάπου για car,και δεν νομίζω κανένας να το υπέθεσε. Οπως το έγραψες ήταν σαν να ήθελες να γυρίσεις τα χλμ στο κοντέρ. 1
Therempant Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχεις γράψει κάπου για car,και δεν νομίζω κανένας να το υπέθεσε. Οπως το έγραψες ήταν σαν να ήθελες να γυρίσεις τα χλμ στο κοντέρ. Χμμ ένα δίκιο το έχεις δεν διατύπωσα λεπτομερώς άλλα είναι παράνομο αυτό που αναφέρεις. Και σίγουρα αυτοί που το κάνουν δεν το συζητάνε δημόσια εδω.... Μόνο και μόνο από αυτό δεν θα έπρεπε να γίνει υπόθεση παράνομης πράξης πιστεύω.... Επεξ/σία 23 Μαρτίου από Therempant
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Therempant είπε Χμμ ένα δίκιο το έχεις δεν διατύπωσα λεπτομερώς άλλα είναι παράνομο αυτό που αναφέρεις. Και σίγουρα αυτοί που το κάνουν δεν το συζητάνε δημόσια εδω.... Μόνο και μόνο από αυτό δεν θα έπρεπε να γίνει υπόθεση παράνομης πράξης πιστεύω.... Tι λες; 1 1 1
mp123 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tι λες; Και εγώ αυτό κατάλαβα. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Και εγώ αυτό κατάλαβα. Και εσύ μέσα στην παρανομία ε; 1 2
mp123 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Και εσύ μέσα στην παρανομία ε; Ρε συ εγώ τα πουλάω στην 3ετια.Οποιος παίρνει αμάξι από εμένα πιάνει το προπο 1 1
mp123 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, Therempant είπε Tι λετε?????? Εγώ τίποτα αδερφε . . Ο αλλος λεει πως θες να μηδενίσεις τα χλμ .
Therempant Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Εγώ τίποτα αδερφε . . Ο αλλος λεει πως θες να μηδενίσεις τα χλμ . Α καλά..... Ωραία μπράβο παιδιά ευχαριστώ για όποια βοήθεια και για τις ειρωνείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα