Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλάζοντας το location μέσα από την κονσόλα σε UK μου δείχνει κανονικά στα games with gold το παιχνίδι και με αφήνει να το κατεβάσω και να το παιξω κανονικά.

Μόλις αλλάξω το location πάλι σε Greece δεν παίζει και βγάζει error.

Λέτε να έχω θέμα με άλλα παιχνίδια αν κρατήσω το location στο UK?

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έτσι το είχα κάνει από το Γαλλικό site claim και remote install στην κονσόλα. Έγινε κανονικά, αλλά αν δεν αλλάξω το location της κονσόλας σε UK δεν παιζει....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

Καλημέρα,

Έτσι το είχα κάνει από το Γαλλικό site claim και remote install στην κονσόλα. Έγινε κανονικά, αλλά αν δεν αλλάξω το location της κονσόλας σε UK δεν παιζει....

Εμένα παίζει αλλά ίσως επειδή είναι και στο game pass. Να υποθέσω ότι δεν έχεις game pass.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες .Έχω game pass για 3 χρόνια και έχει περάσει ήδη ο ένας χρόνος .μπορώ να πάρω μια gold χρόνου και να την βάλω ωστε να πάει πάλι 3 χρόνια ? ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης αντί για 3 βραζιλιάνικες  gold μπορώ να πάρω τουρκικές και να το κάνω κανονικά μέσω VPN ?θέλω να το κάνω σε έναν ξαδεφλο μου και μόλις είδα ότι έχει σημαντική χρηματική διαφορά. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mexmet8 είπε
  1. Καλησπέρα παίδες .Έχω game pass για 3 χρόνια και έχει περάσει ήδη ο ένας χρόνος .μπορώ να πάρω μια gold χρόνου και να την βάλω ωστε να πάει πάλι 3 χρόνια ? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Επίσης αντί για 3 βραζιλιάνικες  gold μπορώ να πάρω τουρκικές και να το κάνω κανονικά μέσω VPN ?θέλω να το κάνω σε έναν ξαδεφλο μου και μόλις είδα ότι έχει σημαντική χρηματική διαφορά. 
  1. Οχι δεν μπορείς. Διάβασε το πρώτο ποστ του τρέχοντος θέματος.
  2. Αν βρεις vpn τουρκιας που δουλευει, ναι.
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mexmet8 είπε

Καλησπέρα παίδες .Έχω game pass για 3 χρόνια και έχει περάσει ήδη ο ένας χρόνος .μπορώ να πάρω μια gold χρόνου και να την βάλω ωστε να πάει πάλι 3 χρόνια ? ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης αντί για 3 βραζιλιάνικες  gold μπορώ να πάρω τουρκικές και να το κάνω κανονικά μέσω VPN ?θέλω να το κάνω σε έναν ξαδεφλο μου και μόλις είδα ότι έχει σημαντική χρηματική διαφορά. 

Δεν μπορείς να το κάνεις σε ενεργή συνδρομή. Θα πρέπει να περιμένεις πρώτα να λήξει. Μπορείς όμως να πάρεις τρίμηνες ultimate τουρκίας (περίπου 10 ευρώ) και να τις προσθέσεις από τώρα στην συνδρομή σου.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

'Εχω ultimate μεχρι το 2025 . Στο gamepass έχει κάποια άλλα viva pinata όχι το συγκεκριμένο.

Έχεις δίκιο έτρεχα τα pinata που είναι στο gamepass. Το συγκεκριμένο κάνει install αλλά δε τρέχει.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες από @sphinxgr.

Μια απορία πάνω στις οδηγίες: Χρειάζονται όντως πραγματικά στοιχεία (όνομα επίθετο διεύθυνση κτλ) στον λογαριασμό microsoft; Μόνο χώρα δεν αρκεί; Και στο cdkeys, υπάρχει καποιος λόγος να δώσουμε οποιοδήποτε στοιχείο αληθινό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, hajef είπε

Καλημέρα σε όλους,

Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες από @sphinxgr.

Μια απορία πάνω στις οδηγίες: Χρειάζονται όντως πραγματικά στοιχεία (όνομα επίθετο διεύθυνση κτλ) στον λογαριασμό microsoft; Μόνο χώρα δεν αρκεί; Και στο cdkeys, υπάρχει καποιος λόγος να δώσουμε οποιοδήποτε στοιχείο αληθινό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν δεν δώσεις πραγματικά και κάτι πάει στραβά, μετά δεν θα έχεις καμία ελπίδα σωτηρίας να βρεις άκρη και θα πάνε όλα χαμένα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα καλα με Gold Τουρκιας απο eneba, 29Ε η 12μηνη. Ειχε και 3 μηνες Τουρκιας <6Ε για οποιον θελει να ασχοληθει.

(Το eneba ειχε καποια κολληματα με την επαληθευση που λυθηκαν με εγγραφη στην σελιδα τους πριν το checkout)

Επεξ/σία από hajef
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσθεσα ακόμα 3 μήνες στο ultimate μου με 3,34 ευρώ/μήνα αγοράζοντας 3μηνη από eneba στα 10,02€ χρησιμοποιόντας το windscribe για VPN  Τουρκίας. Η sony απενεργοποίησε το stock-άρισμα με τα καινούρια πακέτα που έβγαλε και φοβάμαι μήπως ακολουθήσει το ίδιο και η Microsoft, οπότε όσο ακόμα μπορούμε φορτώνουμε...

image.png.a39fabe418379731a104890e0eee0971.png

image.png.2e84ac00248d802732573d7e480e48f6.png

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...