Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για λόγους πληρότητας να αναφέρω ότι τελικά η GAMIVO κατάφερε να πουλήσει το κλειδί μου και μου επέστρεψε το πλήρες ποσό που το αγόρασα. Αλλά πραγματικά όσες μέρες προσπαθούσαν να το πουλήσουν, εγώ προσπαθούσα να το κάνω redeem και δε τα κατάφερνα με τίποτα. Έκανα όλους τους συνδυασμούς συσκευών/vpn software/browsers κλπ και δεν έπαιζε τίποτα. Αυτά για redeem παιχνιδιού από Τουρκία. Όσες φορές έχω κάνει τη διαδικασία με βραζιλία και αργεντινή, δεν είχα κανένα θέμα.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Για λόγους πληρότητας να αναφέρω ότι τελικά η GAMIVO κατάφερε να πουλήσει το κλειδί μου και μου επέστρεψε το πλήρες ποσό που το αγόρασα. Αλλά πραγματικά όσες μέρες προσπαθούσαν να το πουλήσουν, εγώ προσπαθούσα να το κάνω redeem και δε τα κατάφερνα με τίποτα. Έκανα όλους τους συνδυασμούς συσκευών/vpn software/browsers κλπ και δεν έπαιζε τίποτα. Αυτά για redeem παιχνιδιού από Τουρκία. Όσες φορές έχω κάνει τη διαδικασία με βραζιλία και αργεντινή, δεν είχα κανένα θέμα.

Το κλειδί ήταν σίγουρα για Τουρκία? Δοκίμασες άλλες χώρες?

Δημοσ.

μολις εβαλα με vpn 2Χ 12 μηνες + 1 μηνα ultimatε. αν ενδιαμεσα πχ σε 12 μηνες κανω redeem 1 ακομα καρτα  gold τι θα συμβει; ποια ειναι η πιο σωστη τακτική να προσθετεις χρόνο. πρωτη φορα με xbox pass κλπ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leo066 είπε

Το κλειδί ήταν σίγουρα για Τουρκία? Δοκίμασες άλλες χώρες?

Τι να σου πω, όταν το ψώνισα έλεγε turkey, αλλά δε δοκίμασα άλλη χώρα. Πάντως όλα καλά εν τέλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να πάρω series x. Αν καταλαβαίνω καλά, αγοράζεις και ενεργοποιείς έως 36 μήνες gold και αγοράζοντας τον έναν δωρεάν, οι μήνες αυτοί μετατρέπονται αυτόματα σε ultimate. Χωρίς τον δωρεάν μήνα οι μετατροπή γίνεται συμφωνα με το πινακάκι του πρώτου post και δεν συμφέρει. Υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί ο δωρεάν μήνας επειδή βάζω κατά καιρούς pc game pass στον λογαριασμό live που έχω και πρέπει να κάνω καινούργιο;

Επεξ/σία από pictorino
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, pictorino είπε

Σκέφτομαι να πάρω series x. Αν καταλαβαίνω καλά, αγοράζεις και ενεργοποιείς έως 36 μήνες gold και αγοράζοντας τον έναν δωρεάν, οι μήνες αυτοί μετατρέπονται αυτόματα σε ultimate. Χωρίς τον δωρεάν μήνα οι μετατροπή γίνεται συμφωνα με το πινακάκι του πρώτου post και δεν συμφέρει. Υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί ο δωρεάν μήνας επειδή βάζω κατά καιρούς pc game pass στον λογαριασμό live που έχω και πρέπει να κάνω καινούργιο;

θελει καινουριο αλλα και παλι συμφερει , τι λεμε τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μην σου έχει την προσφορά με το 1 ευρώ το μήνα(Επειδή το είχες ενεργοποιήσει πρόσφατα), αλλά ακόμα και 13 ευρώ να δώσεις για ένα μήνα ενώ έκανες την ''πατέντα'' για τους υπόλοιπους με Βραζιλία πάλι τους έκλεψες.

• Like 1
Δημοσ.

Μια βοήθεια γιατί μάλλον χάνω κάτι.

Μπήκα με tunelbear στο cdkeys και μου βγάζει την 12μηνη R$224.79, το οποίο φαίνεται να ειναι 44,21 ευρώ. Και σας τόσο την βγάζει?

Γιατί εδώ την βγάζει 45,59 (χωρίς vpn)

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-uk-cd-key

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, greg4 είπε

Μια βοήθεια γιατί μάλλον χάνω κάτι.

Μπήκα με tunelbear στο cdkeys και μου βγάζει την 12μηνη R$224.79, το οποίο φαίνεται να ειναι 44,21 ευρώ. Και σας τόσο την βγάζει?

Γιατί εδώ την βγάζει 45,59 (χωρίς vpn)

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-uk-cd-key

42 ευρώ τη βγάζει. Αν προλάβεις γιατί ανεβήκαν λίγο οι τιμές, με 38 ευρώ περίπου βάζεις 12 μηνη gpu Τουρκίας από eneba, αλλιώς πας στα 45 που και πάλι συμφέρει.

Επεξ/σία από gregpec2
Δημοσ.

Αν κάνω όλη την διαδικασία για το ultimate και χρησιμοποιήσω για vpn  το hola που το βρήκα κ free, στο pc, θα υπάρξει λέτε κανένα πρόβλημα?

Δημοσ.

Παίδες, σος!!

Έκανα όλη τη διαδικασία και αγόρασα Gold 12 Months Turkey, την έβαλα κανονικά με VPN μέσω κινητού, αλλά τώρα που πάω στον υπολογιστή (ελληνική ip) να βάλω το Ultimate μου γράφει "αλλάξετε κατάστημα - Αυτή τη στιγμή η συνδρομή σας είναι ενεργοποιημένη σ'άλλη περιοχή".

Τον ήπια???

Δημοσ.

Δεν δουλεύει τίποτα. προσπαθω πόση ώρα με τουρκικο vpn, άλλαξα περιοχή και στο xbox τζίφος! Ό,τι και να κάνω μου λέει ότι είναι διαφορετική η περιοχή μου από τον τρόπο πληρωμής (μέσω paypal)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να βάλεις την τουρκική gold είχες δηλώσει τουρκική διεύθυνση; Αν ναι έκανες λάθος, θέλει μόνο το VPN αλλά τα πραγματικά ελληνικά στοιχεία, μίλα με το support της Microsoft να το φτιάξουν.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...