Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Daredevil είπε

disc ή digital πήρες? εμένα πχ με digital ειναι 50010

Disc!

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.

😡Μόλις με κάλεσαν από το πλαίσιο και μου ζητήσαν τα 50€. Ήμουν και εγώ από τους πρώτους που έκαναν την παραγγελία με την αντικαταβολή, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τους τα δώσω ή και όλο το ποσό, αν δεν μου έλεγαν ότι η σειρά προτεραιότητας ισχύει για την στιγμή που δίνεις την προκαταβολή και όχι την στιγμή που έκανες την παραγγελία. Άλλα αντί άλλων, για δικό τους σφάλμα, εν' τελεί. Μπορούσαν να το απαιτήσουν εξ' αρχής... Εμείς τι θα έπρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας και να περιμένουμε αυτούς πότε θα αξιωθούν να πάρουν τηλέφωνο; 😡

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gdal73 είπε

😡Μόλις με κάλεσαν από το πλαίσιο και μου ζητήσαν τα 50€. Ήμουν και εγώ από τους πρώτους που έκαναν την παραγγελία με την αντικαταβολή, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τους τα δώσω ή και όλο το ποσό, αν δεν μου έλεγαν ότι η σειρά προτεραιότητας ισχύει για την στιγμή που δίνεις την προκαταβολή και όχι την στιγμή που έκανες την παραγγελία. Άλλα αντί άλλων, για δικό τους σφάλμα, εν' τελεί. Μπορούσαν να το απαιτήσουν εξ' αρχής... Εμείς τι θα έπρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας και να περιμένουμε αυτούς πότε θα αξιωθούν να πάρουν τηλέφωνο; 😡

Τα εχω πει δεκα σελιδες πριν. Με σειρά από το πιο μπαχαλο στο λιγοτερο μπαχαλο ειναι Public, Κωτσο , Γερμανος, Πλαισιο. Μην περιμενετε προτεραιοτητες και πιπες, τζοκερ επαιξε οποιος εδωσε εστω και 50 ευρω. 

Για οσους προπληρωσαν . ο θεος μαζι τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Μακάρι να ήταν τόσο μικρό. Κανένα slim σε 2-3 χρόνια θα το τσιμπήσω

Το νόημα της φώτο και το ‘μνμ’ της δν είναι το μέγεθος του Ps5 😉

Επεξ/σία από back15220
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ 3 και έκανα από το πλαίσιο 5 κάπου εκεί με έπαιρναν τηλ αλλα δεν γινόταν να το σηκώσω έκλεινε τους πήρα πίσω είπαν θα με έπαιρναν τους πήρε 6 πάρα και μου είπαν ότι για να ισχύει πρέπει να πληρώσω ένα ποσό από 50€ έτσι κι έκανα μετά την επόμενη μέρα μου έστειλαν ότι είναι εντάξει τα πήραν τα 50€ τώρα αν θα το έχω από τους πρώτους η όχι θα φανεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα υπαρχει κονσολα στα ραφια ειδικα χριστουγεννα...τεραστιο πληγμα για την εταιρια. Ολοι θα παρουνε..αυτο ειναι μαρκετινγκ δημιουργούν πανικο επιτηδες...για να τρεξεις αμεσως να την παραγγείλεις. Μια χαρα θα ειναι ολα τα ραφια γεματα 500ευρα

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, εδώ υπάρχει θέμα με τις προπαραγγελίες που πρέπει να γίνει addressed. Δεν μπορεί η κάθε αλυσίδα να συμπεριφέρεται σαν skroutzομάγαζο της κακιάς ώρας και να ζητάει χρήματα ώρες ή μέρες αφότου έχει μπει η παραγγελία. Τι σημαίνει «δώσε ένα πενηντάρικο για να μπεις στη λίστα που κληρώνει» πέντε μέρες αφού έχει μπει η παραγγελία; Τι τους σταματάει από να σας ξαναπάρουν τηλέφωνο λίγες μέρες μετά και να ζητήσουν άλλο ένα πενηντάρικο ή ολική εξόφληση για να μπείτε ακόμα ψηλότερα στο queue προτεραιότητας; Μην το δέχεστε έτσι αψήφιστα, εκτός από γελοίο είναι πιθανότατα και παράνομο.

Αν με πάρουν από Κωτσόβολο και μου πουν το παραμυθάκι με το 50ευρω, προσωπικά θα κάνω καταγγελία. Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής προτίμησα το μαγαζί τους γιατί δεν ήθελαν προκαταβολή, δεν μπορεί να με δεσμεύουν σαν πελάτη και μετά να ζητάνε λεφτά, έλεος κάπου.

Προτείνω να κάνετε όλοι καταγγελία σε όσους κάνουν τέτοιο κελεπούρι.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να προκύπτει ότι έχεις υποστεί ζημία για να τους καταγγείλεις. Από την στιγμή που δεν έχεις δώσει χρήματα, θα τους καταγγείλεις για ποιο λόγο, επειδή σου χάλασαν τι φάση σου επειδή έχεις hypaριστει; Ήρεμα ρωτάω! 😁

Επεξ/σία από Hazuki
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Hazuki said:

Πρέπει να προκύπτει ότι έχεις υποστεί ζημία για να τους καταγγείλεις. Από την στιγμή που δεν έχεις δώσει χρήματα, θα τους καταγγείλεις για ποιο λόγο, επειδή σου χάλασαν τι φάση σου επειδή έχεις hypaριστει; Ήρεμα ρωτάω! 😁

Αρχικά δεν έχω hypαριστεί, δεν πρόκειται να αγοράσω PS5 day one. Έχω βάλει προπαραγγελία, απλά για να υπάρχει εκεί, μιας και πολλά μπορεί να αλλάξουν σε δύο μήνες. Το ίδιο έχω κάνει και με το SeX.

Από εκεί και πέρα, μιλάμε για καραμπινάτη αθέμιτη εμπορική πρακτική. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις δηλαδή. Και βέβαια έχω υποστεί ζημιά, μιας και αν ήξερα εξαρχής τους όρους που διέπουν την συναλλαγή, θα προτιμούσα το παραδιπλανό κατάστημα που με συμφέρει περισσότερο. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω μιας και το προϊόν είναι σε έλλειψη στην αγορά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update    με την προπαραγγελια στον Κωτσοβολο :

Μολις με πηραν τηλ   και μου ζητησαν προκαταβολη  50 ευρω  ,φυσικα χωρις να δεσμευονται πως θα παραλαβω  day one .Tους απαντησα πως θα παω σε καταστημα να τα δωσω γιατι θελω παραλαβη απο εκει και μου εστειλαν sms  με τον καινουριο κωδικο παραγγελιας  .

Δεν εχω  αποφασισει αν  θα το κανω  αλλα κλινω προς τα εκει γιατι απο οτι καταλαβα πλεον ολες οι εταιρειες αυτο κανουν  και δεν υπαρχει αλλη επιλογη για οσους ειναι σαν και μενα που τους ενδιαφερει να το παραλαβουν την πρωτη μερα κυκλοφοριας .

1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα υπαρχει κονσολα στα ραφια ειδικα χριστουγεννα...τεραστιο πληγμα για την εταιρια. Ολοι θα παρουνε..αυτο ειναι μαρκετινγκ δημιουργούν πανικο επιτηδες...για να τρεξεις αμεσως να την παραγγείλεις. Μια χαρα θα ειναι ολα τα ραφια γεματα 500ευρα

Για τα Χριστουγεννα ειναι πολυ πιθανον να υπαρχουν .

Τα Χριστουγεννα  που ειναι 25 Δεκεμβριου, με τις 19 Νοεμβρη ειναι ενας αιωνας  διαφορα για οσους θελουν να το εχουν  day  one .Εκει υπαρχει το προβλημα  και γινεται  ολη συζητηση .Και οπως ειπα συμβαινει σχεδον παντα την πρωτη μερα κυκλοφοριας αυτο το προβλημα  στην χωρα μας  για πολυ δημοφιλη μοντελα ειτε ειναι κινητα ειτε οτιδηποτε αλλο .

Σιγα μην ειναι και παγκοσμια συνωμοσια  γιατι συμβαινει κατι τετοιο ...

@Malthador  σιγα μην κανουμε και διαδηλωση στο Συνταγμα  εισαι υπερβολικος που και να ηθελες να το παρεις  day one !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...