Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Ρε παιδια, καπου πηρε το ματι μου πως το dualsense ειναι συμβατο με ps3. Το εχει ακουσει κανενας αλλος;

Το ειδα και εγω και αν δεν κανω λαθος η ειδηση αφορουσε και στο switch!

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το ειδα και εγω και αν δεν κανω λαθος η ειδηση αφορουσε και στο switch!

Στο N.Switch δουλεύει με bluetooth stick 8bitdo οπότε δεν είναι ότι έχει άμεση υποστήριξη. Εγώ σχεδόν τα μισά παιχνίδια του switch που έχω παίξει τα έχω παίξει με 8bitdo bluetooth stick και DS4.

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Ρε παιδια, καπου πηρε το ματι μου πως το dualsense ειναι συμβατο με ps3. Το εχει ακουσει κανενας αλλος;

Αραγε να ισχυει και το αντιστροφο? 🤔

Εχω 2 sixaxis απο το ps3, δε θα με χαλαγε να μπορω να τα χρησιμοποιησω με παρεα για κανενα ποδοσφαιρικο τουρνουα στο pS5...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stcp είπε

Αραγε να ισχυει και το αντιστροφο? 🤔

Εχω 2 sixaxis απο το ps3, δε θα με χαλαγε να μπορω να τα χρησιμοποιησω με παρεα για κανενα ποδοσφαιρικο τουρνουα στο pS5...

Δεν υπαρχει καμια αναφορα σχετικα. Ειναι απιθανο να συμβει αν θελεις τη γνωμη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργο που δεν ρωτάει κανείς αν το dualsence παίζει και στο ps2.😛

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Daredevil είπε

Από το επίσημο site, γιατί οι λεπτομέρειες κρύβονται στον αστερίσκο και στα ψηλά γράμματα. 😉

123.jpg.544db0ff6e8910d57df6474235e6b682.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Αν μετρήσουμε κατά καιρούς πόσα games του ps5 ανακοίνωσαν ότι θα έχουν υποστήριξη για dualsense features θα διαπιστώσουμε ότι είναι τα περισσότερα κάτι θετικό φυσικά, δείχνει ότι ήρθε για να μείνει.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Saloufas είπε

Από το επίσημο site, γιατί οι λεπτομέρειες κρύβονται στον αστερίσκο και στα ψηλά γράμματα. 😉

ναι οκ τι?

για το haptic και tempest Το έβαλα

• Like 11
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Περίεργο που δεν ρωτάει κανείς αν το dualsence παίζει και στο ps2.😛

Εγω αναρωτίεμαι αν θα βγάλουν αντάπτορα να συνδεθει με το PS1..........  😁😁😁😁

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Saloufas said:

Θα το πω και σε αυτό το νήμα: ασχολιόμαστε με ανοησίες.

Κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει διαφορά ανάμεσα στο 4Κ και στο checkerboard 4K, εκτός κι αν παίζει στο ένα μέτρο σε 65 ίντσες τηλεόραση.

Και για να το πάω ένα βήμα παραπέρα: να εύχεστε να μην είναι full-4K τα next-gen games και να είναι upscaled, για να αφιερώνονται πόροι σε άλλα features πιο ουσιώδη, όπως ΑΙ, physics, gameplay κοκ.

• Like 13
  • Thanks 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vorlon είπε

Εγω αναρωτίεμαι αν θα βγάλουν αντάπτορα να συνδεθει με το PS1..........  😁😁😁😁

με το classic θα παίζει σίγουρα λόγο 8bitdo, με το ps1/2 δεν ξέρω αν έχουν βγάλει adaptora :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...