Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Daredevil είπε

coronavirus.....

Στάνταρ nvme είναι ρε συ... Χωράει στο slot χωρίς να παίρνει φωτιά + πιάνει write read speeds = Job Done. Υποτίθεται ότι δεν παίζει καστομιά καθόλου. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με κορόνα η φάση απλά όπως λες μάλλον δεν έπεσε κασέρι ακόμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chncynic είπε

Στάνταρ nvme είναι ρε συ... Χωράει στο slot χωρίς να παίρνει φωτιά + πιάνει write read speeds = Job Done. Υποτίθεται ότι δεν παίζει καστομιά καθόλου. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με κορόνα η φάση απλά όπως λες μάλλον δεν έπεσε κασέρι ακόμα

ναι δεν έπεσε αλλά θεωρώ λόγω ιού

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, chncynic είπε

standard με ταχύτητες 5000mb εγγραφή/ανάγνωση? Ε δεν το λες και standard. Ανάθεμα αν υπάρχουν κάνα 2 τέτοιοι στην αγορά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να θυμισω για το Spiderman οτι υπαρχει και ξεχωριστο θεμα για αυτο για οποιον ενδιαφερεται

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, music_lover είπε

standard με ταχύτητες 5000mb εγγραφή/ανάγνωση? Ε δεν το λες και standard. Ανάθεμα αν υπάρχουν κάνα 2 τέτοιοι στην αγορά.

Ναι standard είναι. Απλά είναι γρήγοροι.

29 λεπτά πριν, Daredevil είπε

:D Μα δεν έχουν δείξει τπτ :D Γενικά μιλάνε μόνο για exclusives και υπάρχει αυτήν η εμμονή των PSάκηδων στο θέμα... Θα βγούν τόσα ενδιαφέροντα παιχνίδια που απ'ότι φαίνεται ώς τώρα θα είναι ένα κλίκ πιο impressive στο Series X λόγω δύναμης. Αυτά δεν πιάνονται :D Χαζοριβιούερς παντού. Επίσης spiderman-miles morales δεν ξέρω που το βλέπετε ρε παιδιά το impressive. Το GodFall πιο ωραίο μου φαίνεται απο first impressions προσωπικά 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, chncynic είπε

:D Μα δεν έχουν δείξει τπτ :D Γενικά μιλάνε μόνο για exclusives και υπάρχει αυτήν η εμμονή των PSάκηδων στο θέμα... Θα βγούν τόσα ενδιαφέροντα παιχνίδια που απ'ότι φαίνεται ώς τώρα θα είναι ένα κλίκ πιο impressive στο Series X λόγω δύναμης. Αυτά δεν πιάνονται :D Χαζοριβιούερς παντού. Επίσης spiderman-miles morales δεν ξέρω που το βλέπετε ρε παιδιά το impressive. Το GodFall πιο ωραίο μου φαίνεται απο first impressions προσωπικά 

Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο στην εμμονή. Σαν gamer και όχι tech guy με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και όχι τα νούμερα. Επειδή λοιπόν εως τώρα (και το τονίζω γιατί η ms δείχνει μετά από χρόνια να πάει να κάνει επιτέλους αυτό που κάνει και η sony σε θέμα content πέραν του multiplatform) η Sony έχει δώσει φοβερά exclusive στο κοινό της.

Αν εννοείς ότι εμμονή = κλίση προς το ποιοτικότερο gaming τότε ok.

Επεξ/σία από jay_D
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συγκριση αναμεσα στη δυναμη των κονσολων θα γινει στα multiplatforms προφανως.

Στο πως θα τρεχει το Call of Duty, το Valhala, το Cyberpunk και ολα τα μεγαλα multiplats. εκει μπορεις να δεις αν υπαρχει διαφορα αναμεσα στις δυο κονσολες. 

Απο εκεί και πέρα, τα exclusives ειναι αλλη ιστορια. Η Sony εχει δωσει ιστορικα περισσότερο ποιοτικό υλικό απότι η MS. ΑΝ αυτό αλλάξει, ΟΛΟΙ κερδισμένοι θα είμαστε. Η MS εκανε σοβαρες κινησεις, εχτισε νεες ομαδες και αγορασε μεγαλες αλλες. Αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχει κατι να δωσει αμεσα. Η Sony, εχει 2-3-4 τιτλους. Ειναι ατου για το ξεκινημα, σιγουρα. Αλλα το που θα κατασταλάξει η μπίλια, θα το δούμε στην πορεία :) 

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jay_D είπε

Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο στην εμμονή. Σαν gamer και όχι tech guy με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και όχι τα νούμερα. Επειδή λοιπόν εως τώρα (και το τονίζω γιατί η ms δείχνει μετά από χρόνια να πάει να κάνει επιτέλους αυτό που κάνει και η sony σε θέμα content πέραν του multiplatform) η Sony έχει δώσει φοβερά exclusive στο κοινό της.

Αν εννοείς ότι εμμονή = κλίση προς το ποιοτικότερο gaming τότε ok.

Εμμονή να κρίνουν μια κονσόλα απο τα exclusives της πρίν κυκλοφορήσουν καν οι κονσόλες. Αυτό που έκανε η MS ώς τώρα να τα κυκλοφορεί pc είναι άκρως καλύτερο για τους μή fanboys. Ας παίξουν όσοι περισσότεροι μπορούν. Μήν ελπίζεις σε exclusives - Μόνο κακό κάνουν γενικά.

Στο συγκερκιμένο θέμα, το Miles Morales δεν είναι ποιοτικότερο gaming για μένα. Πολύ κλοκλό και απο ομελέτα τπτ μου φάνηκε όπως και το πρώτο. Θέμα γούστου βέβαια. Anyway, φυγαμε offtopic, αλλα νομίζω οτι το lineup του SX είναι ακριβώς όσο χλιαρό με του PS5. Δεν πρέπει να κρεμόμαστε απο εκεί στις καινούριες κονσόλες - Δύναμη, convenience, features (οπως το DualSense) είναι αυτά που θα μετρήσουν για την 3-4ετία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chncynic είπε

Εμμονή να κρίνουν μια κονσόλα απο τα exclusives της πρίν κυκλοφορήσουν καν οι κονσόλες. Αυτό που έκανε η MS ώς τώρα να τα κυκλοφορεί pc είναι άκρως καλύτερο για τους μή fanboys. Ας παίξουν όσοι περισσότεροι μπορούν. Μήν ελπίζεις σε exclusives - Μόνο κακό κάνουν γενικά.

Στο συγκερκιμένο θέμα, το Miles Morales δεν είναι ποιοτικότερο gaming για μένα. Πολύ κλοκλό και απο ομελέτα τπτ μου φάνηκε όπως και το πρώτο. Θέμα γούστου βέβαια. Anyway, φυγαμε offtopic, αλλα νομίζω οτι το lineup του SX είναι ακριβώς όσο χλιαρό με του PS5. Δεν πρέπει να κρεμόμαστε απο εκεί στις καινούριες κονσόλες - Δύναμη, convenience, features (οπως το DualSense) είναι αυτά που θα μετρήσουν για την 3-4ετία.

Όσο υπάρχουν τα exclusive, θα είναι και λόγος να επιλέξεις μια κονσόλα. Αλλιώς όλοι θα είχαν Xbox one x. Δεν είδα πουθενά να μετράει το Δύναμη, convenience, features σε αυτή τη γενιά. Μιλάμε για gaming. Άρα μιλάμε για games πρώτα και τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. 

Όσο για το Lineup καθαρά αντικειμενικά τα Demons Souls, Spiderman Miles Morales και GodFall μόνο χλιαρά δεν είναι.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, chncynic είπε

Το τί πιστεύεις εσύ προσωπικά δεν έχει σημασία για την πορεία μιας κονσόλας. Το Xbox ήταν η τρίτη και καταϊδρωμένη κονσόλα της προηγούμενης γενιάς πίσω από ps4 και switch.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jay_D είπε

Demons Souls, Spiderman Miles Morales και GodFall

Δεν είναι λόγος να επιλέξεις μια κονσόλα. Όταν το xbox one x βγήκε είχε ήδη χάσει  τη μπάλα η MS. Μέτρησε η δύναμη, το conenience, features σε αυτή τη γενιά. Τέσπα, απόψεις - σαν τις κωλοτρυπίδες :D όλοι έχουν μια.

Λαιναπ με Ριμεικς, dlcs + GodFall που ειναι τίμιο για μένα ( νομίζω timed exclusive θα είναι αυτό), χλιαρό είναι. Έχω παίξει DS btw γ#$@ει. Σταματάω εδώ εγώ μην πάμε σε VS και το τραβήξουμε χωρίς λόγο :D

2 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Το τί πιστεύεις εσύ προσωπικά δεν έχει σημασία για την πορεία μιας κονσόλας. Το Xbox ήταν η τρίτη και καταϊδρωμένη κονσόλα της προηγούμενης γενιάς πίσω από ps4 και switch.

True. Δεν λέω οτι θα είναι τπτ σε αυτή τη γενιά επίσης. Άλλο έλεγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Το τί πιστεύεις εσύ προσωπικά δεν έχει σημασία για την πορεία μιας κονσόλας. Το Xbox ήταν η τρίτη και καταιδρωμένη κονσόλα της προηγούμενης γενιάς πίσω από ps4 και switch.

στο συγκεκριμενο βεβαια επαιξαν ρολο απειρα λαθη.

πιο ακριβη τιμη κατα 100Ε, προωθηση στην αρχη οτι δε θα παιζει used games, πιο αδυναμη κονσολα και εν τελει, παρατημα απο exclusives. ολα εχουν σημασια και ολα μετρανε.

το One X ηταν πολυ αργα για να αλλαξει το οτιδηποτε νομιζω, η ιστορια ειχε τελειωσει. αλλα ηταν πολυ ωραιο μηχανημα για οποιον δεν ειχε ηδη κονσολα :)

anyway, ας μη γινει αλλο ενα ps/xbox fight το thread :)

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...