Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

δεν ειναι στο σημερινο embargo, σημερα αφήνουν μονο Spider-man και AstroBot.

Ε ναι σε 5 μερες, το πρωτο 10αρι αυτης της γεννιας θα ειναι

Παμε λιγο απο τον αγαπημενο μου youtuber

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 3
Δημοσ.

Οσο ειδα με πορωσε το Spiderman, σιγουρη αγορα για μενα. Παρα πολυ θετικα reviews απο παντου. 8ωρο campaign με πολυ side-questing. Not bad

• Like 3
Δημοσ.

μου αρέσει αρκετά σχεδιαστηκα η κονσόλα και την θεωρώ μια από τις καλύτερες σε σχεδιασμό που έχουν βγει ever. Αυτά τα επιθετικά σχήματα είναι λογικό να ξενίζουν στην αρχή αρκετούς αλλά είναι αυτά που είναι σίγουρο δεν τα βαριέσαι σε βάθος χρόνου. Δλδ το κουτί του xbox είναι σίγουρο ότι θα σου είναι τελείως αδιάφορο στο χώρο μετά από λίγο διάστημα. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι μακάρι να το εκμεταλλευτούν το dualsense στο έπακρο όλα τα στούντιο πέρα από τα 1st party. Ακούγεται τόσο εντυπωσιακό. Δεν περίμενα ότι θα το ζηλευα τόσο πολύ

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Μακάρι μακάρι να το εκμεταλλευτούν το dualsense στο έπακρο όλα τα στούντιο πέρα από τα 1st party. Ακούγεται τόσο εντυπωσιακό. Δεν περίμενα ότι θα το ζηλευα τόσο πολύ

Απ οτι φαινεται το κοντρολερ ειναι game-changer. Δεν περιμενα ποτε απο τη Σονυ να μας δωσει τοσο καλο κοντρολερ, βλεποντας τα παλιοτερα. 

• Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδια εγω ειμαι κυρίως PC gamer και οχι και τοσο φανατικός, εχω να δω κονσόλα απο το Ps1 και Xbox θα ειμαι τοσο αρχαίος δλδ αν παιξω σε μια ue40j5100 στα 2 μέτρα;; Η μηπως ειναι λιγο υπερβολη ολα αυτα με τα frames (60hz ρυθμο ανανεωσης εχει η τβ αλλα και το ps5 δεν βλεπω ειδικά με ray tracing να τα ξεπερνάει) και hdr και 4κ;; 
Σκεφτείται οτι και σε full hd οταν βλεπω την tv ακομη εντυπωσιάζομαι.. 
Δεν ειμαι σε φάση να παρω ακομη τβ γιατι ειναι στα σχεδια μου αλλα θα ειναι τουλαχιστον 65 4κ κοντα στο 1500ρι οχι ομως τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...