Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vorlon είπε

Πρέπει να κάνεις έναν αμερικάνικο λογαριασμο για να μπορεις να έχεις πρόσβαση στο αμερικανικο store. Αν πάρεις κάρτες απο eneba σε $ λογικα δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλα οτι DLC πάρεις πρέπει να είναι αμερικάνικα. Αν παίζεις online θα πρέπει να έχεις και αμερικάνικο plus και θα συνδέεσε σε αμερικανικους server

Εσύ έχεις κάνει αμερικανικό account; Τα έχεις δοκιμάσει αυτά; 

Επίσης, με αμερικανικό account για παράδειγμα, θα μπορώ τα exclusives της Sony με μεταγλώττιση ή υποτιτλισμό; 

Με έψησε το PS5 digital, με την προϋπόθεση όμως να ψωνίζω από us store. 

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, xavier είπε

@Malthador

Το προηγουμενο gow το εφτιαξαν απο το μηδεν(ιστορια, μηχανισμοι)...Το σικουελ ειναι πολυ πιο ευκολη ιστορια...τα 3, 3.5 χρονια (με το delay :P ) ειναι υπεραρκετα για σικουελ . Το miles morales το είχαν ετοιμο σε 1.5 χρονο και μιλαμε και για open world παιχνιδι, με 2η ομαδα στην Insomniac να δουλευει στο ratchet...

Καλα παιδια το Miles Morales ενα απλο εξπανσιον ειναι. Με 8 ωρες campaign δεν λογιζεται σαν ολοκληρο παιχνιδι οσο και αν προσπαθουν να το πασαρουν ως ενα. Πριν εναμιση χρονο που ειχαν ξεκινησει τα rumours για το PS5 και τα διαφορα PS5 παιχνιδια ηταν ξεκαθαρο οτι δεν ηταν ολοκληρο παιχνιδι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως αναβαθμίζοντας το wrc9 στην ps5 έκδοση έπεσε το μέγεθος του κατά 10gb+ σε σχέση με την ps4 έκδοση. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Ακριβώς αυτό, σε τρία χρόνια δεν φτιάχνεις GoW. Το προηγούμενο χρειάστηκε 5 χρόνια και κάτι ψιλά, οπότε με τα μισά δεν φτιάχνεις σίκουελ, φτιάχνεις κάτι σαν το Miles Morales χρησιμοποιώντας τα παλιά assets. Expansion το λένε αυτό.

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ο Cory Barlog είπε ότι το επόμενο GOW θα κάνει πολύ λιγότερο από 5 χρόνια. Το GOW πήρε 5 χρόνια γιατί ξεκίνησαν από το μηδέν.

Δημοσ.

τι γίνετε με τις προπαραγγελίες σχετικα απο κωτσοβολο στις 21/9 ειχα κανει την αγορα,μπηκα σημερα να δω εξελιξη παραγγελιας αλλα τιποτα..εστω οτι δεν υπαρχουν αποθεματα δεν θα επρεπε να μου στειλουν email?αν υπαρχει κανεις αλλος με την ιδια ημερομηνια η και πιο μετα που να εκανε την παραγγελια και να υπαρχει εξελιξη στην παραγγελια του ας μας πει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gauss00 είπε

τι γίνετε με τις προπαραγγελίες σχετικα απο κωτσοβολο στις 21/9 ειχα κανει την αγορα,μπηκα σημερα να δω εξελιξη παραγγελιας αλλα τιποτα..εστω οτι δεν υπαρχουν αποθεματα δεν θα επρεπε να μου στειλουν email?αν υπαρχει κανεις αλλος με την ιδια ημερομηνια η και πιο μετα που να εκανε την παραγγελια και να υπαρχει εξελιξη στην παραγγελια του ας μας πει

απο οτι βλεπω οσοι προπαραγγειλαν τοτε θα παρουν εως παρακσευη κανε τους ενα τηλεφωνο αλλα νομιζω θα παραλαβεις τωρα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boss_ps5 είπε

Άσχετο εμένα πάντως δεν εχει αλλάξει το statue της παραγγελίας μου

ποτε εκανες την παραγγελια;

1 ώρα πριν, stavrosperisteri είπε

απο οτι βλεπω οσοι προπαραγγειλαν τοτε θα παρουν εως παρακσευη κανε τους ενα τηλεφωνο αλλα νομιζω θα παραλαβεις τωρα

μπα δεν το νομιζω και εγω πρεπει να ειμαι στην 2η φουρνια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Daredevil said:

Υπάρχει πάντως τρομερό θέμα ακόμα με την διαθεσιμότητα. Ίσως από το 21 να έχουμε καλύτερη εικόνα αν ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την παραγωγή και το στοκαρισμα. 

Λανσάρισμα Japan (Famitsu):

PS2: 631K
PSP: 166K
PS3: 88K
PSV: 325K
PS4: 322K
PS5: 118K

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gauss00 είπε

Την έκανα 19-9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, gauss00 said:

Υπάρχει σχετικό topic:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/754805-εξέλιξη-παραγγελίας-και-αποστολών-ps5/

Επεξ/σία από DJTaurus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...