Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, grouspen είπε

To ultimate εχει το remastered μέσα μαζι με το miles morales 

ποιο ειναι το remastered? Ο κλασσικός spiderman Peter Parker εννοείς?

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει πουθενά διαθέσιμα τα ακουστικά pulse 3D? Παντού εξαντλημένα τα βλέπω.. Θα έρθουν και αυτά μαζι με την νεα φουρνια κονσολών?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, what30 είπε

ποιο ειναι το remastered? Ο κλασσικός spiderman Peter Parker εννοείς?

Ναι . Αυτό που είχε βγει στο ps4 πριν 1-2 χρονια . 

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδια φιλος μου εδωσε το fifa 21 για ps4..το εκανα εγκατασταση στο ps5 που εχω αλλα πως κανω την αναβαθμιση σε next gen?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ελα Αλεκο..

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Adds Ray-Tracing + 60 FPS Option With New Update..

https://gamingbolt.com/marvels-spider-man-miles-morales-adds-ray-tracing-60-fps-option-with-new-update

Θα δούμε ωραία πράγματα όταν οι devs ξεζουμίσουν το hardware.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xavier είπε

Aναλυση; 

Ε, προφανως δυναμικο 1080+60+RT..

2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Θα δούμε ωραία πράγματα όταν οι devs ξεζουμίσουν το hardware.

Μαλλον αυτο γινεται με το παρον update..

18 λεπτά πριν, Daredevil είπε

εντάξει οι άνθρωποι το έχουν

Με την καταλληλη ωθηση απο την κοινοτητα..

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ε, προφανως δυναμικο 1080+60+RT..

Μαλλον αυτο γινεται με το παρον update..

Με την καταλληλη ωθηση απο την κοινοτητα..

Γενικά βρε..και από άλλους devs, όχι μόνο από τους συγκεκριμένους.. :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Γενικά βρε..και από άλλους devs, όχι μόνο από τους συγκεκριμένους.. :)

Πανω σε αυτο μιλαω και εγω. Ξεκινησε ηδη..

Ερχονται και αλλα παιδιακια απο πισω..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ειχα sharing την ps4 pro κονσολα μου με εναν φιλο και αγοραζαμε μισα μισα τα παιχνιδια digital. Εγω το πουλησα και πηρα ps5. Μπορουμε να συνεχισουμε το sharing εγω με ps5 και αυτος με ps4; Θελουμε πχ να αγορασουμε τωρα το cyberpunk και να το παιζει αυτος σε ps4 και εγω σε ps5. Γινεται ή χρειαζεται κατι καινουριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/cyberpunk-2077-pc-versus-ps5-graphics-comparison-screenshots/

Κάποιος με PS5/SeX δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει τώρα το game, τεράστιες διαφορές ακόμη και λιγότερα NPCs έχει η έκδοση για τις κονσόλες. Τις έχουν πηδήξει πραγματικά τις κονσόλες. Περίμενε ο κόσμος να πάρει νέα κονσόλα μετά από χρόνια και από τη μία τα χάλια του Halo που ήταν και κράχτης τίτλος και καλά και τώρα πρέπει να περιμένεις μήνες για να παίξεις σωστά το πιο αναμενόμενο game των τελευταίων ετών. Κάντε ένα release της προκοπής, τόσος κόσμος αγοράζει κονσόλα και day1 κιόλας, και να πεις ότι είναι μικρές εταιρείες, ειδικά η MS. Στο PS5 κάτι γίνεται..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά αν δεν ήθελα το steelbook δεν θα αγόραζα τώρα το Cyberpunk αλλά θα περίμενα να το αγοράσω όταν θα βγει το next gen patch. Επίσης για να στηρίξω την CD Projekt red έναντι των sjw.

Θα μπει στην αναμονή μέχρι το next gen patch και ώστε να φτιαχτούν τα οποια bugs

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/cyberpunk-2077-pc-versus-ps5-graphics-comparison-screenshots/

Κάποιος με PS5/SeX δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει τώρα το game, τεράστιες διαφορές ακόμη και λιγότερα NPCs έχει η έκδοση για τις κονσόλες. Τις έχουν πηδήξει πραγματικά τις κονσόλες. Περίμενε ο κόσμος να πάρει νέα κονσόλα μετά από χρόνια και από τη μία τα χάλια του Halo που ήταν και κράχτης τίτλος και καλά και τώρα πρέπει να περιμένεις μήνες για να παίξεις σωστά το πιο αναμενόμενο game των τελευταίων ετών. Κάντε ένα release της προκοπής, τόσος κόσμος αγοράζει κονσόλα και day1 κιόλας, και να πεις ότι είναι μικρές εταιρείες, ειδικά η MS. Στο PS5 κάτι γίνεται..

ναι έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν το true next gen patch μέσα στο 21, εγώ το τσίμπησα στο pc :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...