Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Η Αλασκα ειναι ολη πρασινη βλεπω,μπορει να το χρησιμοποιουν σαν αεροθερμο εκει για αυτο εχει μεγαλες πωλησεις..

Δροσερό είναι, δεν έχει θέματα, απλά η Αλάσκα ανήκει στις USA.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Θα εχεις μαυρες μπαρες δεξια αριστερα

Το ξέρω απλά ήθελα να μάθω σε τι ανάλυση τρέχει, πχ 1080p όπως στις οθόνες 1440p?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, optimus prime είπε

Η Αλασκα ειναι ολη πρασινη βλεπω,μπορει να το χρησιμοποιουν σαν αεροθερμο εκει για αυτο εχει μεγαλες πωλησεις..

και στην ρωσια για αφυγραντηρα ..εχει και μεγαλη ομοιοτητα με εναν που εχω σπιτι 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

και στην ρωσια για αφυγραντηρα ..εχει και μεγαλη ομοιοτητα με εναν που εχω σπιτι 

Πουλά τον στο insomnia ως Ps5 να βγάλεις κανα φράγκο

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα θα ηθελα να μου πει καποιος οι σκανδαλες του χειριστηριου εχουν μεγαλη διαδρομη;;Αν εχει καποιος και το   xbox χειριστηριο ποιο εχει την μικροτερη διαδρομη στις σκανδαλες;;Παιζω fifa σε pc με series χειριστηριο και οι σκανδαλες εχουν μεγαλη διαδρομη.Περιμενω τη γνωμη σας.

Το ps5 στο origin συνδεεται;;

Τα καταστηματα εχουν χειριστηριο ps5 για δοκιμη;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnmayson είπε

Καλημερα θα ηθελα να μου πει καποιος οι σκανδαλες του χειριστηριου εχουν μεγαλη διαδρομη;;Αν εχει καποιος και το   xbox χειριστηριο ποιο εχει την μικροτερη διαδρομη στις σκανδαλες;;Παιζω fifa σε pc με series χειριστηριο και οι σκανδαλες εχουν μεγαλη διαδρομη.Περιμενω τη γνωμη σας.

Το ps5 στο origin συνδεεται;;

Τα καταστηματα εχουν χειριστηριο ps5 για δοκιμη;;

με του χ1s είναι σχεδόν η ίδια διαδρομή, ίσως ένα κλικ πιο μικρή

Δημοσ.

Το πηρα το συνδεσα origin παιζει κανονικα.Οσο αφορα τη σκανδαλη ναι φαινεται ιδια η διαδρομη.Αλλα επειδη ειναι ποιο μεγαλη μου φαινεται ποιο ανετη στο χερι μου.Θεωρω οτι επρεπε να ειναι ποιο μικρη διαδρομη και στα 2.Βαρυ χειριστηριο λιγο μεγαλυτερο θα δειξει.Αρχικο συμπερασμα αυτο θα δοκιμαστει και βλεπουμε.Το χειριστηριο εχει αναψει ενα χρωμα πορτοκαλι αυτο στο υπολογιστη μπορω να το αλλαξω;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...