Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε

Μεγάλο fault να μην έχει campaign, και θέλουν και 80€ 🤬

Κοιτα αν το δεις εξ ολοκληρου απο αυτην την οπτικη γωνια ναι ειναι βλακεια και εγω να ειμαι ειλικρινης δεν θα τα εδινα αυτα τα λεφτα ευκολα μονο για multiplayer παιχνιδι. Αλλα θα σου πω το εξης αν αξιζει το multiplayer κομματι του τοτε ναι αξιζει να δωσεις ενα 50αρι γιατι θα περασεις πολλες ωρες παιζοντας.

Προσωπικα ειχα λιωσει το 4 στο pc και ειχα δωσει 30+20 για το premium pass.Και εγραψα κοντα 2700 ωρες..

Υπο αυτο το πρισμα αν το λιωσεις το παιχνιδι θα τα βγαλει τα λεφτα του...

https://battlefieldtracker.com/bf4/stats/pc/Dy1ngW1sh

• Like 1
Δημοσ.

Μετα το update που υποτιθεται οτι διορθωνει την ενδειξη χαμηλης μπαταριας στο κοντρολακι,μου δειχνει εδω και 3 ωρες οτι ειμαι low batt και ακομα συνεχιζω..🙃

Δημοσ.

thirth party exclusive για τη sony με νεο στουντιο deviation games. οι 2 ιδρυτες ειναι πρωην μεγαλοστελεχη της treyarch που εφτιαχνε πολλα απο τα cod...Οποτε μιλαμε για fps...οποτε ειναι αδιαφορο... :P 

Δημοσ.
15 minutes ago, xavier said:

thirth party exclusive για τη sony με νεο στουντιο deviation games. οι 2 ιδρυτες ειναι πρωην μεγαλοστελεχη της treyarch που εφτιαχνε πολλα απο τα cod...Οποτε μιλαμε για fps...οποτε ειναι αδιαφορο... :P 

ενδιαφερον 😆

αλλα ας αλλαξουν το logo τους γιατι ειναι σαν να το ψωνισαν απο τα Lidl😆

Δημοσ.

Ελπίζω να ανακοινώσει κάτι η Sony για εσωτερικό σκληρό σύντομα. 90+Gb το FFVII Intergrade και οι PS5 τίτλοι θα αρχίσουν σιγά σιγά να μαζεύονται. 

Σε όσους μας αρέσει να κρατάμε μερικά παιχνίδια για 2ο playthrough είναι ταλαιπωρία ο 660Gb σκληρός.

Δημοσ.

Παίζω FF7R σε 60fps και θέλω να βάλω τα κλαματα. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Επίσης έχει γίνει rework το HDR και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Loading time 1.5 δευτερόλεπτο από το πάτημα του κουμπιού.

Για μενα αυτό είναι το καλύτερο PS5 game αυτή τη στιγμή μαζί με το Ratchet το οποίο έχει έξτρα RT και Adaptive Triggers

• Like 3
Δημοσ.
Στις 8/6/2021 στις 9:57 ΜΜ, Malthador είπε

Γιατί, τους περισσεύουν κονσόλες για να βγάλουν και bundle;

Πληροφοριακα μονο να πω οτι το παραπανω bundle ps5+ratchet ηδη κυκλοφορησε σε Αγγλια μερια(φυσικα out of stock βγηκε γρηγορα)

https://www.smythstoys.com/uk/en-gb/video-games-and-tablets/playstation-5/playstation-5-consoles/ratchet-and-clank-rift-apart-playstation-5-console-bundle/p/201123

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...